Görüş Bildir
Haberler
HUH Token, DogeCoin’in Yolundan İlerliyor

HUH Token, DogeCoin’in Yolundan İlerliyor

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Kripto para birimlerinin dijital finansal dünyasına ademi merkeziyetçiliğini getirmesiyle birlikte piyasayı olumlu yönde etkilemeye devam ediyor. Bahsi geçen merkeziyetçi sistem, dijitaldeki finansmanı ele almak için daha izinsiz ve bağımsız bir yöntem sunan geleneksel merkezi bankacılık kurumlarına alternatif olarak kullanılıyor.

WeForum tarafından konuya dair gerçekleştirilen araştırma, altcoinlerin gün geçtikçe geliştiğine dikkat çekerken, ilk kripto para birimi olan Bitcoin’in ağından daha iyi performansa gösteren altcoinlerin 2021’de popülaritesinin arttığını gösteriyor. Kıdemli kripto ağlarının birçoğunun dijital dünyada etkisi artarken, eğlence ve girişimcilik sektörlerinin liderlerinin de dikkatini çekmeye başlıyor.

Kripto para birimlerinden Dogecoin de iş dünyasının dikkatini üstüne toplarken, kriptodaki meme coin türüne öncülük ediyor. Benzersiz markaları aracılığıyla ünlüleri etkilemeyi amaçlayan HUH TOKEN’ın biriminin de bu alanlarda da faaliyet göstermesi bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

HUH Token vizyonunu büyütüyor

HUH Token vizyonunu büyütüyor

HUH Token, açık kaynaklı merkezi olmayan bir ‘meme’ belirteci olmasının yanı sıra, yeni bir blokzinciri ağını olarak da nitelik kazanıyor. HUH Token kurucuları, bu kripto para biriminin kripto piyasasındaki başarısının ise diğer birçok meme paralarında eksik olan açık bir faydaya sahip olmasından kaynaklandığına inanıyor. Bu sayede büyüme olanağı yakalayan coin, ekosisteme uyum sağlayabiliyor. Bu blokzinciri ağı, iyi bir topluluk ruhunu korurken, yüksek finansal engelleri kaldırarak da NFT pazarı oluşturmayı hedefliyor. HUH NFT koleksiyonuna erişmek için ise, token sahiplerinin cüzdanlarını HUH Vault’a bağlamaları yeterli oluyor.

Nisan 2022’de sosyal medya kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan web sitesiyle yeni bir markalaşma sürecine giren HUH sosyal medya uygulaması, kullanıcıları farklı etkinliklere katıldıkları için ödüllendirmeyi de planlıyor. Ayrıca HUH Token, tokenlerının %20’sini bir hayır kurumu cüzdanında tutarak, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın dikkatini çekmek için de bilinçli bir çaba gösteriyor. Elon Musk’ın teklifi reddetmesiyle ihtimalinde ise HUH Token jetonlarının genç erkeklerin zihinsel sağlık mücadelelerine bağlı hayır kurumlarına verilmesi amaçlanıyor.

Meme token’ın, Ağustos ayı sonuna kadar bin etkileyicinin para birimlerini onaylaması hedeflenirken, NewYork’un merkezi Time Square’da büyük bir medya etkinliği düzenleyecek.

DogeCoin kriptonun seyrini değiştiriyor

DogeCoin kriptonun seyrini değiştiriyor

Kripto para piyasasına meme coin katmasıyla bilinin Dogecoin’in kaynağı 2013 ‘doge’ memesine dayanıyor. İlk meme coin birimi olan Doge’un geliştiricileri ise Bitcoin takipçilerinin ötesinde bir çekiciliğe sahip olacağına inanıyor. Kaliteli içeriklerin oluşturulması veya paylaşılmasını ödüllendirmek için Reddit ve Twitter’a bahşiş vermek için de kullanılan DOGE, kullanıcıların dijital para birimi Doge’a katılarak kendinden bahşiş alınmasını sağlıyor. 2021’de Elon Musk tarafından da onaylanan Doge’un artırılmasının yanı sıra, Shiba Inu, Floki Inu ve ApeCoin gibi madeni paralarını da önemli ölçüde etkilemeye devam ediyor.

Swap: https://swap.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yunus yetik

https://www.digistore24.com/redir/325658/Yunusytk/ kripto para yatırımı yapmak istiyorsanız yazımı okuyun