Görüş Bildir
Haberler
Zirveye Korku ve Dram Hâkim! İşte Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Film ve Diziler

Zirveye Korku ve Dram Hâkim! İşte Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Film ve Diziler

claude cahun
27.01.2022 - 10:52

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, platformdaki yapımların her hafta ne kadar izlendiğini içeren verileri 'Netflix Top 10' listesiyle duyuruyor. 17-23 Ocak tarihleri arasında platformun Türkiye ayağında en çok izlenen 10 dizi ve filmi merak ediyorsanız, sizi içeriğimize alalım!

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

Kaynak: https://top10.netflix.com/turkey/tv
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Emily in Paris (2. sezon)

10. Emily in Paris (2. sezon)

Özet: Dizi, bir iş fırsatı için Amerika'dan Paris'e giden Emily'nin yeni yaşamını konu alıyor. Dizinin ikinci sezonu; Emily'nin romantik bir hafta sonu gezintisine çıkmaya karar vermesi ve Mindy'nin yeni işinde beklenmedik bir sorunla karşılaşmasıyla başlıyor.  

Oyuncular: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park

Yaratıcı: Darren Star

9. Too Hot to Handle (3. sezon)

9. Too Hot to Handle (3. sezon)

Özet: İzole bir adada bir araya gelen bekâr kişilerin büyük ödül olan 100 bin dolar için yapmaları, daha doğrusu yapmamaları gereken tek bir şey vardır: Seks.

Too Hot to Handle adlı reality şova her sezon farklı oyuncular katılıyor. 

8. After Life (3. sezon)

8. After Life (3. sezon)

Özet: After Life, eşinin ölümüyle hayatı alt üst olan Tony'nin, yaşamının bundan sonrasında herkese içinden geldiği gibi davranacağına dair radikal bir karar alması ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Tony, artık hiç kimseyi umursamadan yaşamını sürdürmektedir. Yakınları ise onu bu yeni huyundan döndürmeye çalışmaktadır. Dizinin üçüncü sezonu ise Emma'ya karşı bir şeyler hisseden Tony'nin Matt'in davetine icabet etmesiyle başlıyor. 

Oyuncular: Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way

Yaratıcı: Ricky Gervais

7. Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

7. Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Özet: Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu hicivsel ve samimi stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikâyeler anlatıyor.

Oyuncu: Cem Yılmaz

Yönetmen: Cem Yılmaz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. La casa de papel (5. sezon)

6. La casa de papel (5. sezon)

Özet: Sıra dışı bir soyguncu grubun, İspanya Kraliyet Darphanesi'nden 2,4 milyar avro çalarak İspanyol tarihinin en mükemmel soygununu gerçekleştirmeye çalışmasını konu alan dizinin beşinci sezonu; Porfesör'ün Sierra ile yüzleşmesini, Tamayo'nun orduyu göreve çağırarak müzakereleri kızıştırması ve Berlin'in ailesinden biriyle buluşmasını takip ediyor.

Oyuncular: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño

Yaratıcı: Álex Pina

5. Kulüp

5. Kulüp

Özet: Dizi, 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda, sorunlu bir geçmişe sahip bir annenin, yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağlantı kurmak ve ona yardım etmek için bir gece kulübünde çalışması ve sonrasında yaşananları konu alıyor.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek

Yaratıcı: Zeynep Günay Tan

4. Vikings (6. sezon)

4. Vikings (6. sezon)

Özet: Vikings, bizi okyanusun ötesindeki uzak kıyıları keşfetmek ve onlara baskın yapmak isteyen bir Viking savaşçısı ve çiftçi olan Ragnar Lothbrok'un acımasız ve gizemli dünyasına götürüyor. Dizinin altıncı sezonu İpek Yolu üzerinden kaçan Ivar'ın Ruslar tarafından yakalanması, Bjorn'ün Kattegat'ta tahta geçmesi ve Lagertha'nın taşrada inzivaya çekileceğini açıklaması gibi olaylarla başlıyor.

Oyuncular: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig

Yaratıcı: Michael Hirst

3. The Witcher (2. sezon)

3. The Witcher (2. sezon)

Özet: Rivialı Geralt'ın mücadelesini konu alan The Witcher'ın ikinci sezonu, Geralt'ın çıktığı yolculukta eski bir dostuyla karşılaşması ve savaştan sonra Tissaia'nın bilgi almak için acımasız hamleler yapmasını takip ediyor.

Oyuncular: Henry Cavill Freya Allan Anya Chalotra

Yaratıcı: Lauren Schmidt

2. Kulüp (2. sezon)

2. Kulüp (2. sezon)
  • Dizinin IMDb puanı ve künye bilgileri içerikte yer aldığından tekrar verilmedi.

Özet: Bir anne ve kızın sarsıcı ilişkisini anlatırken başka hayatlardan da kesitler sunan Kulüp'ün ikinci sezonu; Çelebi'nin açıkladığı sarsıcı gerçek karşısında Selim'in Matilda'nın iyiliğini düşünerek kendinden taviz vermesini, Orhan ise Mevhibe'yi korumak için tehlikeli bir işe kalkışmasını anlatan olaylarla başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Archive 81 (1. sezon)

1. Archive 81 (1. sezon)

Özet: Gizemli bir kaset koleksiyonunu restore etmek için tutulan arşivci Dan Turner, kendisini, bir film yapımcısının çalışmalarını ve onun tehlikeli bir tarikata yönelik soruşturmasını yeniden kurgularken bulur.

Oyuncular: Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Evan Jonigkeit

Yaratıcı: Rebecca Sonnenshine

Şimdi de filmler!

10. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: Homecoming)

10. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: Homecoming)

Özet: Peter Parker, Queens'teki sıradan bir lise öğrencisi olarak hayatını süper kahraman kişiliğiyle dengeler. Parker kendisini New York'un göklerinde sinsice dolaşan yeni bir tehdidin peşinde bulur.

Oyuncular: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Yönetmen: Jon Watts

9. Recep İvedik 6

9. Recep İvedik 6

Özet: Serinin bu altıncı devam halkasında Recep İvedik, arkadaşı Nurullah'la birlikte çağrıldığı kuru fasulye festivaline gitmek üzere Konya'ya doğru yola çıkar. Ancak yolculuğun sonunda vardığı yer Kenya'dır. Burada iki düşman kabile arasında kalan Recep ve Nurullah, onlarla başa çıkabilecek midir?

Oyuncular: Şahan Gökbakar, Nurullah Çelebi, Somer Karvan

Yönetmen: Togan Gökbakar

8. Riverdance: The Animated Adventure

8. Riverdance: The Animated Adventure

Özet: Keegan adlı İrlandalı bir çocuk ve Moya adlı İspanyol bir kız, sihirli bir geyik sürüsüyle maceraya atılıyor. İkili, tehlikelerin ve umutsuzluğun üstesinden dans ederek geliyor.

Seslendirenler: Pierce Brosnan, Sam Hardy, Hannah Herman 

Yönetmen: Eamonn Butler, Dave Rosenbaum

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Münih: Savaş Yaklaşıyor (Munich the Edge of War)

7. Münih: Savaş Yaklaşıyor (Munich the Edge of War)

Özet: İkinci Dünya Savaşı'nın arifesinde, oldukça gergin geçen Münih Konferansı'nda artık rakip hükûmetler için çalışan iki eski dost, kendilerini Nazilere ait bir sırrı açığa çıkarmak için kullanılan piyonlar olarak bulurlar. Filmde İngiltere Başbakanı Neville Chamberlain'e Oscar, Emmy ve Tony ödüllü Jeremy Irons hayat veriyor.

Oyuncular: George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons

 Yönetmen: Christian Schwochow

6. Mother/Android

6. Mother/Android

Özet: Dünya, şiddetli bir android ayaklanmasıyla sarsılmakta, adeta kıyamet yaşanmaktadır. Bebek bekleyen genç bir çift, bu kaos ortamında umutsuzca güvenli yer arayışına girişir.

Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Algee Smith, Raúl Castillo

Yönetmen: Mattson Tomlin

5. Red Notice

5. Red Notice

Özet: Bir Interpol ajanı olan John, dünyanın en çok aranan sanat hırsızını bulmaya ant içer. Ancak onu yakalamak için başka bir sanat hırsızıyla ortaklık kurması gerekecektir. 

Oyuncular: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

4. Don't Look Up

4. Don't Look Up

Özet: Yaklaşan bir kuyruklu yıldızın Dünya'nın sonunu getireceğini düşünen iki gökbilimci, dev bir medya turuna çıkmak zorunda kalacaktır. Politik hiciv türündeki Don't Look Up, yönetmenin diğer filmleri Büyük Açık ve Vice'la birlikte 'Akıl Tutulması' üçlemesinin son halkası.

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep

Yönetmen: Adam McKay

3. Pervasız (Brazen)

3. Pervasız (Brazen)

Özet: Suç romanı yazarı Grace, kız kardeşinin öldürüldüğünü öğrenince dedektif Ed'in uyarılarını görmezden gelir ve davaya dâhil olur.

Oyuncular: Alyssa Milano, Sam Page, Malachi Weir

Yönetmen: Monika Mitchell

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Prensin Düğünü (The Royal Treatment)

2. Prensin Düğünü (The Royal Treatment)

Özet: Dobra tavırlarıyla dikkat çeken New York'lu kuaför Izzy, çekici bir prensin düğününde çalışma fırsatı yakalar. Ancak beklenmedik şekilde birbirlerinden etkilenirler. Acaba ikili hislerinin peşinden gidecek midir?

Oyuncular: Laura Marano, Peter Chin, Julie Edwards

Yönetmen: Rick Jacobson

1. Babamın Kemanı

1. Babamın Kemanı

Özet: Yetim bir kız, ortak bir kederi ve müziğe karşı hissedilen tutkuyu paylaştığı başarılı bir kemancı olan amcasıyla sıkı bir bağ kurar.

Oyuncular: Engin Altan DüzyatanBelçim Bilgin, Selim Erdoğan

Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın