Görüş Bildir
Haberler
NFT Toplulukları Oluşturmanın Yol Haritası Açıklandı

NFT Toplulukları Oluşturmanın Yol Haritası Açıklandı

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Belirsizlik ve ters tepkiyle karşı karşıya olan gelişmekte olan bir teknoloji olarak, kripto teknolojisine yatırım yapanların sıkı sıkıya bağlı bir topluluk oluşturmak için bir araya gelmesi şaşırtıcı bir durum olmaktan çıkıyor.

Bunun Twitter gibi sosyal medya kanalları veya benzer düşünen insanların fiziksel buluşmaları aracılığıyla yapılmasına bakılmaksızın, kripto topluluğu güçlü bir ağı temsil ediyor. Bunun nedeni olarak ise gerekli bilgi miktarı nedeniyle topluluğa giriş engelinin yüksek olması ve bu bireylerin çıkarları için yapmaları gereken rutin savunma olarak görülüyor.

Bu nedenle NFT'ler, alana en çok dahil olanları, kripto alanıyla ilgili anlayış ve rehberliklerine uyulabilecek olanları belirlemek için topluluğa çağrı belirteçleri haline geliyor.

Peki hangi NFT koleksiyonlarının çevresinde hangi topluluklar var? HUH Token gibi yeni projeler kendilerini nasıl besliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bored Ape ve ApeCoin (APE) sembol haline geliyor

Bored Ape ve ApeCoin (APE) sembol haline geliyor

Eminem, Snoop Dogg ve Paris Hilton gibi NFT sahipleriyle Bored Ape Yat Kulübü adında özel bir topluluk oluşturdu. 2021 yazında piyasaya çıkan ilk NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape'e sahip olmak, ya zenginlik sembolü ya da derin bir kripto anlayışının sembolü haline geldi. Bored Ape, kriptonun geleceğine dair öngörünün kanıtı olarak görülmekle birlikte, sektörle ilgili tavsiyeleri dikkate alınmaya değer ölçüte ulaştı.

Topluluk yönü, ekip tarafından Otherside adlı bir metaverse projesine de genişledi. Bu metaverse, Bored Ape sahipleriyle etkileşimde bulunmak ve iletişim kurmak için özel bir alan yaratarak topluluğu daha da ilerleteceği düşünülüyor. ApeCoin (APE) üzerinde çalışacak ve toplulukta satın almak ve ticaret yapmak için kullanılabilecek.

ApeCoin'in (APE) ne kadar popüler hale geldiğini anlamak için artık lüks marka Gucci tarafından ödeme yöntemi olarak kabul edildiğini duyuruldu. Ancak gündemde uzun süre kalması nedeniyle, Bored Ape NFT'ler erkenden dahil olmayanlar için neredeyse erişilemez hale geldi.

HUH Token NFT Topluluğu oluşturuyor

HUH Token NFT Topluluğu oluşturuyor

HUH Token, bu yaklaşımı NFT topluluklarına taşıyor ve topluluk ruhunu korurken yüksek finansal engelleri kaldırıyor. Bir HUH Token, NFT koleksiyonuna erişmek için kullanıcıların cüzdanlarını HUH Vault'a bağlamaları gerekirken, token bu sayede kullanıcılara kendi Pixel HUH'larını sağlayan yeni NFT’lerin yalnızca onlar için basılabileceği belirtiyor.

HUH Token (HUH) ön satışına dahil olanlar için, Pixel HUH'larını almak için sadece işlem gaz ücretini ödemek zorunda kalmadan, NFT'lerine para basma ücreti ödemeden erişme imkanı bile vardır.

Pixel HUH'ler, her türlü ilgi alanına sahip kripto kullanıcıları için çeşitli, gelişen bir topluluk oluşturmak için birçok büyük planı olan HUH Token ekosisteminin yalnızca bir yönünü ifade ediyor. Ağ, kendi cüzdanına ve ayrıca çalışmalarda bir NFT pazarıyla bir borsaya ev sahipliği yapacak.

Pixel HUH NFT koleksiyonuna erken yatırım ve erken erişim, topluluğun temel direkleri olmasına izin vererek bir onur rozeti haline gelebileceği düşünülüyor. Değerleri gelecekte de artacağı düşünülen tokenler, ön satış sırasında Pixel HUH'larını basanlar için özellikle kazançlı bir seçenek haline getiriliyor.

Presale:https://presale.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Twitter: https://twitter.com/HuhToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın