Görüş Bildir
Haberler
Kripto Pazarında Bitcoin Etkisi Azalıyor

Kripto Pazarında Bitcoin Etkisi Azalıyor

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Kripto para birimlerinin birincisi olan Bitcoin, çıktığı günden bu yana insanların ilgisini üstünde toplarken, kullanıcıların neden ilk tercihi olduğu açıklanıyor.

Bitcoin’in çıkışından bu yana 13 yıl geçerken, sayısız şekilde artan Bitcoin, çok sayıda projeyi desteklemeye devam ediyor. Misyon beyanından uzaklaşırken bankacılık sisteminden blokzincir teknolojisi ile merkezi olmayan bir dijital para birimi olma ilkesini de terk ediyor. Fakat tüm değişikliklere rağmen henüz BTC felsefesi arındırılmış olmamakla birlikte bu yazıda bu nitelikleri piyasada en iyi temsil eden tokenlera değindik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DeFi teknolojisi ile bankacılık kalkıyor

DeFi teknolojisi ile bankacılık kalkıyor

2008 mali krizinden sonra tasarlanan bir para birimi olarak Bitcoin'in (BTC) amacı, merkezi olmayan bir sistemle insanlara finansal yaratmakken, insanlar artık para kazanmak için bankacılık sisteminde çalışmak zorunda kalmamakla birlikte artık paralarını kaybedebilecek bankacılar tarafından tehlikeye atılma riskini de ortadan kaldırdı. Merkezi olmayan finans kavramının en iyi örneklerinden BTC ise Proof of Work tarafından veri bloglarını doğrulamak için en çok kullanılan sistemler arasında yer alıyor. Bununla birlikte yalnızca token sahiplerinin doğrulama sürecine katılmasına izin verilirken, bu durum sahibinin blok zinciri ile meşgul olması gerektiği ve azaltılmış makine sayısının daha geniş erişilebilirlik sağladığı tüm maliyetleri ve enerji kullanımını azalttığı anlamına geliyor. Bu gelişmeler Cardano'nun (ADA) ayak izlerini takip etmek ve platformlarında Proof of Stake sistemini uygulamak için pazara giren birçok yeni projeye yol açıyor. Cardano'yu (ADA) Bitcoins (BTC) felsefesinin evriminin mükemmel bir örneği teşkil ediyor.

HUH Token’dan kullanıcılarına finansal bağımsızlık

HUH Token’dan kullanıcılarına finansal bağımsızlık

Topluluk tarafından oluşturulan token ekonomisi kavramı, güçlü bir topluluğun değerli bir tokene eşit olduğu anlayışıyla birçok kripto projesinin üstlendiği niteliği ifade ediyor. Bu aynı zamanda ekonomilerin, potansiyele sahip ekonomilere yatırımların doğru bir şekilde yapıldığı takdirde bireylere büyük miktarda para kazanma şansı yaratması anlamına geliyor.

HUH Token, bu felsefeyi alarak onunla birlikte çalışan, işbirliğinde bulunan topluluğu, kullanıcıların bireysel finansal bağımsızlık için birlikte çalışabilecekleri bir alana dönüştürmek adına tasarlandığı kendi topluluk ağını oluşturan bir niteliğe karşılık geliyor.

Bir SWAP, NFT pazaryeri ve cüzdan barındıran bir blokzinciri ağı olan HUH Token (HUH), herhangibir topluluğun merkezi olmayı amaçlıyor. Token sahipleri, topluluk genişledikçe token değerlerinin artmasını bekleyebilirken, topluluğun örnek olarak genişlemesinin yolu, pazarlamadan geçiyor. Bu hafta daha sonra yapılması planlanan özellikle büyük bir etkinlik ile HUH Token'ı (HUH) daha önce hiç görmediği yüksekliklere çıkarmak amaçlanıyor.

Büyük potansiyele ve heyecan verici çok sayıda kullanıma sahip yeni bir jetonla ilgilenenler için HUH Token (HUH) kusursuz bir seçenek olarak görülüyor. Değeri zaten yükselişteyken, bu yükseliş yörüngesinin yalnızca yaklaşan sosyal medya dublörlüğünün ardından devam etmesi bekleniyor.

Presale: https://presale.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Twitter: https://twitter.com/HuhToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın