Görüş Bildir
Haberler
Ethereum Grafiğinde Oluşan Formasyon "Süper Ayı" Korkularını Artırdı!

etiket Ethereum Grafiğinde Oluşan Formasyon "Süper Ayı" Korkularını Artırdı!

Well Ok Then
29.05.2022 - 15:13

Kripto para piyasalarına karşı yaptığı sert yorumlarla bilinen ünlü analist Peter Schiff Ethereum ile ilgili beklentilerini paylaştı. 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü yatırımcıdan korkutan Ethereum yorumu!

Ünlü yatırımcıdan korkutan Ethereum yorumu!

Euro Pacific Capital şirketinin CEO'luğunun yanı sıra SchiffGold yatırım fonunun da başkanlığını yapan Peter Schiff Ethereum'a ilişkin bir analiz grafiği paylaştı. Bu grafikten yaptığı çıkarımlara göre Ethereum'un 2021 yılının Mayıs ayındaki en düşük seviyelerine düşeceği tahmininde bulundu.

Çifte "Umutsuz" formasyon Ethereum'da sert düşüşün habercisi mi?

Çifte "Umutsuz" formasyon Ethereum'da sert düşüşün habercisi mi?

Bitcoin ile ilgili yakın zamanda ciddi bir düşüş beklentisi olduğunu grafikle birlikte paylaşan Peter Schiff, Ethereum grafiğinde de benzer bir formasyon gördüğünü dile getirdi. Bu formasyonun iki dev kripto para biri için de 'uğursuz' bir formasyon olduğunu vurguladı. Schiff’in Ethereum grafiği iki güçlü düşüş formasyonunu işaret ediyor; ikili tepe modeli ve omuz baş omuz formasyonu.

"Grafik Ethereum'un daha da düşebileceğini işaret ediyor."

"Grafik Ethereum'un daha da düşebileceğini işaret ediyor."

Schiff, paylaştığı ETH grafiği için “Grafik Ethereum’un düşmeye devam etmesinin muhtemel olduğunu ve bin dolar seviyesinde yer alan ve minimum düşüş bölgesi olan ‘alt sarı çizgiye’ ulaşabileceğini gösteriyor. Ethereum’un bu fiyat seviyesinde en son işlem gördüğü zaman bundan bir yıl önce, Mayıs ayının başlarıydı.” dedi.

Schiff, Bitcoin'in de aşırı bir düşüşün ardından çökebileceğini düşünüyor.

Schiff, Bitcoin'in de aşırı bir düşüşün ardından çökebileceğini düşünüyor.

Değerli metal altının güçlü savunucularından Schiff, 16 Mayıs’ta da en büyük kripto para birimi Bitcoin için değerlendirmede bulunmuş, yukarıda bahsedilen aşırı düşüş trendi için “uğursuz” formasyon kombinasyonunu onun da grafiğinde gördüğünü ve BTC‘nin önünde uzun bir yol olduğunu belirtmişti.

Bitcoin‘in 8 bin dolar seviyesine düşmesini beklediğini söyleyen Schiff, bu açıklamasından kısa süre sonra bir açıklama daha yaparak en büyük kripto para biriminin bu kadar iyi dayanmasının kendisi için sürpriz olduğunu not etmişti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın