Görüş Bildir
Haberler
Bitcoin'de Yeni Bir Düşüş Söz Konusu Olabilir mi? Ünlü Analist Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı

etiket Bitcoin'de Yeni Bir Düşüş Söz Konusu Olabilir mi? Ünlü Analist Kripto Para Yatırımcılarını Uyardı

Ali Aydemir
30.06.2022 - 15:02

Kripto analizi konusunda bilinen isimlerden biri olan Cheds, Bitcoin yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. En büyük kripto para olan Bitcoin'in düşüşünün devam edeceğini ve bunun yakın bir zamanda olacağını düşündüğünü açıkladı... İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakından takip edilen anonim kripto analistlerinden Cheds, önemli uyarılarda bulundu.

Bitcoin yatırımcılarının yakından takip ettiği anonim isimlerden olan Cheds lider kripto para birimi BTC'de düşüş beklediğini ve bunun da yakın zamanda gerçekleşeceğini düşündüğünü açıkladı.

Ayı piyasası devam ediyor!

Kripto analisti Cheds son strateji oturumunda Bitcoin'in henüz düşüş trendini sonlandıramadığını ve 17.600 doların en düşük seviye olamayabileceğini ima eden açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından BTC paylaşımları yapmaya devam ediyor...

BTC'nin kaydedilen son en düşük seviyenin ardından başlattığı son rallisinin beklenmedik bir şekilde sona erebileceğini iddia ediyor:

BTC'nin kaydedilen son en düşük seviyenin ardından başlattığı son rallisinin beklenmedik bir şekilde sona erebileceğini iddia ediyor:

'Günlük grafiğe bakıyorum. Bu bir ayı piyasasının devamı gibi görünüyor. Bir ayı flaması çizebilirim. Bir ayı bayrağı çizebilirim. Yükselen bir kama çizebilirim. Şu ana kadar olanlar küçük bir rahatlama rallisi gibi geliyor. Düşüş trendi hacimi, standart hacim trendi var, yani bu kanalın yapılmasına bir ila iki gün kaldı. BTC’nin harekete geçmesine bir ila iki gün kaldı.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altcoinler konusunda da düşüncelerini belirtmiş...

Yakın zamanda takipçilerine BTC grafiğindeki ayı flaması ve yükselen takozunun kırılmasının BTC'yi 2022'de yeni dip seviyelere götürebileceğini söylemişti.

'BTC, rahatlama rallisinden sonra günlük üstel hareketli ortalama sekizde tepeyi gözlemliyor. Yapı bir ayı flaması olarak görülebilir veya eğilim devam ederse, düşük tepe oluşumlarında ölçülen hareketle yükselen kama bayrağı görülebilir.'

Cheds ay başında BTC'nin ay başında 12.000 dolarda dibe vurması ihtimalinin üzerinde durmuştu.

BTC'deki son durum nasıl?

BTC'deki son durum nasıl?

İçerik yapıldığı esnada BTC fiyatı19.003 dolarken piyasa değeri ise 363.468 milyar dolar. Dolaşımdaki arz ise 19.081.156 BTC.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın