Görüş Bildir
Haberler
Terra'nın Yeni Coini Luna Nerede Alınır Satılır? İşte Luna 2.0'ın Listeleneceği Borsalar

etiket Terra'nın Yeni Coini Luna Nerede Alınır Satılır? İşte Luna 2.0'ın Listeleneceği Borsalar

Terra yeni blok zincirinin merakla beklenen lansmanı, yakın zamanda gerçekleşti. Bazı büyük kripto borsaları da yeni Luna tokenini destekleyeceğini duyurdu. İşte, yeni Luna tokenini destekleyecek büyük borsalar.

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. OKX

1. OKX

OKX kripto borsasından gelen duyuruya göre, yeterli likiditeyi artırdıktan sonra token için düzenli spot ticarete olanak sağlanacak dedi. Ünlü borsa yeni Terra 2.0 jetonunu 28 Mayıs'tan sonra listelemeye başlayacağını da ekledi.

2. Binance

2. Binance

Binance, Terra blok zincirinin değiştirilmiş versiyonuna destek vereceğini duyurdu. Ayrıca Binance kripto borsası, Terra kurtarma planında yeni Luna ekibiyle yakın çalıştığını da aktardı.

3. Bitfinex

3. Bitfinex

Bitfinex de Terra (LUNA) airdropunu destekleyecek. Bitfinex kısa bir süre sonra yeni Terra tokenini dağıtacak.

4. Kraken

4. Kraken

Kraken borsasında yeni blok zinciri Terra 2.0 olarak adlandırılacak. Jeton, LUNA2 olarak belirtilecek. Eski ağ aynı adla kalacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. FTX

5. FTX

FTX borsasında UST ve LUNA bakiyeleri olan kişiler, belirli ayarlamalara tabi olarak yeni Terra airdropunu almaya hak kazanacak. Zamanlama, tutar ve uygulama gibi detaylar daha sonra duyurulacak.

6. Huobi

6. Huobi

Huobi Global planına göre, geçiş sırasında LUNA, Luna Classic olarak yeniden adlandırılacak. LUNC (Luna Classic) bakiyesi, geçişten önceki bakiyelerine eşit olacak.

7. Bybit

7. Bybit

Bybit, yeni Terra 2.0 jetonunu tüm uygun kullanıcılara Terra projesinin jeton dağıtım planına göre dağıtacağını aktardı. Dağıtım Bybit borsasının yeni LUNA jetonlarını aldıktan sonra 12 saat içerisinde gerçekleşecek.

8. Crypto.com

8. Crypto.com

Crypto.com, yeni Terra 2.0 jetonunun tüm uygun kullanıcılara dağıtımını kolaylaştıracağız dedi. Uygunluk kriterlerinin ve dağıtım detaylarının ayrı bir duyuru ile takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın