Görüş Bildir
Geçtiğimiz Haftanın En İyi ve En Kötü Altcoinleri Açıklandı: Kazananlar Arasında Hangi Coinler Var?
Kripto para piyasasında oldukça volatil bir haftayı daha geride bıraktık ve yenisine çoktan başladık. Bitcoin 40.000 dolar desteğinde önemli bir savaş verirken altcoinlerden bazıları başarılı performansıyla dikkat çekti. Bazıları ise haftanın kaybedenlerinden oldu.İşte geçen haftanın en iyi ve en kötü isimleri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Bitcoin'in Her Adımını Tahmin Eden Analistten İddialı Bir Açıklama Geldi: Fiyat 25 Kat Artabilir!
Kripto para analisti ve trader Jason Pizzino, kripto marketteki olumsuz gidişata rağmen BTC fiyatı konusunda iyimser olduğunu açıkladı. Önemli kriterleri ele alan analist 25 katlık bir fiyat artışının çok uzak olmadığını vurguladı.İşte Bitcoin'i 7 haneye çıkarabilecek faktörler!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Dünyaca Ünlü Japon Oyun Şirketi Oyunlarına Blockchaini Entegre Etmeye Hazırlanıyor!
etiket
Oyun dünyasının Blockchain teknolojisi ile birlikte başka bir boyuta taşınacağını hepimiz öngörebiliyoruz. Dünyaca ünlü bir Japon oyun şirketi de oyunlarına Blockchain teknolojisini entegre etmeye hazırlandığını duyurdu. Peki bu şirket hangisi? Hangi oyunları ile tanınıyor? Detaylar içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
FED Başkanı Powell Mayıs Ayında Yapılacak Toplantıda 50 Puanlık Faiz Artışının Masada Olabileceğini Söyledi!
etiket
FED Başkanı Jerome Powell, Mayıs ayında yapılması planlanan toplantıdan önce dikkat çeken faiz açıklamalarında bulundu. Geçtiğimiz hafta katıldığı toplantıda bugüne kadar görülmemiş 50 puanlık bir artırımın söz konusu olabileceğini belirtti.Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Reklam
Popüler Analist PlanB'den Olası BTC Rallisine Dair Açıklamalar Geldi: Bu İki Şey Olursa Fiyatlar Çıkabilir!
etiket
PlanB takma adıyla bilinen analist, paylaştığı bir Twitter gönderisinde Bitcoin (BTC) fiyatı için tetikleyici olabilecek hareketlerin haberini verdi. Ona göre Bitcoin'in yeni bir ralli başlatması için gerçekleşmesi gereken iki temel katalizör var.Devamı içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Onlar Bitcoin ile Ödeme Kabul Ediyor! İşte 2022 Yılında Bitcoin ile Ödeme Kabul Eden 9 S&P 500 Şirketi
etiket
Kripto dünyası adım adım kullanım alanlarını büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Her alanda karşımıza çıkan kripto paraları bir ödeme yöntemi olarak kabul eden şirketlerin sayısı da her geçen gün artmakta. İşte Amerikan borsasının %75'i gibi büyük bir paydanın sahibi olan S&P 500 şirketlerinin ödeme yöntemi olarak Bitcoin kabul edenleri...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Reklam