Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk'tan Şifreli Tweet! Bitcoin'in Son Hareketlerini Önceden Biliyor muydu?

etiket Elon Musk'tan Şifreli Tweet! Bitcoin'in Son Hareketlerini Önceden Biliyor muydu?

Ali Aydemir
15.06.2022 - 10:37

Tesla ve Space X CEO'su Elon Musk yine kripto gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ünlü yatırımcı, yine paylaşımlarıyla akılları karıştırdı. Bu sefer 1 yıl önceki paylaşımlarıyla... İşte detaylar!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Elon Musk yine gündemde!

Kripto sektörünün önemli isimlerinden Elon Musk paylaşımlarıyla yine gündem oldu. Bitcoin'in son düşüş yönlü hareketlerinden önce yaptığı şifreli paylaşımla Bitcoin'in sıradaki hareketini doğru mu tahmin etti?

Ayı sezonunun en dip noktasını mı ima ediyor?

srv.onedio.com

Elon Musk’ın paylaşımlarının yatırımcılar arasında popüler bir haber niteliği olduğunu biliyoruz. Kripto piyasasına yön veren önemli isimlerden biri olan Elon Musk, bu içerik yapıldığı esnada 22.500 dolarlık fiyattan işlem gören Bitcoin'in ayı sezonunun en dip noktasında olduğunu mu ima ediyor?

Komplo teorisi mi?

Ünlü iş insanının 2021 yılında yapmış olduğu bir paylaşım gündeme geldiği gibi, Twitter kullanıcıları tarafından komplo teorileri oluşturulmasına neden oldu. Bu tweet’te 9 adet sayının bulunması ve tüm sayıların BTC'nin dip ve tepe noktaları olması akılları karıştırdı.

İşte o tweet ve şifrelendiği düşünülen rakamlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tepe noktası 74.000 dolar olacak mı?

Bazı yatırımcılar bu sayıların birer koordinattan ibaret olduğunu iddia ederken kimileri bunları BTC'nin dip ve tepe noktaları olarak düşündü. Komplo teorisine göre ise dip 20.000 dolarken tepe noktası 74.000 dolar olacak...

Twitter'da bambaşka yaklaşımlarla tartışmalar büyüdükçe büyüdü.

Pek tabii mizahşörler durmadı.

Analistler BTC için ne diyor?

srv.onedio.com

Komplo teorileri bir kenara, lider kripto para birimi BTC 200 haftalık bir ortalamaya ulaştı. Analistlere göre bütün ayı sezonlarında bu hareketli ortalama sonucu boğa sezonuna geçen BTC yeni bir boğa sezonuna hazırlanıyor olabilir.

Bu Bitcoin için boğa sezonu başlangıcı olabilir mi?

Analistlere göre Bitcoin için bu bir boğa sezonu başlangıcı olabilir. Beklenmedik olumsuz haberlerle karşılaşılmaması halinde yukarı doğru seyreden bir fiyatlanmanın piyasalarda söylentileri yayılmış durumda. 

Bakalım önümüzdeki günlerde BTC hangi yönde bir hareketle gündeme gelecek. Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yılmaz Doğan

Yani fazla parası olan bir zengin bebesi biz sıradan kullarıyla dilediği gibi oynuyor ve adına serbest piyasa denilen kripto para borsası alemi aylar öncesin... Devamını Gör