Görüş Bildir
Haberler
Kriptoseverlerin Aklında Tek Bir Soru: Büyük Bitcoin Rallisi Ne Zaman Gelecek?

etiket Kriptoseverlerin Aklında Tek Bir Soru: Büyük Bitcoin Rallisi Ne Zaman Gelecek?

Well Ok Then
30.04.2022 - 10:30

Bitcoin rallisi sadece Bitcoin yatırımcılarını değil bütün kripto para severleri mutlu eder. Peki gerçekten yakın zamanda bizi büyük bir Bitcoin rallisi bekliyor mu? 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin bir süredir yatay ilerlerken altcoinler bir yükseliyor bir düşüyor!

Bitcoin bir süredir yatay ilerlerken altcoinler bir yükseliyor bir düşüyor!

2021 yılının Kasım ayında tüm zamanların en yüksek değeri olan 67.500 dolar seviyelerini gören Bitcoin 2022 yılının Ocak ayında 35.000 dolar seviyelerine kadar gerilemişti. O günden beri ortlama 40.000 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Altcoinlerde ise Bitcoin'in aksine çok daha sert düşüş ve yükselişler gözlemlendi.

Ufukta yeni bir trend mi var?

Ufukta yeni bir trend mi var?

Metaverse, NFT, DeFi gibi yeniliklerle birlikte yatırımcıların yönü biraz ana coinlerden sapmış görünüyor. Her ne kadar hala çok güçlü temel coinler olsa da oynarken kazandıran projelerle birlikte 2022 yılında bizleri yeni bir trend bekliyor olabilir. Tabii tüm bu ihtimallerin gerçekleşmesi için elbette güçlü bir Bitcoin yükselişinin yaşanması şart gibi görünüyor. Milyar dolarlık yatırımlar artık Bitcoin'in gözüne bakıyor diyebiliriz.

Bir süredir Bitcoin grafiği bize ne anlatıyor?

Bir süredir Bitcoin grafiği bize ne anlatıyor?

Bitcoin günlük grafiği “Bir sonraki gerçek büyük Bitcoin rallisi ne zaman?” sorusuna cevap vermek için yetersiz kalıyor. Çünkü burada 37,000 dolar ve 33,300 dolarda iki kritik destek ile 49-51,000 dolar bölgesinde de büyük bir direnç var. BTC fiyatı da uzun bir süredir bu seviyeler arasında işlem görüyor. Bu grafik de anlamsız bir görüntü çizerek bir sonuç doğurmuyor.

Bitcoin'in kaderini ne belirleyecek?

Bitcoin'in kaderini ne belirleyecek?

Bitcoin'i değerlendirirken uzun vadeli görünüm ile birlikte piyasaları da doğru okumak şart. Analistler bu okumanın en iyi uzun vadeli Bitcoin ve Euro ilişkisini gösteren grafikle yapılabileceğini düşünüyor. Bitcoin-Euro arasındaki korelasyon ilişkisi bize şunu anlatıyor. Piyasadaki risk durumu yükseldiğinde bu ikili arasındaki korelasyon da artıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin - Euro grafiğine göre bir Bitcoin rallisi gelir mi?

Bitcoin - Euro grafiğine göre bir Bitcoin rallisi gelir mi?

BTC’nin yükselmesi için ilk önce Euro’da büyük bir ralli gerekiyor. Büyük ralli bu yıl gelebilir. Ancak Euro şu an gerçekten zayıf. Euro’daki güçlü yükseliş olmadan BTC de 50,000 dolar bölgesini geçerek yeni ATH değeri kaydedemez.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın