Görüş Bildir
HUH Token ve Proof of Stake Karşılaştırmasının Çıktıları Açıklandı
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.2009'da piyasaya giren ilk kripto para birimi olan Bitcoin'in (BTC) arkasındaki teknolojinin eski olup olmadığını merak edilmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC) blokzinciri tarafından kullanılan teknoloji devrim niteliğindeydi. Proof of Work ise dünyaya bankaların ve kurumların işlemleri kolaylaştırmak için gerekli olmadığını ve bunların merkezi olmayan bir ağ aracılığıyla tamamen anonim olarak yapılabileceğini gösterdi. Bununla birlikte günümüzün kripto pazarında, daha fazla proje Proof of Stake sistemini kullanmayı tercih ettiğinden, sistem kendi kendini dışladı. HUH Token gibi projeler, bu doğrulama sisteminin Proof of Work'e göre faydalarını belirterek bu sistemi birçok nedenden dolayı kullanmayı seçtiğini açıkladı.
HUH Token Popülerlikte Bitcoin ve Ethereum’u Geçiyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.BuyBitcoinWorldWide tarafından yayınlanan araştırmaya göre kripto dünyası geçtiğimiz yıl önemli ölçüde büyüdü ve kripto kullanıcılarının sayısı 300 milyona ulaştı. Kripto paranın artan popülaritesine rağmen, birçok önde gelen blokzinciri ağı için piyasa değeri ve kapitalizasyonlar ise düşüş yaşadı.Bu ağlardan ikisi, son birkaç aydır değerlerini korumakta zorlanan Bitcoin (BTC) ve Ethereum'u (ETH) olurken, bununla birlikte her iki blokzinciri ağı da en karlı iki kripto para birimi oldu. Bitcoin ve Ethereum'un popülaritesini aşmayı planlayan yeni bir blokzinciri ağı olan HUH Token’da yükselişini sürdürüyor.
HUH Token, DogeCoin’in Yolundan İlerliyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto para birimlerinin dijital finansal dünyasına ademi merkeziyetçiliğini getirmesiyle birlikte piyasayı olumlu yönde etkilemeye devam ediyor. Bahsi geçen merkeziyetçi sistem, dijitaldeki finansmanı ele almak için daha izinsiz ve bağımsız bir yöntem sunan geleneksel merkezi bankacılık kurumlarına alternatif olarak kullanılıyor. WeForum tarafından konuya dair gerçekleştirilen araştırma, altcoinlerin gün geçtikçe geliştiğine dikkat çekerken, ilk kripto para birimi olan Bitcoin’in ağından daha iyi performansa gösteren altcoinlerin 2021’de popülaritesinin arttığını gösteriyor. Kıdemli kripto ağlarının birçoğunun dijital dünyada etkisi artarken, eğlence ve girişimcilik sektörlerinin liderlerinin de dikkatini çekmeye başlıyor. Kripto para birimlerinden Dogecoin de iş dünyasının dikkatini üstüne toplarken, kriptodaki meme coin türüne öncülük ediyor. Benzersiz markaları aracılığıyla ünlüleri etkilemeyi amaçlayan HUH TOKEN’ın biriminin de bu alanlarda da faaliyet göstermesi bekleniyor.
Bakan Nebati, Kripto Para Görüşmesi Yapınca Herkes Heyecanlandı: Bitcoin'de Işıltı Var mı?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son günlerde sessizliğe bürünse de göreve geldiği 2021 Aralık ayı başından bu yana bir çok açıklaması halk nezdinde bir şekilde karşılık bulan bir isim. Açıklamaları da viral olacak nitelik taşıdığından yüzlerimizi söylemleri ile güldüren bakan henüz icraatları ile aynı etkiyi yaratmasa da aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Nureddin Nebati'nin blockchain teknolojisinin ve piyasasının önemli aktörlerinden olan Binance kripto para borsası kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao ile bir görüşme yaptı ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı.
Reklam
Uzman Analistten Açıklama: "Ayı Piyasası Hız Kesmeden Devam Ederken Altcoinlerde Mega Boğa Görülebilir!"
etiket
Kripto market son dönemde yine oldukça volatil. Market lideri Bitcoin (BTC) 20.000 dolardaki önemli desteğini bir kaybedip bir kazanırken kripto para yatırımcıları da ciddi zararlara uğramış durumda. Marketin zor bir dönemden geçtiği şartlar altında Bitcoin öngörüleriyle tanınan ünlü analist TechDev, yatırımcıları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Analiste göre altcoin piyasası yükseliş için hazır!İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Bitcoin'lerini Satmış Olabilir! Elon Musk Bitcoin Yatırımından Ne Kadar Zarar Etti?
etiket
The Telegraph'ın haberine göre Tesla'nın CEO'su Elon Musk Bitcoin'de yaşanan düşüşten sonra milyon dolarlık zarar etmiş olabilir. Şirketin Bitcoin'leri satmış olma ihtimali üzerinde durulurken 1.5 milyar dolar değerindeki BTC'lerin son durumu ne? Devamı içeriğimizde...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
ABD'nin Enerji Devinden Elon Musk Ortaklığıyla Bitcoin Müjdesi Geldi
etiket
ABD merkezli en büyük 2. enerji şirketi olan Duke Energy, son dönemde kripto para sektörüne odaklanmış durumda. Şirketin strateji analisti Justin Orkney, geçtiğimiz günlerde Elon Musk'a tweet atarak Bitcoin madenciliği konusunu gündeme getirdi. Madencilikte karbonsuz bir üretim sistemi ve elektrikleşmiş bir ulaşım ağını hedefleyen şirket ilerleyen günlerde Elon Musk ile ortaklık kurabilir.İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bitcoin 700.000 Dolar Olabilir mi? Mega Boğa mı Geliyor? Kripto Kahini Açıkladı!
etiket
Kripto para piyasasının en büyük oyuncusu Bitcoin son dönemde çok ciddi kayıplar yaşadı. İşin kötüsü tüm piyasa da Bitcoin ile beraber resmen yokuş aşağı yuvarlandı. Bu da bazı kripto yatırımcılarının piyasadan uzaklaşmasına ve ilk kez yatırım yapacakların de çekinmesine yol açtı. Peki Bitcoin'deki bu devran ne zaman dönecek? Detaylar içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Meta Facebook'ta Üzerinden NFT Testlerine Başladı: Bitcoin Cüzdanları Facebook Hesabına mı Bağlanıyor?
etiket
Son dönemde dijital dünyayla birlikte hayatımıza giren NFT'ler uzun bir süredir piyasaları meşgul ediyor. Birçok sektörün de piyasalarda NFT'leriyle gündeme gelmeleriyle her alanda karşımıza çıkan NFT haberlerine bir yenisi daha eklendi. Meta şirketi Facebook üzerinden sınırlı bir kullanıcıyla olmak üzere NFT özelliğini test ettiklerini duyurdu. Peki Bitcoin cüzdanları Facebook'a mı bağlanıyor? Detaylar içeriğimizde...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
El Salvador Başkanı Nayib Bukele 80 Bitcoin (BTC) Satın Aldıklarını Duyurdu
etiket
El Salvador Başkanı Nayib Bukele, 80 Bitcoin satın aldığını Twitter hesabından duyurdu. Başkan Bukele, Bitcoin'i şimdiye kadarki en ucuz fiyatıyla almış oldu ve bunun için teşekkür etti. Detaylar, içeriğimizde.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Alman Devi Deutsche Bank'tan Bitcoin'e Sene Sonu Tahmini Geldi: "Bitcoin Sene Sonu 28 Bin Dolar Olabilir"
etiket
Bitcoin dalgalanmalarıyla kripto dünyasını meşgul etmeye devam ediyor. Çeşitli analizler ve grafikler neticesinde yapılan analizlere bir yenisi de Alman Deutsche Bank'tan geldi. Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankalarından olan Deutsche Bank Bitcoin'e elmas benzetmesi yaparak sene sonu fiyatının 28 bin dolar olacağını iddia ediyor. Detaylar içeriğimizde...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Bitcoin Bu Kritik Eşiği Aşarsa Son Yılların En Büyük Boğa Sezonu Gelebilir!
etiket
Dünyaca ünlü Bitcoin analitik platformu Glassnode'un ortalama maliyet göstergesi Bitcoin'e olan ilglnini artabileceğini, yatırımcı akının bu eşiği aştıktan sonra başlayabileceğini ve belki de Bitcoin tarihindeki en büyük boğa sezonunun yaşanabileceğini gösteriyor olabilir mi? Gelin birlikte bakalım! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bitcoin'de Yeni Bir Düşüş Söz Konusu Olabilir mi? Ünlü Analist Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı
etiket
Kripto analizi konusunda bilinen isimlerden biri olan Cheds, Bitcoin yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. En büyük kripto para olan Bitcoin'in düşüşünün devam edeceğini ve bunun yakın bir zamanda olacağını düşündüğünü açıkladı... İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam