Görüş Bildir
Haberler
Tether (USDT) Bu Sabah Amerikan Doları ile Arasındaki Denkliği Kaybetti

etiket Tether (USDT) Bu Sabah Amerikan Doları ile Arasındaki Denkliği Kaybetti

Dünyanın en büyük stabilcoini olan Tether (USDT), devam eden piyasa çöküşünde düşüş yaşadı. Bugün itibariyle de Amerikan doları ile arasındaki denkliği yitirdi. Kısa sürede tekrar toparlansa da bu yatırımcılar ve traderlar arasında paniğe yol açtı. Detaylar, içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tether (USDT) 12 Mayıs Perşembe sabah saatlerinde 1 dolar seviyesinin altına indi.

Tether (USDT) 12 Mayıs Perşembe sabah saatlerinde 1 dolar seviyesinin altına indi.

Tether (USDT), global borsalarda 1 dolar seviyesinin altına indi. Tether bu sabah saatlerinde 0,95 dolar seviyelerine düşmüştü. Ancak yazının yazıldığı sırada 0,98 dolar seviyelerine çıkmış görünüyor. Bunun sonucunda USDT ile ABD doları arasındaki denklik bozuldu. Fakat aralarındaki denkliğin neden yitirildiği henüz bilinmemekte.

Ünlü analist Michael van de Poppe USDT fiyat dalgalanması hakkında yorum yaptı.

Ünlü analist Michael van de Poppe USDT fiyat dalgalanması hakkında yorum yaptı.

USDT sabitlemesi geri yükleniyor. Piyasalarda şu anda tepkiler mevcut. Tepkiler korkudan kaynaklanıyor. Ancak insanlar USDT ile USD'yi karşılaştırmamalı dedi. Ayrıca Tether'in CTO'su Paolo Ardoino Twitter hesabından açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Paolo Ardoino kullanıcıların USDT'lerini hâlâ 1:1 oranında bozdurabildiklerini söyledi.

Tether yatırımcıların panikleri tamamen psikolojik.

Tether yatırımcıların panikleri tamamen psikolojik.

Kripto para piyasasında en büyük stabilcoin etrafındaki panik, tamamen psikolojik. Çünkü Tether'in rezervleri, Bitcoin ve Luna gibi son derece değişken iki varlıkla desteklenen UST'ye kıyasla yüksek seviyede. Ancak Tether'in 1 dolardan yukarı çıkması 1 haftadan fazla sürmüştü. Ayrıca Tether'in UST'deki düşüşü kopyaladığına dair endişe verici işaretler yatırımcıların psikolojisini bozdu.

Tether %2'ye ulaşan değer kaybı yaşadı.

Tether %2'ye ulaşan değer kaybı yaşadı.

Avrupa Komisyonu sabit kripto paraların itibari paraları geçecek şekilde büyümesini önlemek için sıkı önlemler alacak. Sabit kripto paralarla ilgili tartışmalar, UST'nin sabitliğini kaybetmesine yol açtı. Bu da büyük zararlara neden oldu. Bugün sabit kripto para olan Tether %2'ye ulaşan değer kaybı yaşadı. Hazine Bakanı Janet Yellen, finansal istikrarı sağlayabilmek adına risk teşkil eden varlıkları yönetmeliyiz çağrısında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ayı sezonu tam da böyle bişey işte. güvendiğin ne varsa hepsini sallarlar. böylelikle korkudan donuna yapana kadar uğraşırlar. tabi o zamana kadar onu da kap... Devamını Gör