Görüş Bildir
Haberler
Yılın Tüm Yorgunluğunu Atacağınız Fethiye’de Kamp Yapabileceğiniz En İyi Yerler

Yılın Tüm Yorgunluğunu Atacağınız Fethiye’de Kamp Yapabileceğiniz En İyi Yerler

Yeter Şirin
18.06.2023 - 10:17

Kabul edelim hepimiz çok yorulduk. Gerek hepimizin hala atlatamadığımız deprem korkusu, gerek hayatımızın diğer zorlukları oldukça yıprattı hepimizi. Bu yazımıda Fethiyedeyiz sevgili okur. Bir nebze olsun rahatlayacağınız ve yorgunluğunuzu atacağınız Fethiye kamp yerleri listemiz sizinle. Daha fazlası için 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bağ Kamp Kabak

1. Bağ Kamp Kabak

Fethiye’de düzenli, temiz ve çam havası almak isterseniz Bağ kamp kabak tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Faralya mahallesi kabak caddesi no:34, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05325530448

Instagram: @bagcampkabak

Ziyaretçi Yorumu: “Kabakta’ki en güzel kamp alanı. Denize yürüyerek 15-20 dakikada ulaşabilirsiniz. Akşamları gürültüden uzak kabak manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyip ailece vakit geçirebileceğiz harika bir kamp alanı. Aynı zamanda karavan ve bağ evlerinde de konaklayabilirsiniz.”

2. Kök Kamp

2. Kök Kamp

Fethiye’de kamp yaparken huzur= Kök Kamp diyenlerin bir bildiği varmış. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: faralya mah. kabak sok no: 41-a

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05309468767

Instagram: @kokkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Buranın ne kadar huzurlu olduğunun üstüne düşmeme bile gerek yok bu konu tartışmaya kapalı. Çok ilgili ve tamamen misafirlerini mutlu etmeye odaklı bir İşletme. Her şey için teşekkür ediyoruz. Sevgiyle kalın.”

3. Kabak Famous Camp

3. Kabak Famous Camp

Fethiye’de gönlünüzce ve keyfinizce kamp yapmak istiyorsanız Kabak Famous gönlünüzde taht kuracak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Uzunyurt, Kabak Sokak No: 47, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05343715081

Instagram: @kabakfamouscamping

Ziyaretçi Yorumu: “Çadır alanları müthiş kafa dinlenecek bir yer sahile 150metre şunu da demeden geçmeyeceğim halkla ilişkileri süper famous camping gelipte işletme sahibi Halil abiyle güzel bir sohpet etmenizi şiddetle tavsiye ederim çok cana yakın personelleri var.Duşlar tuvaletler tertemiz daha ne söyleyeyim araç otoparkı mevcut çok rahat çok profesyonel insanlar 😊.”

4. Kelebek Vadisi Kamp

4. Kelebek Vadisi Kamp

Manzarasıyla dillere destan Kelebek Vadisinde kamp yapmak ayrıcalığını siz de deneyimlemek istiyorsanız mutlaka buraya gelmelisiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Uzunyurt, Hisar Cd. No: 90, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05303021966

Instagram: @butterflyvalleyfethiye

Ziyaretçi Yorumu: “Kelebekler vadisini gören uçurumun kenarındaki ücretsiz bir kamp alanı. Gün batımı muhteşem olan bir yer. Yakınında markette mevcut. Kamp alanının gerisinde ucretli duş tuvalet ve sarı imkanı sunan bir yerler mevcut. Tavsiye ederim.”

5. Lilith Camping

5. Lilith Camping

Fethiyede patili dostunuzla huzur dolu bir kamp yapmak istiyorsanız Lilith Kamping sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kabak Mahallesi, Fethiye Muğla TR, 48300 Fethiye

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02526421217

Instagram: @lilithcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Uzun zamandır kız arkadaşımla Kabak'a kaçmayı planlıyorum. Köpeğimizle rahat olacağımız yer burasıymış. Eğlenceli ve huzurlu bir yer.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shiva Camp Kabak

6. Shiva Camp Kabak

Shiva denize biraz uzak olasa da sessiz ve sakin konumu ile bu ayrıntı bile göze batmayacak. Manzaralı küvet keyfi yaşayabilirsiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Kabak Mah. No: 41 Faralya Köyü Muğla, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05071240501

Instagram: @shivacamp

Ziyaretçi Yorumu: “Kabak'ta ağaçların altında, sessiz, sakin bir ortamda kendi çadırınızla kalabileceğiniz, güzel bir kamp alanı. Bungalov seçeneği de var fakat biz çadırı tercih ettik. Tuvalet, duş imkanı var. Abartıdan uzak fakat gayet yeterli, güvenli ve rahat bir ortam.”

7. Kabak Lost Forest

7. Kabak Lost Forest

Kabak Lost kamp Fethiye’de kamp yapmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir yer. Közde çikolatalı muzu mutlaka deneyin :) işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Kabak Koyu, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın. https://goo.gl/maps/ssks6D8sbka6YpdT6

Telefon Numarası: 05380309075

Instagram: @kabaklostforest

Ziyaretçi Yorumu: “Başta Merve hanım olmak üzere bütün personel arkadaşlarımızın hem bölgeyi tanıtması hem güler yüzleri ile ayrıca işletmenin temizliği ile favori kamp alanım Lost Forest camping 💪🏻 herkese tavsiye ederim bu ortamı kesinlikle yaşamalısınız.”

8. Çeti Camping

8. Çeti Camping

Likya yolu üzerinde bulunan çeki damping Fethiye’de kalabalık yerlerden uzakta doğa ile başlasa kalmak isteyen kampçılar için ideal bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Boğaziçi, Unnamed Road, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05382613497

Ziyaretçi Yorumu: “İşletme sahibi Turcan abi saygıdeğer bir insan 1 gece çadır da konakladım aksam sabah çayımı hiç eksik etmedi sağolsun. Wc, duş, elektrik, yiyecek içecek imkanı var fiyatları uygun ve tertemiz hiç şüphe duymadan gidilebilecek bir yer.”

9. Kidrak Camping Namaste

9. Kidrak Camping Namaste

Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisine yakın Kidrak Camping manzarası ve doğa işe baş başa olacağınız bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Uzunyurt, Kidrak Sokak No:8, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 08508003045

Instagram: @kidrakcampingnamaste

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel bir kamp alanı ve çok tatlı işletme sahipleri. Tuvaleti banyosu gayet güzel. Bir daha kamp yapmaya yolum düşerse kesinlikle yine gelebileceğim bir yer. Fiyat olarakta imkanlara göre çok ideal. (kişi başı 200 lira - 6 Mayıs 2023)”

10. Apache Beach Camping Club

10. Apache Beach Camping Club

Klasik kamp konseptinden sıkılanlar için oldukça eğlenceli ve renki bu kamp yeri hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Çiftlik, Kumsal Küme Evleri NO:56, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05308553040

Instagram: @kabakkoyuapachecamping

Ziyaretçi Yorumu: “4. Gününümüzü geçiriyoruz burda ve birkaç gün daha kalmayı düşünüyoruz çok güzel hijyenik İlk defa keyif aldığım bir kamp geçiriyoruz mekan sahibi namı değer Tarzan abi olsun Şevket abi olsun çok ilgililer akşamları ışıklandırma ve müzik harika Fethiye her gelişimizde mutlaka uğrayacağımız Bir yer herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız :).” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çalış Beach Camp

11. Çalış Beach Camp

Ferhiye merkeze yakın olan çalış beach kamp yerinde ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceksiniz. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Foça, 1054. Sk. No:108, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05324091149

Instagram: @calisbeachcamp

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanında ihtiyacınız olan her şey mevcut. Sıcak duş, her gün temizlenen tuvaletler, çadırlara 3 lü priz bağlantısı, bolca gölgelik alan, buzdolabı vs. Ayrıca Harun Bey çok ilgili ve yardımsever bir yapıya sahip. Her karşılaştığımızda bir ihtiyacımızın olup olmadığını mutlaka sordu. Konum olarak da merkeze çok yakın hemen önünden otogar ve şehir merkezi dolmuşları geçiyor.”

12. Yanıklar Doğa Kamp

12. Yanıklar Doğa Kamp

Fethiye’de mi yaşasam diyorsanız Yanıklar Doğa kampına gelirseniz kesinlikle cevabınız evet olacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yanıklar, deniz sok no 11, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05534357136

Instagram: @dogakampyaniklar

Ziyaretçi Yorumu: “Biz ailece 2022 sezonunda ilk defa gittik.Şükrü hocam ve Eda hanım çok yardımcı ve çözüm üreten güler yüzlü insanlar.Süheyla teyzenin her sabah taze yumurta ve sütü hazır ellerine sağlık.O bölgede gidip kalınacak ve huzurlu ayrılacağınız bir işletme.Bir daha Fethiye'ye yolumuz düşerse mutlaka gideceğim yer.Sağlıcakla kalın.”

13. The Camp Fethiye

13. The Camp Fethiye

Sahilin hemen yanında, tenha ve huzur dolu bir kamp yeri arıyorsanız The Camp Fethiye tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Çiftlik, Kocaçalış, Kumsal Sk. No:2, 48300 Fethiye/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon numarası:05011276334

Instagram: @thecampcalis

Ziyaretçi Yorumu: “Sahili temizliği ortamı ve diğer campingler gibi çok kalabalık olmaması harika kamp severlere kesinlikle öneririm konumu gereği her yere yakın.. İrem hanım ve Can bey sağolsun her şey de yardımcı oldular harika bir deneyimdi kesinlikle tavsiye ederim.”

Fethiye ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
19
17
12
11
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın