Görüş Bildir
Kriptoda Pasif Gelir Nasıl Kazanılır?
Dışarıdan bakıldığında kripto dünyasının göz korkutucu geldiğinin farkındayız. Kripto dünyasındaki insanları düşünürken genelde gece gündüz alım satım yapan, zamana karşı yarışan, riskli yatırımları yöneten insanlar aklımıza geliyor, fakat bu tablonun sadece bir kısmı; bu pazardaki herkes gece gündüz borsaları takip etmiyor ya da günlük alım satım yapmıyor. Yatırımcıların kriptodan pasif olarak gelir elde etme yolları da var.Peki böyle bir durumda bu yatırımcılar nasıl para kazanabiliyor? Kriptodan kar elde etmek için pasif gelir yöntemlerini kullanarak. Gelin, bu yöntemlere birlikte göz atalım.
FTX, Skandalı Büyürken Yayılma Endişesi Taşıyor! Türkiye'deki Kripto Borsaları Ne Durumda? Eski CEO Kaçtı mı?
Geçen hafta kripto para borsalarında büyük skandallar izlendi ve halen yankıları sürüyor. Yankı derken, yüze tokat gibi çarpan ses dalgalarından bahsediyoruz. FTX, bir iflastan öteye geçerek büyük bir skandala dönüşürken, iflas eden şirketin istifa eden genç CEO'su da Türkiye örneklerinden hatırladığımız bir Thodex ya da bir Çiftlikbank'a benzetiliyor. Bakalım FTX skandalı neye dönüşecek? SBF hakkında kaçtı iddiaları da uçak izlemeye kadar vardı. Uzmanların yorumlarıysa çok çeşitli.
Kripto Para Dünyasında Yeni Bir Kriz mi? FTX ve Binance Arasında Yaşananların Beyaz Sarayla İlişkisi Ne?
Bu hafta kripto para piyasaları için zor geçti hatta belki de geçmedi. Kısa bir özetle, Binance rakibi FTX'i satın almaya kalktı, FTX'de likidite sorunu oldu, Binance alımdan vazgeçti, ABD'nin SPK'sı SEC, FTX'e soruşturma açtı, bunu duyan Bitcoin çöktü, onu gören minik coinler boynunu büktü, cüzdanlar kârlara küstü, balinalar ayıya döndü. Yetmedi, bugün FTX iflasını açıkladı, CEO'su da istifa etti!  Eee bunun ABD'deki seçimlerle ne alakası var? Komplo teorisi, pelikan dosyası, başkanın adamları hazırsa hadi bakalım birlikte👇
Kripto Para Dünyasında Neler Oluyor? Bitcoin Neden Düştü? Binance ve FTX Arasında Neler Yaşandı?
Derdi az olan piyasalara gün geçmiyor ki ay tutulması, güneş kararması, Merkür ya da Mars retrosuyla yeni dertler eklenmesin. Heyecanlanmayın finansal astroloji değil konumuz. Kripto para piyasaları! Enflasyon, resesyon sesleri bitmeden, Elon Musk, Twitter'ı aldı bizi salar demeden, coincilerin yeni derdi gümbür gümbür geldi. Binance ve FTX'de işler karıştı haliyle devlerin tepişmesinde, çimenler ve kripto yatırımcıları ezildi. Günlerdir neler oluyor buyurun anlattık👇
Reklam
Instagram NFT Pazaryeri Haline mi Geliyor? Meta, Facebook ve Instagram'a Gelecek Özellikleri Duyurdu
Instagram'ın NFT alanında çalışmalara başlayacağı geçtiğimiz Mayıs ayında Mark Zuckerberg tarafından duyurulmuştu. Paylaşılan son bilgilere göre artık Instagram'da üretilen NFT'ler farklı platformlarda da satışa çıkarılabilecek. Bu da Instagram'ın iOS ve Android uygulama mağazalarındaki açıklamalarında 'uygulama içi satın alma' ibaresiyle karşımıza çıkacak.
Yok Artık! 4 Trilyon TL Vurgun Yapmışlar: Tarihin En Büyük Kripto Coin Dolandırıcılıklarına Şok Olacaksınız
Teknolojinin gelişmesi ve finans sisteminin kripto paralarla değişmesiyle dolandırıcılıkta da farklılaşmalar söz konusu. Özgürlükçü bir sistem olan kripto paralar, yepyeni bir dünya sunuyor. Bu yeni dünyadaki soygunlar ise teknolojiyle birleşerek siber suçlara neden oluyor. Kısa yoldan para kazanma yöntemi olan kripto borsalarındaki dolandırıcılıklar siber suçları oldukça artırdı. Akılalmaz soygunlara şahit olunan kripto coinlerin en büyük soygunlarını sizler için araştırdık. Hazırsanız başlayalım!
Reklam
FBI'ın En Çok Aradığı 10 Kişiden Biriymiş! OneCoin'in Kurucusu Cryptoqueen, 27 Trilyonluk Vurgun Yapmış
Son dönemlerde çok yatırım alan ve doğru yatırımlar sayesinde iyi bir kazanç sağlayan crypto paralar, herkesin göz bebeği hâline geldi. Özellikle ilk crypto para olan bitcoin, hâlâ en çok rağbet gören sanal paralardan biri. Bitcoin'in piyasaya girmesi, yatırım alanında devrim niteliği taşıdı. Yatırımlarından para kazandıkça insanların ona duyduğu güven arttı. Bunun farkına varan oldukça zeki bir kadın ise tarihin en büyük soygununu yapmak üzere işe koyuldu. Gelin, bu ilginç soygunun detaylarını birlikte inceleyelim.
Elon Musk’ın Bitcoin, Dogecoin ve HUH Token Üzerindeki Etkisi
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Elon Musk'ın etki alanı nedeniyle birçok kripto parasının değeri önemli ölçüde değişebiliyor.Bununla birlikte, sosyal medya platformu Twitter tarafından Musk'a karşı devam eden yasal işlemle, Elon Musks'ın etki alanından etkilenen kripto tokenlerinin bir miktar etki hissetmesi muhtemel görülüyor. Bunun etkileyebileceği iki büyük token, Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE), değerlerine fayda sağlayabilecek veya değerini azaltabilecek sonuçlar doğurabileceği düşünülüyor. Fakat bu durum bazı tokenlerin Elon Musk davasından yararlanma potansiyeline sahip olmayabileceği anlamına gelmiyor. HUH Token (HUH) gibi belirteçler, halihazırda gelişmekte olan kullanıcı tabanlarını büyütmeye yardımcı olabilecek bir şekilde durumu kendi avantajlarına kullanma potansiyeline sahip oluyor.
Reklam
NFT Toplulukları Oluşturmanın Yol Haritası Açıklandı
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Belirsizlik ve ters tepkiyle karşı karşıya olan gelişmekte olan bir teknoloji olarak, kripto teknolojisine yatırım yapanların sıkı sıkıya bağlı bir topluluk oluşturmak için bir araya gelmesi şaşırtıcı bir durum olmaktan çıkıyor. Bunun Twitter gibi sosyal medya kanalları veya benzer düşünen insanların fiziksel buluşmaları aracılığıyla yapılmasına bakılmaksızın, kripto topluluğu güçlü bir ağı temsil ediyor. Bunun nedeni olarak ise gerekli bilgi miktarı nedeniyle topluluğa giriş engelinin yüksek olması ve bu bireylerin çıkarları için yapmaları gereken rutin savunma olarak görülüyor.Bu nedenle NFT'ler, alana en çok dahil olanları, kripto alanıyla ilgili anlayış ve rehberliklerine uyulabilecek olanları belirlemek için topluluğa çağrı belirteçleri haline geliyor.Peki hangi NFT koleksiyonlarının çevresinde hangi topluluklar var? HUH Token gibi yeni projeler kendilerini nasıl besliyor?
HUH Token, Sosyal Medyada Trend Oluyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.HUH Token, kullanıcıların keşfetmesi için bir cüzdan, değişim, NFT pazaryeri ve daha fazlasını barındırmak üzere ayarlanmış yeni bir blok zinciri platformu olarak karşımıza çıkıyor. Platform, etkileyici desteği, hayır işlerine olan bağlılığı, güçlü ve ilgili bir topluluğa sahip bir token yaratma hedefi sayesinde diğer tokenlardan farklılaştırıyor.
Kripto Pazarında Bitcoin Etkisi Azalıyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto para birimlerinin birincisi olan Bitcoin, çıktığı günden bu yana insanların ilgisini üstünde toplarken, kullanıcıların neden ilk tercihi olduğu açıklanıyor.Bitcoin’in çıkışından bu yana 13 yıl geçerken, sayısız şekilde artan Bitcoin, çok sayıda projeyi desteklemeye devam ediyor. Misyon beyanından uzaklaşırken bankacılık sisteminden blokzincir teknolojisi ile merkezi olmayan bir dijital para birimi olma ilkesini de terk ediyor. Fakat tüm değişikliklere rağmen henüz BTC felsefesi arındırılmış olmamakla birlikte bu yazıda bu nitelikleri piyasada en iyi temsil eden tokenlera değindik.
Reklam
Viral Olan Üç Kripto Birimi: AVAX, FLOW ve HUH Token
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto piyasasındaki birçok şokenin bu hafta da yükselişi sürüyor ve bu alandaki projelerin kapsam ve amaçları çeşitlenmeye devam ediyor. Mevcut başarısı ile Avalanche (AVAX), HUH Token (HUH) ve Flow (FLOW) ise viral oluyor.
Elon Musk, Dogecoin ve Shiba Inu'yu Yükseltti
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Elon Musk'ın kripto para ekosisteminin direği olduğunu söylemek artık yetersiz kalıyor.Tesla CEO'su, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi tokenlerin, onunla olan ilişkileri nedeniyle değerlerinin büyük ölçüde arttığını görmesiyle, sektöre olan hayranlığı ve katılımı konusunda sesini yükseltmeye başlıyor. Bu nedenle, Musk'tan gelen basit bir teşekkürün bile projelerini Ay'a taşıyabileceği anlayışıyla bazı projeler Musk'ın dikkatini çekmek için yola çıkıyor. Bunların ilk sırasında ise HUH Token geliyor.
Reklam
Solana ve HUH Token Kripto Piyasasını Şekillendiriyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.İnsanlara finansal gücü geri vermenin bir yolu olarak icat edilen kripto para birimlerindeki, birçok kripto projesi, topluluklarına ve çevrelerindeki dünyaya geri vermek için sıklıkla yeni projeler geliştiriyor. Bunlara örnek olan HUH Token’ın devasa yardım cüzdanından Solanas'a (SOL) daha yeşil bir blokzinciri sistemi için baskıya kadar, kripto meraklılarının takip etmeleri gereken birçok proje bulunuyor.
Binance, HUH Exchange ve PancakeSwap ile Kripto Finansmanınızın Kontrolünü Kolaylaştırmak Mümkün
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto para biriminin amacı, merkezi olmayan ağlar aracılığıyla insanlara finansal kontrolü geri vermek olsa da, durumun gerçekliği ortalama bir kişi için kripto para biriminin hala girmesi zor bir alan olduğunu gösteriyor.Teknolojik bilgiden endüstri diline kadar kriptoya yeni girenlerin bu alanı anlamak için bir mücadele etmesi gerekiyor. Bu nedenle PancakeSwap (CAKE), Binance (BNB) ve HUH Exchange gibi birçok proje, kripto bilgisine bakılmaksızın hemen hemen herkes tarafından kullanılabilir olma amacıyla tasarlanmış sistemler ve arayüzlerle bu durumu değiştirmeye çalışıyor. .
HUH Token ve Proof of Stake Karşılaştırmasının Çıktıları Açıklandı
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.2009'da piyasaya giren ilk kripto para birimi olan Bitcoin'in (BTC) arkasındaki teknolojinin eski olup olmadığını merak edilmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC) blokzinciri tarafından kullanılan teknoloji devrim niteliğindeydi. Proof of Work ise dünyaya bankaların ve kurumların işlemleri kolaylaştırmak için gerekli olmadığını ve bunların merkezi olmayan bir ağ aracılığıyla tamamen anonim olarak yapılabileceğini gösterdi. Bununla birlikte günümüzün kripto pazarında, daha fazla proje Proof of Stake sistemini kullanmayı tercih ettiğinden, sistem kendi kendini dışladı. HUH Token gibi projeler, bu doğrulama sisteminin Proof of Work'e göre faydalarını belirterek bu sistemi birçok nedenden dolayı kullanmayı seçtiğini açıkladı.
HUH Token Popülerlikte Bitcoin ve Ethereum’u Geçiyor
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.BuyBitcoinWorldWide tarafından yayınlanan araştırmaya göre kripto dünyası geçtiğimiz yıl önemli ölçüde büyüdü ve kripto kullanıcılarının sayısı 300 milyona ulaştı. Kripto paranın artan popülaritesine rağmen, birçok önde gelen blokzinciri ağı için piyasa değeri ve kapitalizasyonlar ise düşüş yaşadı.Bu ağlardan ikisi, son birkaç aydır değerlerini korumakta zorlanan Bitcoin (BTC) ve Ethereum'u (ETH) olurken, bununla birlikte her iki blokzinciri ağı da en karlı iki kripto para birimi oldu. Bitcoin ve Ethereum'un popülaritesini aşmayı planlayan yeni bir blokzinciri ağı olan HUH Token’da yükselişini sürdürüyor.
Reklam