Görüş Bildir
Bitcoin'de Yeni Bir Düşüş Söz Konusu Olabilir mi? Ünlü Analist Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı
Kripto analizi konusunda bilinen isimlerden biri olan Cheds, Bitcoin yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. En büyük kripto para olan Bitcoin'in düşüşünün devam edeceğini ve bunun yakın bir zamanda olacağını düşündüğünü açıkladı... İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bitcoin'in Önceki Yıllara Ait Fiyat Hareketleri Bize Gelecek İçin Neler Söylüyor?
Her ne kadar Kriptoseverler Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki yüksek değişkenlik oranına alışkın olsa da gelecek ile ilgili öngörülere de sahip olmak ister. Biz de sizler için Bitcoin'in geçmişteki fiyat hareketlerine bakarak sizler için birtakım analizler yaptık. Gelin birlikte inceleyelim! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Ünlü Kripto Analisti Bitcoin'in Yeniden 40 Bin Doları Aşacağı Tarihi Açıkladı!
etiket
Kripto para piyasası, sakin bir hafta sonu geçirdi. Bitcoin özellikle belirli bir fiyat aralığının içerisinde sıkışmış durumda. Ancak anonim analist '888 Velvet' Bitcoin'in yeniden 40 bin doların üzerine çıkacağını söyledi. İşte, ayrıntılar.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Kripto Milyarderi Tim Draper Bitcoin İçin 250.000 Dolar Hedefinin Arkasında: 2023 Yılında Gerçekleşebilir!
etiket
Amerika'nın en ünlü risk sermaye yatırımcılarından olan Tim Draper, geçtiğimiz günlerde daha önce açıkladığı 250.000 dolarlık beklentisini hala koruduğunu belirtti. Kripto milyarderine göre bu hedefin gerçekleşmesi için 2023'ü beklemek gerekebilir.Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Bitcoin ve Altcoin Piyasasındaki Güncel Durum: Hangi Para Birimi Ne Kadar Kazandırdı?
etiket
Haftanın sonu boyunca kripto market genel görünümünü korumayı başardı. Geçen hafta yaşanan yüksek çaplı düşüşler pek çok kişiyi kötü vurmuş olsa da market şimdilik biraz yeşillenmiş gibi görünüyor. Peki Bitcoin ve altcoinler hangi seviyelerden fiyatlanıyor, para birimlerini önümüzdeki günlerde ne gibi hareketler bekliyor?Ayrıntılarıyla içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
2018 Ayı Sezonunda Yok Olan Ünlü Analist Şimdi Yeniden Ortaya Çıktı: "Bitcoin'de Bu Seviye Dip Olacak"
etiket
2018 yılında Bitcoin'de yaşanan ayı sezonu 2022 yılında yeniden hissediliyor. En son 2020 yılında attığı tweet ile ortadan kaybolan bir Twitter analisti şimdi yeniden tweet'ledi! 'BTC dip seviyeyi gördüğünde yeniden geleceğim' diyen analist kripto piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Market Düşüşüne Rağmen Altcoin Balinaları Alıma Devam Ediyor: Gözler Bu Para Birimine Çevrildi!
etiket
Kripto para piyasalarındaki karışıklık devam ederken marketin en eski ve büyük cüzdanları altcoin tutmaya devam ediyor. Market geri çekilmelerini umursamayan balinalar uzun vade yatırımda özellikle bir para birimine odaklanmış gibi görünüyor. Bunun yanı sıra listede 9 farklı varlık daha yer alıyor. Peki bu para birimleri hangileri?Balinaların en favori kripto para birimleri içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Analizlere Göre Yaklaşık Yüzde 250 Artması Beklenen Metaverse Coini Hangisi?
etiket
Metaverse coinler her ne kadar eski popülerliğini kaybetmiş olsa da yapılan analizlere göre bu metaverse coini kritik seviyelere ulaştı. Bu seviye aşılırsa analizler yaklaşık %250'lik bir artışı işaret ediyor. Gelin birlikte inceleyelim! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Elon Musk İnsanları Kripto Para Birimine Yatırım Yapması Konusunda Asla Zorlamadığını Belirtti
etiket
Kripto para sektörü geçtiğimiz günlerde yatırımcısını üzdükten sonra toparlanmaya başladı. Milyarder girişimci Elon Musk da kriptonun toparlanmaya başladığı bugünlerde bir röportaja katıldı. Röportajında Musk, insanları kriptoya yatırım yapmaları konusunda asla zorlamadım dedi. Detaylar ise şöyle:Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Mark Zuckerberg Açıkladı: Facebook'tan Meta'ya Geçiş Sürecinde Avatarlar İçin Kıyafet Mağazası Açılacak!
etiket
Mark Zuckerberg'in son duyurusuna göre Meta, Facebook'ta paylaşılan bir gönderiye göre Facebook, Messenger ve Instagram'da avatarların kullanıcılar için özelleştirilebileceği bir Avatars Store kıyafet mağazası açılacağını duyurdu. Detaylar içeriğimizde...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam