Görüş Bildir
Haberler
SEC Davasıyla Gündemden Düşmeyen Ripple'dan Ses Seda Çıkmıyordu: Bir Harekete Hazırlanıyor Olabilir mi?

etiket SEC Davasıyla Gündemden Düşmeyen Ripple'dan Ses Seda Çıkmıyordu: Bir Harekete Hazırlanıyor Olabilir mi?

Ali Aydemir
17.06.2022 - 15:07

SEC davasıyla gündemden düşmeyen XRP yeni gelişmelerle adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Özel bir yazılım tarafından fiyat analizi yapıldı ve bazı verilere ulaşıldı. Devamı içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ripple hem finansal işlemler için hem de kripto para birimi için dijital ödeme ağına sahip bir teknoloji.

srv.onedio.com

Ripple'ın süreci, para birimleri ve bankalar arasında işlem sağlayan finansal aracılar tarafından kullanılan uluslararası transferler için ödeme anlaşması, varlık değişimi ya da havale sistemi olarak ilerliyor. Kurucu ortaklar Chris Larsen ve Jed McCaleb ilk olarak 2012’de kripto parayı piyasaya sürmüştü.

GB Piyasa Analizi yazılımı destek ve direnç seviyelerini açıkladı.

GB Piyasa Analizi yazılımı destek ve direnç seviyelerini açıkladı.

GB Piyasa Analizi yazılımı tarafından tanımlanan ilk destek XRP/USDT cinsinden 0,3011 dolar, ikinci destek noktası 0,2808 dolar ve üçüncü destek 0,268 dolar olarak analiz edildi. Bu arada, yazılım tarafından tanımlanan XRP/USDT için direnç seviyeleri 0,3342 dolar (ilk direnç), 0,347 dolar (ikinci direnç) ve 0,3673 dolar (üçüncü direnç) olarak belirtildi.

XRP, piyasa değerine göre 8. sırada yer alıyor.

srv.onedio.com

CoinMarketCap güncel verilerine göre XRP, piyasa değerine göre 8. sırada yer alıyor ve bu içerik yapıldığı esnada 0.3269 dolardan olarak işlem görüyor. Bu aynı zamanda toplam piyasa değerinin yaklaşık 15.744.506.759 dolar olduğunu gösteriyor. SEC davası için nihai kararın ise bu senenin sonunda açıklanacağı öngörülüyor.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse açıkladı.

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse açıkladı.

Gelecekte düşünülen plan ve projelere dair önemli ipuçları veren ünlü CEO, genişleme planının birkaç stratejik ortaklıkla sağlanacağını ve yeni satın almaların da düşünüldüğünü açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Geri dönmeden önce fiyatı daha da aşağı çekmek için aşağı doğru küçük bir hareketle karşılaşılabilir."

"Geri dönmeden önce fiyatı daha da aşağı çekmek için aşağı doğru küçük bir hareketle karşılaşılabilir."

XRP/USDT için günlük grafikte yeni bir dip kurmuş gibi görünüyor. XRP fiyatı bu seviyeye ilk ulaştığında, son 24 saat içinde tekrar aynı seviyeye düşmeden önce yukarı yönlü küçük bir pozitif hareket göstermişti. Analizlere göre XRP günlük grafiğinde mevcut tüm düşüş bayrakları göz önüne alındığında, mevcut seviyesine geri dönmeden önce fiyatı daha da aşağı çekmek için aşağı doğru küçük bir hareketle karşılaşılabileceği söyleniyor.

Hareket için fiyat girişi 0,3374 dolar.

srv.onedio.com

GB Piyasa Analizi Yazılımı için sinyal, XRP aşırı satım bölgesinde olduğu ve günlük grafikte yeni bir düşük oluşturduğu için ortaya çıkabilir. Yazılıma göre bir kez daha, hareket için fiyat girişi 0,3374 dolar.

Bakalım önümüzdeki günlerde Ripple (XRP) hangi gelişmelere konu olacak. Sizce Ripple (XRP) fiyatları yükselir mi düşer mi? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın