Görüş Bildir
CryptoQuant CEO'sundan Bitcoin Açıklaması: Ticaretin %76'sı Kurumsal Yatırımcıların Elinde!
etiket
Zincir üstü analiz ve fiyat istatik sitesi CryptoQuant CEO'su, BTC ticaretindeki hakimiyet çoğunluğunun kurumsal yatırımcıların elinde olduğunu belirtti. Mevcut veriler ışığında ticaretin %76'sı kurumsal kontrolünde, peki bu piyasaları nasıl etkiliyor?Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Reklam
Bitcoin Fiyatı Tarihte İlk Kez 7 Hafta Üst Üste Kayıp Yaşadı: Analistlere Göre Fiyat Daha Derine İnebilir!
etiket
Uzun süredir yatırımcısına güven vermeyen Bitcoin fiyatında tarihte bir ilk yaşandı. Bitcoin ilk kez 7 hafta üst üste düşüş eğilimi gösterdi. Daha önce benzer oranda düşüşler yaşanmış olsa da BTC ara yükselişlerle toparlanmayı başarmıştı. Peki fiyat daha ne kadar gerileyebilir?İşte uzmanlardan BTC  fiyat analizleri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Terra'nın Aldığı BTC ve AVAX'a Ne Oldu? Kurucusu LUNA İçin Bir Kurtarma Planı Açıkladı
etiket
Geçen hafta Terra UST'nin dolara sabitliği bozuldu ve günlerdir kripto piyasaları bu olayla çalkalanıyor. Algoritmik stablecoin böylelikle büyük bir darbe aldı ve LUNA değeri hızla düştü, UST krizi ise derinleşiyor. Peki UST rezervlerini desteklemek amacıyla alınan milyarlarca dolar değerinde Bitcoin’e ne oldu?Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Uzman Analistten Ethereum Rakibi Altcoin İçin Kritik Açıklama: Rekor Fiyatlara Çıkabilir!
etiket
Youtube üzerinden yaygın olarak takip edilen kripto para analisti Coin Bureau, Ethereum Killer projeleri arasında öne çıkan Algorand (ALGO) için önemli açıklamalarda bulundu. Paylaştığı bir yayında Algorand için ATH yapma ihtimalini değerlendiren analist olası yükselişin gerekliliklerini de vurguladı.İşte ALGO fiyatını etkileyecek faktörler!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Bitcoin Yatırımcıları Piyasalardan Çekiliyor mu? 170.000 BTC Neden Borsalardan Çıktı?
etiket
Son bir haftada yaşananlar kripto camiasını cidden üzdü. Çoğu yatırımcı böyle bir düşüş daha beklemiyordu. LUNA'nın yarattığı bu düşüş dalgasının ardından biraz da olsa toparlanan Bitcoin'den yatırımcılar neden çıkıyor? Cevabı içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Dalgalı Geçen Bir Haftadan Sonra Kripto Marketteki İlk Toparlanma Sinyalleri Görüldü! BTC Geri mi Dönüyor?
etiket
Kripto para piyasası oldukça kanlı bir haftayı geride bıraktı. Bazı altcoinlerde kayıplar %100'e yaklaşmışken lider kripto para birimi Bitcoin'de tam bir ayı-boğa savaşı gözlendi. Kırılan alt destekler ve tepki alımlarıyla hafta nispeten iyi sonlandı diyebiliriz. İşte marketteki ilk toparlanma sinyalleri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam