Görüş Bildir
Haberler
Terra 2.0'ın Kurulması için En Yakın Tarih Açıklandı: Peki LUNA Nasıl Dağıtılacak?

etiket Terra 2.0'ın Kurulması için En Yakın Tarih Açıklandı: Peki LUNA Nasıl Dağıtılacak?

TerraUSD'nin (UST) patlamasının ardından Terra ekosisteminin yeniden canlanması olarak adlandırılan Terra 2.0 bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Terra 2.0, 7.790.000 blok yüksekliğinde bir anlık görüntü olacak. Anlık görüntü için en erken zaman, 26 Mayıs olarak belirlendi. Ayrıntılar, içeriğimizde. 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Terra 2.0'ın kurulması için en yakın tarih açıklandı.

Terra 2.0'ın kurulması için en yakın tarih açıklandı.

Terra 2.0'ın kurulması için en yakın tarih oylamanın ardından belli oldu. Yeni Blockchain'in başlatılması 26 Mayıs tarihinde gerçekleşebilir. Terra 2.0, 7.790.000 blok yüksekliğinde anlık görüntü olacak. Dün Terra'nın resmî Twitter hesabı üzerinden bir çatallanma olmayacağı ve Terra 2.0'ın yeni bir Blockchain olacağı açıklanmıştı. Wu Blockchain hesabı da Twitter hesabından konuyla alakalı paylaşım yaptı.

Wu Blockchain şunları paylaştı:

Terra 2.0 yerel tokeninin adı LUNA olacak.

Terra 2.0 yerel tokeninin adı LUNA olacak.

Terra 2.0 yerel tokeni adının LUNA olacağı daha önce de belirtilmişti. Şu anda piyasadaki LUNA jetonlarının adı LUNA Classic olarak güncellenecek. Yeni jetonun airdropları için 4 grup düşünülüyor. Saldırıdan önce hem LUNA hem UST'yi elinde tutan ile düşüş başladıktan sonra token satın alan kişilerden oluşacak.

Ekip çöküş öncesi dönemi 7 Mayıs tarihi olarak alacak.

Ekip çöküş öncesi dönemi 7 Mayıs tarihi olarak alacak.

Çöküş öncesi dönem belirlenirken 7 Mayıs tarihi baz alınacak. Dolayısıyla bu tarihte anlık bir görüntü olacak. Çöküş sonrası dönem için ise 27 Mayıs tarihi baz alınacak. 7 Mayıs tarihinde alınan anlık görüntüye göre jeton sahipleri 1:1 oranına yakın airdrop alacak. Çöküşten sonra alanlar ise, yalnızca 1:0,0000015 alacak. UST sahipleri sabit coini sabit paradan çıkmadan önce elinde tutanlara 1:0,033 oranında dağıtılacak. Çöküş sonrası UST alanlar ise 1:0,13 oranında dağıtılacak. Yani bu plana göre 27 Mayıs tarihi anlık görüntüsünde 1.000 UST'si olan biri, 13 LUNA sahibi olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Plan, Terra ekosistemine olan güvenleri yeniden canlandırıyor.

Plan, Terra ekosistemine olan güvenleri yeniden canlandırıyor.

Plan, Terra ekosistemine olan güvenleri yeniden canlandırıyor. Bunun yanında topluluğu bütünleştiriyor. Ayrıca Terra geliştiricileri, 'Terra 2.0'ın tamamen yeni bir proje olacağını söyledi. Yani mevcut zincirden hiçbir verinin yenisini taşımayacak. LUNA fiyatları ise son 24 saat içerisinde %6.2'nin üzerinde bir artış sağladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

yapmayın etmeyin girmeyin :) tosuncuğu hatırlayın. ikinci tokat geliyo. terra tokat 2.0