Görüş Bildir
Haberler
Bitcoin'de Yatay Seyir Devam Ediyor! Peki Geç Olmadan Alınabilecek Yüksek Potansiyelli Altcoinler Hangileri?

etiket Bitcoin'de Yatay Seyir Devam Ediyor! Peki Geç Olmadan Alınabilecek Yüksek Potansiyelli Altcoinler Hangileri?

Merlot Vinho
12.06.2022 - 10:43

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 30.000 desteğini yukarı yönlü kıramadığı bir haftayı daha geride bırakarak yatay seyretmeye devam ediyor. Bitcoin ara bantta akümüle olurken altcoinlerden bazıları alım fırsatı veriyor. 

Gelin destek noktasından alınabilecek altcoinlere birlikte bakalım!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin 30.000 dolara hızlı bir iğne atarak yeniden geri çekildi.

Bitcoin 30.000 dolara hızlı bir iğne atarak yeniden geri çekildi.

Market lideri Bitcoin genel olarak yatay seyir izlediği bir haftayı daha sonlandırmaya yaklaştı. 9 Haziran Perşembe günü Wall Street açılışıyla birlikte 30.000 dolara hızlı bir iğne atan Bitcoin, borsalarla hala korelasyon içinde olduğunu doğruladı. 10 Haziran itibariyle yeniden 30.000 dolar altına geriledikten sonra ara bantta dalgalanmaya devam etti. Uzmanlar Bitcoin gidişatına dair farklı beklentiler içinde olsa da altcoin piyasasında alım fırsatı veren projeler dikkat çekmeye başladı.

Solana ekosistemine dahil olan Serum marketin güçlü altcoinleri arasında yer alıyor.

Solana ekosistemine dahil olan Serum marketin güçlü altcoinleri arasında yer alıyor.

Solana ağı üzerinde DeFi alanındaki güvenlik sorunlarını gidermek ve DEX kullanıcılara esnek alım-satım imkanı sunmak amacıyla inşa edilen Serum, marketin güçlü altcoinlerinden biri. Pek çok kişiye göre 'DeFi'da gelinen son nokta' olarak tanımlanan bu proje, tamamen saf ve güvenli bir emir sistemine sahip olmasıyla biliniyor. Bu da Serum'u ölçeklenebilir, hızlı, ucuz ve yüksek potansiyelli bir proje haline getiriyor.

Serum destek noktasında tutunmaya devam ediyor.

Serum destek noktasında tutunmaya devam ediyor.

Uzmanlara göre 1 doların biraz altından işlem gören bu özel proje hala destek seviyesinde bulunuyor ve yatırımcılara alım imkanı sunuyor. Bitcoin'de beklenen yukarı yönlü kırılımın yaşanmasıyla birlikte Serum için 1.35 dolar seviyesinin çok kısa sürede gelebileceği düşünülüyor. Ancak analistler 1 dolardaki önemli desteğin aşağı yönlü kırılımıyla birlikte fiyatın 0.80 dolara kadar inebileceği uyarısında da bulunuyor.

Metaverse ve VR deneyimi sunan Bloktopia "Merkeziyetsiz Metaverse" için çalışmaya devam ediyor.

Metaverse ve VR deneyimi sunan Bloktopia "Merkeziyetsiz Metaverse" için çalışmaya devam ediyor.

Metaverse odaklı yeni nesil bir proje olan Bloktopia, kullanıcılarına sunduğu benzersiz VR deneyimi ile rakipleri arasından sıyrılıyor. Yeni anlaşmalarla etki alanını adım adım genişleten bu proje de uzmanlara göre değerlendirilebilecek altcoinler listesinde yer alıyor. Poligon ağı üzerinde kurulan Bloktopia temel olarak 'merkeziyetsiz Metaverse' kurmaya çalışıyor ve bunun için kullanıcılara öğrenme, kazanma, oynama, yaratma gibi farklı özellikler tanımlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kullanıcılar için farklı işlevler sunan Bloktopia alım seviyesinde olabilir.

Kullanıcılar için farklı işlevler sunan Bloktopia alım seviyesinde olabilir.

Arzı 21 milyon ile sınırlandırılmış 21 katlı bir gökdelenden oluşan Bloktopia evreni, uzmanlara göre şu an için alım seviyesinde ve yüksek potansiyele sahip projelerden biri. Yaklaşık 0.0045 dolar civarından fiyatlanan Bloktopia uzmanlara göre henüz yukarı yönlü hareketine başlamış değil, dolayısıyla Bitcoin'in izin vermesiyle birlikte yükselme potansiyeline sahip. Analistler BLOK token için ilerleyen günlerde %100'den fazla kazanç olabileceğini söylüyor. Ancak dip seviyesinin aşağı yönlü kırılmasıyla birlikte daha düşük seviyelerin gelme ihtimalinin de göz önünde bulundurulması gerekiyor.

Bitcoin yönünü tayin etmedikçe marketteki belirsizlik de devam ediyor.

Bitcoin yönünü tayin etmedikçe marketteki belirsizlik de devam ediyor.

Kripto markette projesi sağlam ve gelecek potansiyeli yüksek olan bu altcoinler öne çıkıyor olsa da market hala Bitcoin'deki majör hareketlere bağlı durumda. ABD borsalarıyla olan korelasyon, enflasyon, ABD işsizlik sigorta başvuruları ve TÜFE verileri gibi pek çok değişken Bitcoin'deki bu belirsizliğin devam etmesine neden oluyor. Uzmanlardan bazıları Bitcoin'in 30.000 dolar desteğini geride bırakarak yükseleceğini belirtirken, diğerleri henüz markette alıma uygun bir ortam olmadığını düşünüyor. Genel veriler uzun vadede her zaman kazanç olduğunu gösteriyor fakat altcoinlerdeki yükseliş hareketlerinin doğrulanması için öncelikle Bitcoin'den onay gelmesi gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın