Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Analist Michael van de Poppe 6 Altcoin'de %150'ye Varan Ralli Beklediğini Söyledi: İşte O Coinler!

etiket Ünlü Analist Michael van de Poppe 6 Altcoin'de %150'ye Varan Ralli Beklediğini Söyledi: İşte O Coinler!

Merlot Vinho
21.06.2022 - 10:32

Tutarlı analizleri ile öne çıkan uzman isim Michael van de Poppe, geçtiğimiz günlerde piyasalardaki çöküşü değerlendirdi ve kripto yatırımı yaptığını açıkladı. %30 ila %150 kar beklentisi olduğunu belirten analist 6 farklı para birimine dikkat çekti.

Detaylar içeriğimizde!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Michael van de Poppe piyasadaki düşüşlerde pozisyon aldığını söyledi.

Michael van de Poppe piyasadaki düşüşlerde pozisyon aldığını söyledi.

Tutarlı Bitcoin beklentileri ile tanınan Michael van de Poppe, geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak ralli beklediği kripto para birimlerini açıkladı. 600 binden fazla takipçisi olan uzman isim, piyasadaki çöküşten istifade ederek Ethereum ve 4 farklı altcoinde yeni pozisyonlar aldığını belirtti. Ek olarak piyasayı özetlediğini düşündüğü bir kripto para birimine daha dikkat çekti.

ETH, ADA, AVAX, FTM ve MATIC listede yer alan coinlerden.

ETH, ADA, AVAX, FTM ve MATIC listede yer alan coinlerden.

Analist Ethereum (ETH) başta gelmek üzere Avalanche (AVAX), Cardano (ADA) ve Fantom (FTM) alımı yaptığını söyledi. Ayrıca etkili bir ölçeklendirme protokolü olarak devreye giren Polygon (MATIC) için yüksek oranlı ralli beklentisi olduğunu ve bu nedenle listede MATIC'in de yer aldığını dile getirdi.

Analist pozisyonlarda %30-150 kar beklediğini dile getirdi.

Analist pozisyonlarda %30-150 kar beklediğini dile getirdi.

Konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

'0,21 ile 0,22 dolar aralığından 245 bin dolar değerinde 1.1 milyon FTM token aldım. ETH, AVAX, MATIC ve ADA için toplam 650 bin dolarlık long pozisyonum var. Pozisyonları %30 - %150 karla satmaya hazırım.'

Fantom için destek seviyesinin altına sarkma olursa pozisyon kapatacağını açıkladı.

Fantom için destek seviyesinin altına sarkma olursa pozisyon kapatacağını açıkladı.

Ethereum uyumlu bir halka açık akıllı sözleşme platformu olan Fantom için 0,175 dolar seviyesinin destek olduğunu açıklayan analist, bu seviyenin altına sarkma yaşanırsa mevcut pozisyonunu kapatacağını bildirdi. Yazım sırasında 0.25 dolar civarından fiyatlanan FTM belirtilen stop noktasının yaklaşık %40 üzerinde bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Poppe'ye göre ETH'de alım için büyük fırsat var.

Poppe'ye göre ETH'de alım için büyük fırsat var.

Popüler analist ayrıca en büyük ikinci para birimi Ethereum'da boğalar için alım fırsatı olduğunu ifade ederek 'Üç haneli Ethereum ömürlük fırsat anlamında' açıklamasını yaptı. Bununla birlikte son 24 saatte yaşanan düşüşlere rağmen ETH yükselişinin devam ettiğini söyledi. 

'Hafta sonu hareketler genellikle sahte olur. Ancak ben longları hala short pozisyondan daha fazla kullanıyorum çünkü longlarda hazır kazançlar mevcut.'

Analist için FET grafiği piyasayı en iyi şekilde özetliyor.

Analistin radarına takılan bir diğer para birimi de Fetch.ai (FET) oldu. Temel olarak yapay zeka, blockchain ve makine öğrenimi gibi teknolojilere sahip olan bu projeye ait grafiği paylaşan analist, altcoinlerde neden yükseliş beklediğini bu örnekle açıkladı.

'FET grafiği bunu daha önce gösterdi ancak altcoinlere dair gelecek beklentilerimi bu grafik neredeyse tamamen özetliyor.'

Uzmanın dikkat çektiği bir başka konu da marketin tutunduğu seviye oldu.

Uzman isim ayrıca başka bir grafik daha paylaşarak marketin 2017 ATH seviyelerini yeniden test ettiğini, burada muhtemelen dip bulduğunu ve 200 haftalık hareketli ortalamada tutunduğunu söyledi. Bütün bunları potansiyel yükseliş olarak yorumlayan analist, marketin yeni rallilere hazır olduğu açıklamasında da bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın