Görüş Bildir
Haberler
Alman Devi Deutsche Bank'tan Bitcoin'e Sene Sonu Tahmini Geldi: "Bitcoin Sene Sonu 28 Bin Dolar Olabilir"

etiket Alman Devi Deutsche Bank'tan Bitcoin'e Sene Sonu Tahmini Geldi: "Bitcoin Sene Sonu 28 Bin Dolar Olabilir"

Ali Aydemir
01.07.2022 - 16:04

Bitcoin dalgalanmalarıyla kripto dünyasını meşgul etmeye devam ediyor. Çeşitli analizler ve grafikler neticesinde yapılan analizlere bir yenisi de Alman Deutsche Bank'tan geldi. Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankalarından olan Deutsche Bank Bitcoin'e elmas benzetmesi yaparak sene sonu fiyatının 28 bin dolar olacağını iddia ediyor. Detaylar içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en büyük bankaları arasında yer alan Deutsche Bank birçok önemli şehirde faaliyet gösteriyor.

Dünyanın en büyük bankaları arasında yer alan Deutsche Bank birçok önemli şehirde faaliyet gösteriyor.

Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunan ve Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney gibi şehirlerde ana yönetim merkezleri bulunan Deutsche Bank Almanya'nın önemli bankalarından.

Bitcoin fiyatı için analizlerde bulunan Deutsche Bank, sene sonu fiyatı tahmini yaptı.

Bitcoin bu içerik yapıldığı esnada 19 bin dolar seviyelerindeyken Alman devi Deutsche Bank'tan sene sonu BTC fiyatı tahmini geldi. Analizler ışığında Bitcoin'in 28 bin dolar olacağı tahmininde bulunan Deutsche Bank, özellikle 500 büyük Amerikan şirketini kapsayan S&P 500'ün sene sonuna doğru Ocak ayı seviyelerine ulaşmasını beklediklerini ve bu durumun Bitcoin'i de olumlu yönde etkileyebileceği ihtimali üzerinde durdular.

Deutsche Bank: "Bitcoin Altından Ziyade Elmas Gibi"

Deutsche Bank: "Bitcoin Altından Ziyade Elmas Gibi"

Konuyla ilgili rapor yazan Marion Laboure ve Galina Pozdnyakova liderliğindeki analistler, Bitcoin'in sene sonuna kadar yüzde 30’luk bir yükseliş kaydetmesini öngörüyor:

“De Beers bir üründen ziyade bir fikir pazarlayarak, son seksen yıldır hakim oldukları, yılda 72 milyar dolarlık elmas endüstrisi için sağlam bir temel oluşturdu. Elmaslar için kullanılan bu durum, Bitcoin dahil birçok mal ve hizmet için de geçerlidir.”

"S&P 500 hisseleri Ocak seviyelerine gelirse BTC olumlu etkilenir."

"S&P 500 hisseleri Ocak seviyelerine gelirse BTC olumlu etkilenir."

Bitcoin'in ABD'nin 500 şirketinden oluşan ve hisse senetlerinin yaklaşık %75'ini oluşturan S&P 500 ve teknoloji şirketi endeksli Nasdaq  ile eş zamanlı hareket ettiğini belirten analistler, sene sonunda S&P hisselerinin Ocak seviyelerine toparlayabileceğini ve bu durumun da Bitcoin'e olumlu yansıyabileceğini savunuyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin'e elmas benzetmesi yapıldı.

Bitcoin'e elmas benzetmesi yapıldı.

“Elmas sektörünün önemli oyuncularından biri olan De Beers, reklamcılık faaliyetleri sayesinde elmasa olan tüketici bakışını değiştirmeyi başarmıştır. Bir üründen çok bir fikri pazarlamak ve yıllık 72 milyar dolarlık elmas piyasasında sağlam bir vakıf oluşturabilmek, içinde Bitcoin’in de olduğu bir çok mal ve hizmet için de geçerlidir”

"Piyasada yaşanan gelişmeler düşüşlerin devam edebileceği ihtimalini güçlendiriyor."

Analizler ışığında yapılan açıklamalarda piyasalarda yaşanan son dönemdeki kargaşanın düşüşleri devam ettirebileceği üzerinde de duruldu. Geleneksel finans sisteminden farklı olarak regüle edilemediği için düşüşlerin devam edebileceği de tahminler arasında.

Bakalım BTC sene sonuna kadar nasıl bir grafik izleyecek... Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın