Görüş Bildir
Haberler
HUH Token Popülerlikte Bitcoin ve Ethereum’u Geçiyor

HUH Token Popülerlikte Bitcoin ve Ethereum’u Geçiyor

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

BuyBitcoinWorldWide tarafından yayınlanan araştırmaya göre kripto dünyası geçtiğimiz yıl önemli ölçüde büyüdü ve kripto kullanıcılarının sayısı 300 milyona ulaştı. Kripto paranın artan popülaritesine rağmen, birçok önde gelen blokzinciri ağı için piyasa değeri ve kapitalizasyonlar ise düşüş yaşadı.Bu ağlardan ikisi, son birkaç aydır değerlerini korumakta zorlanan Bitcoin (BTC) ve Ethereum'u (ETH) olurken, bununla birlikte her iki blokzinciri ağı da en karlı iki kripto para birimi oldu. Bitcoin ve Ethereum'un popülaritesini aşmayı planlayan yeni bir blokzinciri ağı olan HUH Token’da yükselişini sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token’ın etkisi artıyor

HUH Token’ın etkisi artıyor

HUH Token, markasıyla kripto kullanıcılarını cezbetmeyi planlayan yeni blokzinciri ağıdır. İşlevlerinin ilk sırasında ise meme paralarının takip ettiği farklı tema ile birleşerek hem analistleri hem de yatırımcıları cezbeden ilk 'utimeme' belirtecini oluşturuyor. HUH geliştiricileri, yüksek profilli etkileyicilerin dikkatini çekmek için pazarlama stratejilerini yükseltmek için bilinçli bir çaba sarf ediyor. Blokzinciri ağı, etkileyicilerin içerik oluşturması için bir sosyal ağ sitesi olan MetHUH'u yayına almayı planlıyor.

HUH Token, web sitelerinin bir bölümünü de girişimci Elon Musk'a ayırıyor. HUH tokenlerinin %20'sini elinde bulundurarak, insanların dikkatini çekmek için Musk'ı tweetlemesini isteyerek pazarlamasını bir adım daha ileri götürüyor.

Musk, jetonların kendisi için tutulmasını istememe durumunda ise HUH bu durumu genç erkekler için intiharı önlemeye dayalı bir hayır kurumuna hediye edeceğini bildirdi. Influencerlar, HUH Token'in yükselmesine katkıda bulunurken, potansiyel olarak Bitcoin ve Ethereum'u zirveden indirmek için de olası bir madeni para haline getirebileceği düşünülüyor.

Bitcoin zirvede kalabilecek mi?

Bitcoin zirvede kalabilecek mi?

İlk kripto para birimi olmak, Bitcoin'e altcoinlere göre önemli bir avantaj sağlamaya devam ediyor. Anonim Satoshi Nakamoto, çevrimiçi ödemelerin bir finans kurumundan geçmeden doğrudan bir taraftan diğerine gönderilmesine izin vermek amacıyla Ocak 2009'da Bitcoin'i yaratmasının ardından, BTC en iyi eşler arası kripto para birimi olarak sınıflandırılıyor.

Bitcoin, günlük yaşamlarında kripto para birimleri kullanarak satın alan, dağıtan ve ticaret yapan milyonlarca meraklıdan oluşan tamamen yeni bir endüstriyi doğururken, küresel bir topluluk yarattı. İlk kripto para biriminin ortaya çıkışı, daha sonra rekabet eden birçok kripto projesinin geliştirilmesine ilham veren teknolojik bir temel oluşturdu. Bitcoin ile ilgili son haberlere göre Temmuz ayında ABD enflasyonunun yavaşlaması nedeniyle değerinin yeniden yükselmeye başladığını gösterdi. Bitcoin'i sarsan tüm olumsuzluklara rağmen kriptoda rakam olarak kendini korumayı başardı.

Ethereum’un yenilikleri sürüyor

Ethereum’un yenilikleri sürüyor

Ethereum (ETH), Temmuz 2015'te piyasaya çıktığında hızla popülerlik kazandı. Kendi kripto para birimine sahip açık kaynaklı bir blokzinciri sistemi olan ETH, blokzincir ağlarında akıllı sözleşmeler kavramına öncülük etti. Akıllı sözleşmeler, birden fazla taraf arasında çevrimiçi olarak bir anlaşmayı yerine getirmek için gerekli eylemleri otomatik olarak yürüten bilgisayar programlarını ifade ederken, Ethereum’un ana yeniliği, akıllı sözleşme teknolojisinin halihazırda var olan faydasını güçlendirerek akıllı sözleşme uygulamasına izin veren bir platform tasarlamaktı. Ethereum, kriptoda en büyük ekosisteme sahip olmasıyla da bilinmesiyle birlikte diğer birçok kripto para biriminin blokzincirinde çalışmasını mümkün kılıyor.

Ethereum, sürdürülebilirliği ve ölçeklenebilirliği geliştirmek için bir iş konsensüsü kullanmaktan bir hisse kanıtı algoritmasına geçerek mekanizmasını yükseltmeyi planlıyor.

Swap: https://swap.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın