Görüş Bildir
Haberler
Uzman Analistten Açıklama: "Ayı Piyasası Hız Kesmeden Devam Ederken Altcoinlerde Mega Boğa Görülebilir!"

etiket Uzman Analistten Açıklama: "Ayı Piyasası Hız Kesmeden Devam Ederken Altcoinlerde Mega Boğa Görülebilir!"

Merlot Vinho
07.07.2022 - 15:11

Kripto market son dönemde yine oldukça volatil. Market lideri Bitcoin (BTC) 20.000 dolardaki önemli desteğini bir kaybedip bir kazanırken kripto para yatırımcıları da ciddi zararlara uğramış durumda. Marketin zor bir dönemden geçtiği şartlar altında Bitcoin öngörüleriyle tanınan ünlü analist TechDev, yatırımcıları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Analiste göre altcoin piyasası yükseliş için hazır!

İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu günlerde kripto para piyasalarına "Aşırı Korku" hakim.

Şu günlerde kripto para piyasalarına "Aşırı Korku" hakim.

Kripto markette bir süredir devam eden ayı piyasası yatırımcıların piyasaya duyduğu güveni zedeledi ve korku endeksi 18 ile 'Aşırı Korku' seviyesine geriledi. Bitcoin'in 20.000 dolar civarından fiyatlanması altcoinlerin yükselişini engellese de popüler analist TechDev bu konuda farklı gelişmelerin yaşanmasını bekleyen isimlerden. İlerleyen günlerde özellikle altcoin yatırımcılarını mutlu edecek hareketlerin gerçekleşeceğini iddia eden isim konuyla ilgili ilk kez net bir grafik paylaştı.

Altcoin marketi mega boğa sezonu mu bekliyor?

Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan TechDev, altcoin market hacminin önceki ATH seviyesi, parabolik yay ve 8 yıllık trend çizgisinin kesişiminde bulunduğunu belirtti. Diğer paylaşımlarında bu kesişime market hacminin nasıl yanıt vereceğini gözlemlemek için önümüzdeki dönemin iyi takip edilmesi gerektiğini vurgulamayı da unutmayan uzman isim, altcoin yatırımcılarını olası bir mega boğa sezonu ile umutlandırdı ve devasa kazançların yolda olabileceğini ima etti.

Altcoin markette yükseliş habercisi olan pek çok sinyal var.

Altcoin markette yükseliş habercisi olan pek çok sinyal var.

Popüler analist 400 bine yakın takipçisiyle paylaştığı grafikte kesişim noktalarını gösterdi ve mega boğanın Bitcoin'den ziyade altcoinleri etkileyeceğini iddia etti. Bu yorum doğrultusunda ve altcoin yatırımlarındaki zararların son günlerde %80'i aşması nedeniyle altcoin markete yeni bir yükseliş dalgası hakim olabilir. Analistin beklediği gelişmeler yaşanırsa altcoin piyasasındaki kayıpların büyük çoğunluğu kısa sürede kapanabilir ve devasa düşüş sonrası küçülen hacimler yeniden artıya geçebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Market lideri Bitcoin mevcut desteği korumayı başarırsa altcoinler için yeni bir yükselişten bahsedilebilir.

Market lideri Bitcoin mevcut desteği korumayı başarırsa altcoinler için yeni bir yükselişten bahsedilebilir.

Bütün bunlarla birlikte analist, yaptığı paylaşımların net bir zaman ile fiyat aralığı vermediğini de vurguladı ve olası risk dağılımının yatırımcıya ait olduğu fikrini savundu. Dolayısıyla 2022 başından beri ABD doları ile ters yönde hareket eden Bitcoin için düşüş senaryoları tamamlanmamış olabilir ve ilerleyen günlerde piyasayı daha derinden etkileyecek hareketler yaşanabilir. Kimi analistlere göre, Bitcoin 20.000 dolar desteğini bu kez de korumayı başaramazsa daha alt destekleri test etmek zorunda kalabilir ve bu durum altcoin marketi daha fazla yaralayabilir.

Altcoin boğa piyasası marketin kısa sürede toparlanmasını sağlayacak kadar güçlü olabilir.

Altcoin boğa piyasası marketin kısa sürede toparlanmasını sağlayacak kadar güçlü olabilir.

Genel görünüm itibariyle kripto para piyasasında çok ufak çaplı bir toparlanma mevcut ve Bitcoin 20.000 dolarlık, Ethereum ise 1.100 dolarlık desteklerin hemen üzerinde fiyatlanıyor. Global olarak doların güçlendiği ekonomik şartlar altında market bir süre daha yatay seyretse bile pek çok kişi altcoin boğasının çok yakında piyasadaki gidişatı tersine çevireceğini düşünüyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde kripto markette ne gibi gelişmeler yaşanacak? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

alt coinler için sat sinyalini vermiş dayı. genelde böyle kim konuşursa bilin ki tersi olur. shortu açmış bekliyodur bu. btc yükselmeden ralli falan gelmez. ... Devamını Gör