Görüş Bildir
Haberler
Türk Kripto Para Yatırımcılarının Son Zamanlarda En Çok Tercih Ettiği Altcoinler Hangileri?

etiket Türk Kripto Para Yatırımcılarının Son Zamanlarda En Çok Tercih Ettiği Altcoinler Hangileri?

Well Ok Then
17.05.2022 - 10:30

Kripto paraların adaptasyonu ülkemizde oldukça yüksek seviyede ve Türk yatırımcılar genelde volatilitesi daha yüksek coinleri tercih ediyor. Coin Gecko'nun verilerine göre işte Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettiği 9 altcoin!

Keyifli okumalar!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Terra (LUNA)

9. Terra (LUNA)

Türk yatırımcılar LUNA'nın düşüşünü bir fırsat olarak görmüş olabilir. Verilere göre Türk kripto severlerin LUNA'nın tekrar yükseleceği beklentisinde olduğu söylenebilir.

8. Green Satoshi Token (GST)

8. Green Satoshi Token (GST)

Stepn projesinin uygulama içi tokenı olan GST, Coin Gecko verilerine göre Türk yatırımcılar arasında en çok tercih edilen 9 altcoinden bir diğeri.

7. Step App (KCAL)

7. Step App (KCAL)

FitFinance olarak ön plana çıkan Stepp App; Koşu, yürüyüş ve egzersizler yaparak token kazanmanızı sağlayan bir SocialFi yani Sosyal Finans uygulaması. Türk yatırımcılar da bu fikri beğenmişe benziyor.

6. Luffy (LUFFY)

6. Luffy (LUFFY)

İçerisine NFT marketi ve DeFi platformu ile birlikte interaktif oyun sistemi olan Luffy coin Ethereum ağı üzerinden oluşturulan bir metaverse platformudur. Türk yatırımcıların metaverse projelerini sevdiğini zaten biliyoruz. Coin Gecko verileri de bunu doğrular nitelikte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. TerraUSD (UST)

5. TerraUSD (UST)

TerraUSD (UST), Terra blok zincirinin merkezi olmayan ve algoritmik stablecoin’idir. Değeri ABD Doları’na sabitlenmiş, ölçeklenebilir ve getirisi olan bir kripto para olarak tanımlanıyor. Bir stablecoin olmasına rağman LUNA'nın düşüşüyle birlikte düşen UST'yi de Türk yatırımcılar bir fırsat olarak görmüş olabilir.

4. ICHI Coin

4. ICHI Coin
coinlive.me

Büyük borsalarda yerini almasının ardından adından çokça söz ettiren ICHI Coin, güçlü piyasa performansı ile dikkat çekmişti. Coin Gecko verileri gösteriyor ki Türk yatırımcıların da dikkatini çekmiş.

3. Radio Caca (RACA)

3. Radio Caca (RACA)

Çıktığı günden beri Türk kripto para yatırımcıları arasında popülerliğini sürdüren RACA piyasadaki genel düşüşten nasibini alsa da Türk yatırımcılar bunu bir fırsata çevirme niyetinde. En azından Coin Gecko verileri bize bunu söylüyor.

2. Avalanche (AVAX)

2. Avalanche (AVAX)

Bir Türk girişimcinin ürünü olan Avalanche‘ı da satın aldığı gözlemlenen Türk yatırımcılar, kripto piyasasına rağbet göstermeye devam ettiği gözlenmekte.

1. NEAR Protocol (NEAR)

1. NEAR Protocol (NEAR)

Near Protocol, uygulamaları web üzerinde kullanılabilir hale getirmek için tasarlanmış uygulama platformudur. Coin Gecko verilerine göre ise NEAR Türk kripto para yatırımcıları arasında oldukça popüler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

uzak duracagimiz coinler belli olmuş 🫠