Görüş Bildir
Haberler
Boğa Koşusu Öncesi Dikkat Çeken Kripto Para Projeleri

Boğa Koşusu Öncesi Dikkat Çeken Kripto Para Projeleri

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Binance Smart Chain (BNB), Polygon (MATIC) ve HUH Token (HUH), kripto para piyasalarındaki düşüşler sonrasında beklenen boğa koşusu öncesinde yatırımcılara göz kırpıyor. 3 kripto para birimi de yaklaşan boğa piyasasında yatırımcılarına kâr ettirmek için önemli pozisyonda. Dolar maliyeti ortalamasıyla, bu üç kripto parayı portföylerinize ekleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Binance Smart Chain (BNB)

Binance Smart Chain (BNB)

Binance Smart Chain (BNB), Binance tarafından geliştirilen bir kripto para birimidir. Binance ağının kripto parası, hem merkezi hem de merkezi olmayan bir finansal alternatif sunuyor. BNB yatırımcıları; indirimler, Binance fırlatma panelindeki projelerden airdrop'lar ve Binance'in kasa hizmetlerinden kâr etme potansiyeli gibi çeşitli avantajlardan yararlanır. Binance Smart Chain, dolaşımdaki kripto para birimi miktarını azaltmak için düzenli olarak BNB'yi yakar. Bu, fiyatların artmasına yardımcı olur ve Binance Smart Chain'i deflasyonist bir token yapar.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), geliştiricilerin güvenlikten asla ödün vermeden minimum işlem maliyetleriyle ölçeklenebilir merkezi olmayan uygulamalar (dApp'ler) oluşturmasını sağlayan merkezi olmayan bir Ethereum ölçeklendirme platformudur. Polygon, yavaş işlem hacmi ve demokratik topluluk yönetişimi eksikliği de dahil olmak üzere Ethereum'un bazı eksikliklerini gidermek için inşa edildi. Sonuç olarak, Polygon (MATIC), birlikte çalışabilir blok zincirleri oluşturmak için bir çerçeve olarak geliştirildi. MATIC tokeni, Polygon ekosisteminin kalbinde yer alıyor ve daha fazla proje başlatılıp Polygon ağını kullanmaya başladıkça değeri artacak. Polygon (MATIC), basit bir Ethereum yan zincirinden, bol miktarda yeni jeton ve merkezi olmayan uygulamalarla tam teşekküllü bir blok zinciri ağına dönüşmüştür. MATIC madeni para, kripto para biriminizi çeşitlendirmenin harika bir yoludur.

HUH Token (HUH)

HUH Token (HUH)

HUH Token (HUH), akıllı sözleşmesi aracılığıyla daha fazla token ve BNB dağıtan, servet üreten bir tokendır. Bu, başkalarına HUH Token (HUH) satın almalarını öneren kişileri ödüllendiren akıllı sözleşmenin yönlendirme mekanizması kullanılarak gerçekleştirilir. Onları yönlendiren kişi jetonu satın alırsa, onları tanıtan kişi satın alımın %10'u kadar BNB sahibi olur. HUH sosyal uygulamasına birçok yeni özellik eklendi ve web sitesi, sosyal medya etkileyicilerine geniş işlevsellik sağlamak için tamamen yenilendi.

HUH yazılımı, tüm kullanıcılar için ödüllendirici bir teşvik programının oluşturulmasına yardımcı olacak HUH hizmet parasını içerecektir. İçeriğinizin NFT'lerini oluşturarak bir sosyal medya kullanıcısı olarak çok para kazanabilirsiniz. Kullanıcılar, başkalarını programa yönlendirerek de ödül kazanabilirler. Her tavsiye, gelirinizi tamamlamanın eğlenceli bir yolu olabilecek, ödül olarak jeton alacaktır. HUH, sosyal medya kullanıcılarına iyi vakit geçirirken para kazanmanın yeni bir yolunu sunmak için çok çalıştı. Artık internette çok az para kazanma olasılığı olan şeyler paylaşmak yerine, HUH uygulamasını kullanarak sosyal medya etkinliğinizden doğrudan para kazanabilirsiniz.

Başlangıçta, HUH Token Ethereum, Polygon ve Binance Smart Chain üzerinde çalışacak ve kullanıcıların ağlar arasında geçiş yapmasına ve tasarruf etmesine olanak tanıyacak. HUH uygulaması, geliri kullanıcılarıyla paylaşmaya inanır, bu nedenle kazançlarınız gerçekten size aittir. HUH, siteye daha fazla kişi kaydoldukça hızla yükselmeli ve bu, onu herhangi bir kripto para birimi portföyüne iyi bir katkı haline getirmelidir. HUH Token'ın sosyal medya platformu MetHUH'un ilk yinelemesi yakında piyasaya sürülecek ve sosyal medya etkileyicilerinin yüksek kaliteli içerik paylaşarak kripto para kazanmalarına olanak tanıyacak.

HUH Token'ın (HUH) piyasa fiyatı, dahil olan etkileyicilerin duyurusu ile gerçek gönderiler arasında yaklaşık %70 arttı. HUH Token ayrıca bunun birlikte çalıştıkları etkileyicilerin sadece küçük bir örneği olduğunu ve daha birçoklarına sahip olduklarını kaydetti. Etkileyenlerin sayısı on ile çarpılırsa ve getiriler bunu yansıtırsa, HUH Token sahipleri gelecekte %700 değer kazancı yaşayabilir.

HUH Token hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz:

Swap: https://swap.huh.social/

Website: https://www.huh.social/

Telegram: https://t.me/HuHToken

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çevik Bir

Shirtum da değerlendirilebilir fiyatı çok ucuz Ronaldinho Galatasaray ve Marcelo gibi anlaşmaları var