Görüş Bildir
Düşüşün Sebebi Ne? Bitcoin'deki Güncel Değer Kaybına Sebep Olduğu Düşünülen Gelişmeleri Söylüyoruz
Bitcoin perşembe günü iki önemli destek seviyesinin altında bir grafikle işlem devam ediyor. ABD ensflasyon verilerinin tahminlerden daha fazla etkilediği BTC, son değer kaybı da göz önüne alındığında yatırımcıları piyasadan uzaklaştırdığı düşünülen başka faktörlerden de etkileniyor. İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Boğa Koşusu Öncesi Dikkat Çeken Kripto Para Projeleri
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Binance Smart Chain (BNB), Polygon (MATIC) ve HUH Token (HUH), kripto para piyasalarındaki düşüşler sonrasında beklenen boğa koşusu öncesinde yatırımcılara göz kırpıyor. 3 kripto para birimi de yaklaşan boğa piyasasında yatırımcılarına kâr ettirmek için önemli pozisyonda. Dolar maliyeti ortalamasıyla, bu üç kripto parayı portföylerinize ekleyebilirsiniz.
Tether (USDT) Bu Sabah Amerikan Doları ile Arasındaki Denkliği Kaybetti
Dünyanın en büyük stabilcoini olan Tether (USDT), devam eden piyasa çöküşünde düşüş yaşadı. Bugün itibariyle de Amerikan doları ile arasındaki denkliği yitirdi. Kısa sürede tekrar toparlansa da bu yatırımcılar ve traderlar arasında paniğe yol açtı. Detaylar, içeriğimizde...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Terra Luna İçin Kayıplar %96'yı Buldu! Terra'daki Büyük Çöküş Nasıl ve Neden Oldu Detaylarıyla Açıklıyoruz!
etiket
Kripto para yatırımcıları olarak son günlerde yüksek hızla düşen piyasa nedeniyle mağduruz. Ancak piyasadaki en büyük kayıplar şüphesiz Terra (LUNA) tarafında yaşandı. Son iki günde zararların %96'ların üzerine çıktığı LUNA için sıfırlanma tehdidi masada. Peki ekosistem neden çöktü, fiyat nasıl bu kadar dibi gördü ve tekrar yükselme ihtimali var mı?Detaylarıyla içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Birleşik Krallık'tan Emsal Teşkil Edecek Bir Dava Kararı Çıktı: NFT'ler Mülkiyet Olarak Tanımlandı
etiket
Boss Beauties NFT'leri çalınan madur, Birleşik Krallık Yüksek Mahkemesi'ne başvurduğu davada emsal teşkil edebilecek bir kararın baş rolü oldu. Birleşik Krallık Yüksek Mahkemesi'nden çıkan dava kararına göre NFT'ler mülkiyet olarak tanımlandı, yazılı karar ise bu hafta çıkacak... İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Kripto Market Çöküşe Devam Ediyor: BTC 30.000 Altına İnerken Terra (LUNA) %60 Oranında Eridi!
etiket
Hafta başı itibariyle kripto markette tam anlamıyla büyük çaplı bir çöküş başladı. Bitcoin öncülüğünde yaşanan bu çöküş bütün altcoin fiyatlarında ciddi gerilemeye neden oldu. Marketin en yüksek kayıp yaşayan ismi ise sadece bir gün içinde %50'den fazla düşüş yaşayan Terra (LUNA) oldu.Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Kripto Para Piyasası Kan Ağlıyor: İşte Kripto Marketteki Son Fiyat Durumu!
etiket
Kripto para piyasası uzun süredir toparlanma izleri göstermezken yeni hafta da yeni bir düşüşle açıldı. Lider kripto para birimi Bitcoin bütün destekleri tek tek aşağıya kırarken pek çok altcoinde tehlike çanları çalmaya başladı. Peki market gidişatı ne durumda?İşte haftalık kripto para fiyat analizine genel bir bakış!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
HUH Token, Ethereum (ETH) ve Binance (BNB) Gibi Büyük Oyuncuları Geçebilir mi?
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto pazarındaki iniş ve çıkışlar aslında kendi içinde büyük fırsatlar barındırır. Yatırımcılar bu dalgalanmalarda odaklarını kripto devlerinden, kripto piyasasındaki yeni para birimlerine kaydırabiliyor. Bu yeni para birimleri, yenilikçilik ruhuyla fintech pazarına heyecan verici özellikler ve gelişmeler getiriyor. İyi bir araştırmadan sonra yeni bir para birimine yatırım yapmak, fintech piyasasının olağan gidişatından sıyrılarak yeni kapılar aralamanıza imkan verebilir. HUH Token'da kripto para piyasalarında, izlenmeye değer bir kripto para birimidir.
Reklam
Reklam
Avrupa Birliği Bitcoin Madenciliğinde Harcanan Yüksek Enerji Karşısında Endişeli: Ethereum Ön Plana Çıkabilir!
etiket
Kripto para piyasalarındaki belirsizlik devam ederken market lideri Bitcoin'e bir darbe de Avrupa Birliği'nden geldi. Ünlü iş dergisi Forbes tarafından yayınlanan bir makale, yetkililerin BTC madenciliğinde harcanan enerji karşısında kaygılı olduğunu ve bunun enerji verimli ETH açısından olumlu bir gelişme olabileceğini ortaya koydu!Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam