Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk, Dogecoin ve Shiba Inu'yu Yükseltti

Elon Musk, Dogecoin ve Shiba Inu'yu Yükseltti

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Elon Musk'ın kripto para ekosisteminin direği olduğunu söylemek artık yetersiz kalıyor.

Tesla CEO'su, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi tokenlerin, onunla olan ilişkileri nedeniyle değerlerinin büyük ölçüde arttığını görmesiyle, sektöre olan hayranlığı ve katılımı konusunda sesini yükseltmeye başlıyor. Bu nedenle, Musk'tan gelen basit bir teşekkürün bile projelerini Ay'a taşıyabileceği anlayışıyla bazı projeler Musk'ın dikkatini çekmek için yola çıkıyor. Bunların ilk sırasında ise HUH Token geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token (HUH), bu makalenin yazıldığı andan itibaren son 24 saat içinde %20'nin üzerinde bir artışla son zamanların rekor yükselişine geçiyor.

Bu yükseliş tek başına Musk'ın dikkatini çekmese de Çarşamba günü için planlanan bin etkileyici sosyal medya barikatı ve tokenomiklerinde Musk'a doğrudan bir çağrı ile HUH Token’ın aya gitmek için sıraya gireceği görülüyor.

Dogecoin (DOGE), Elon Musk'ın Gücünü Gösteriyor

Dogecoin (DOGE), Elon Musk'ın Gücünü Gösteriyor

2013’te Bitcoin'e (BTC) eğlenceli bir alternatif olarak piyasaya sürülen Dogecoin'in (DOGE) değeri, Musk'ın token ile ilgili tweet'lerinin ciddi bir şekilde başladığı 2021'in başlarına kadar biraz durgun kalsa da bu durum tokeni üstel bir oranda kripto çizelgelerinin en üstüne çıkardı. Token’ı piyasadaki en değerli meme parası haline getirdi.

Popülaritedeki bu artışa yanıt olarak başka birçok projenin yapılmasındaki yolu açtı.

Shiba Inu (SHIB), Dogecoin’in (DOGE) önünü kesti

Dogecoin'in (DOGE) doğrudan rakibi olarak, Shiba Inu'nun (SHIB) birlikteliği ile katlanarak değer kazanmayı başarması şaşırtıcı olmaktan çıkıyor. Dogecoin (DOGE) ile birlikte en iyi 20 performans gösteren token arasındaki 'The Dogecoin Killer', meme coinlerin gücü ve kripto pazarındaki alternatifler arzusuyla konumunu büyütmeyi başarıyor. Dogecoin (DOGE), Bitcoin'e (BTC) bir alternatifken, şu an ise Shiba Inu'ya (SHIB) bir alternatif olarak görülüyor.

HUH Token, Elon Musk’ın kapısını çaldı

HUH Token, Elon Musk’ın kapısını çaldı

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), meme token yükselişleri ve Musk’ın takipçileri arasındaki popülerliği sayesinde aya ulaşmayı başarırken, HUH Token'ın Musk'ın dikkatini çekerek HUH tokenlarının %20’sini alması karşılığında birçok proje sunuyor.

Mevcut 888 Milyar HUH token ile Musk için potansiyel jeton gelirini 177,6 milyara ulaşacağını ortaya koyuyor. Bu jetonlar şu anda bir yardım cüzdanında tutuluyor ve kullanıcılar, HUH Token web sitesi aracılığıyla Elon Musk'ı projeden ve onu bekleyen jetondan haberdar etmek için tweet atmaya teşvik ediliyor.

Musk’ın bu hamlelerin fark etmemesi halinde ise HUH Token yardım cüzdanında tutulan 177,6 milyar token, erkeklerin zihinsel sağlığını destekleyen hayır kurumlarına gidecek.

Presale:https://presale.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Twitter: https://twitter.com/HuhToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yunus yetik

https://www.digistore24.com/redir/340745/Yunusytk/ BU LİNK'TEN ÇOK GÜZEL FIRSATLAR YAKALAYA BİLİRSİNİZ