Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sezonu Bekleyenler Buraya! This is Us 6. Sezon Hakkında Bilinenler

Yeni Sezonu Bekleyenler Buraya! This is Us 6. Sezon Hakkında Bilinenler

02.03.2022 - 08:15

8.6 gibi yüksek bir IMDb puanına sahip Amerikan yapımı This Is Us, izleyen herkesi kendine bağlayan duygu yüklü bir aile dizisi. Başrollerini Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Justin Hurtley, Chrissy Metz gibi isimlerin paylaştığı bu dram serisi, ilk bölümünden başlayarak müthiş kurgusu, zekâyla örülü senaryosu ve etkileyici sahneleri ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Dizinin yakın zamanda yayınlanan 6. ve final sezonu ise hayranlarının uzun zamandır heyecanla beklediği bir sezon. Sizler için This Is Us'un merakla beklenen 6. sezonu hakkında bilinenleri derledik. 6. sezona gelmenize çok varsa spoiler uyarısını şimdiden verelim! Gelin, 6. sezon detaylarına birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin kendinden bir parça bulduğu aile

Herkesin kendinden bir parça bulduğu aile

This Is Us, genç bir çift olan Rebecca ve Jack'in üçüz çocuklarını dünyaya getirme sürecini ve Pearson ailesinin günümüzdeki hayatlarını eş zamanlı olarak işleyen kusursuz bir dizi. Rebecca, genç yaşta eşi Jack'i kaybediyor. Rebacca ve çocuklar bu trajik olaydan sonra hayatlarına buruk bir şekilde devam ediyorlar. Jack'le anıların büyük rol oynadığı dizi, beş yılı geride bırakarak final yapmaya hazırlanıyor.

Final sezonu tüm sezonlar i̇çerisinde en duygusal olanı

Final sezonu tüm sezonlar i̇çerisinde en duygusal olanı

6. sezonun en duygusal bölümleri içermesi elbette final sezonu olmasıyla da bağlantılı. Her bölüm gözyaşlarına boğulduğumuz bu sıcak aile dizisinde anne Rebecca'ya koyulan Alzheimer teşhisi ve Pearson ailesinin bu hastalıkla mücadelesi gündemde yer alıyor. Bakalım Pearson ailesinin geleceklerini inşa ederken hatıralarla verdiği zorlu savaş bu sezonda nasıl işleniyor...

Peçetelerinizi hazırlayın!

Peçetelerinizi hazırlayın!

6. sezon fragmanını izleyenlerin de anlayacağı üzere dizi, yeni bölümlere izleyenleri hafızalarda uzun bir yolculuğa çıkararak başlıyor. Zaten dizi boyunca sıklıkla yaptığınız bu durumu, bu sefer sona yaklaşmış olmanın hüznüyle izleyeceksiniz. Son beş yıldır izlediğiniz hatıralarla yüklü bu yolculuk This Is Us'a yaraşır bir veda niteliğinde olacağa benziyor.

Sezonla i̇lgili i̇lk detaylar

Sezonla i̇lgili i̇lk detaylar

Rebecca'nın Alzheimer teşhisi son sezonun ana konusunu oluştursa da eksik kalan diğer noktalar hakkında da ilk detaylar beliriyor. Madison, gizemli bir kişiye kapı açarken Randall ve Beth çift olarak devam etmeye karar veriyor. Deja ve Malik dizinin en samimi aşklarından birini yaşamaya devam ediyor. Phillip ve Kate cephesinde ise umut vadeden bir aşk doğuyor olabilir mi?

Akıllarda soru i̇şareti kalmayacak!

Akıllarda soru i̇şareti kalmayacak!

Dizinin hayranı olduğumuz babası Jack rolünü oynayan Milo Ventimiglia, dizinin son sezonu hakkında yaptığı açıklamada 'Bu sezon muhtemelen izleyenleri yürekten etkileyecek izler bırakacak. Oldukça heyecanlıyım.' dedi. Aktör, aynı zamanda son sezonun hikâyede eksik kalan tüm parçaları tamamlayacağını, finaliyle izleyenleri tatmin edeceğini söyledi ve dizinin finaliyle sadece izleyenleri değil tüm ekibi de hiç olmadığı kadar gözyaşlarına boğacağını samimiyetle dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deja ve Malik aşkı zorluklarla dolu

Deja ve Malik aşkı zorluklarla dolu

6. sezonun 'Heart and Soul' adlı bölümü hakkında konuşan This Is Us yazarı Julia Bronwell, Deja ve Malik aşkının sorunsuz olmayacağını söylüyor. 'Onlar için sorunsuz bir yolculuk olmayacak. Onlar Beth ve Randall gibi değiller, yaşadıkları hayat çok farklı. Biz de bunu en gerçekçi şekilde yansıtmaya çalışacağız.' diye açıklamada bulundu. Bakalım bu genç yaşta çeşitli sıkıntılarla boğuşan Deja ve Malik çiftini neler bekliyor?

Beth'in geçmişine odaklanan bölüm i̇kinci kısmıyla geliyor!

Beth'in geçmişine odaklanan bölüm i̇kinci kısmıyla geliyor!

3. sezonun 'Our Little Island Girl' adlı 13. bölümü Beth'in geçmişine odaklıydı. Beth'i daha iyi anlamamıza yardımcı olan bölüm, serinin oldukça beğenilen bölümlerinden biriydi. Beth odaklı bölüm, 'Our Little Island Girl: Part Two' adıyla 6. sezonda yeniden yer alıyor. Üstelik bu sefer Beth rolünü oynayan Kelechi Watson da yazar kadrosunda. Beth'in etkileyici öyküsünün devamını merakla bekliyoruz!

Kate ve Toby hayranlarını üzüyor

Kate ve Toby hayranlarını üzüyor

Dizinin 5. sezon finalinde görüldü ki Kate ve Toby beş yıl içerisinde boşanacak. Diziyle ilgili soru işaretlerinin son bulduğu 6. sezonda Kate ve Toby ayrılıyor. Bu, Kate ve Toby ilişkisinin hayranları için oldukça üzücü bir haber tabii. 6. sezonun 3. bölümü, çiftin ebeveynlik ilişkilerinde düşünce ayrılıkları yaşadıklarını gözler önüne seriyor. Kate rolünü oynayan Chrissy Metz'in de röportajlarında belirttiği üzere Kate ikinci evliliğini Phillip ile yapacak.

Rebecca ve Miguel nasıl bir araya geldiler nihayet öğreniyoruz!

Rebecca ve Miguel nasıl bir araya geldiler nihayet öğreniyoruz!

Sezonlar boyunca bu sorunun cevabını bulmayı bekledik. İşte 6. sezonda Jack'in ölümünün ardından Rebecca ve Miguel'in nasıl bir araya geldiğini öğreniyoruz. Mandy Moore ve Jon Huertas, yaptıkları açıklamalarda Rebecca ve Miguel'in mutlu bir yaşama karar verirken zorlu bir yola girdiklerini söylüyorlar. Yaşanan bir kırılma noktası sonucu bir araya geldiklerini ve izleyici için oldukça yürek burkan bir hikâye olduğunu ekliyorlar. Moore, o kırılma anıyla ilgili olarak içini sızlattığını belirtiyor. Heyecanlandık doğrusu!

Son sezonda sağlık sorunlarıyla karşı karşıyayız!

Son sezonda sağlık sorunlarıyla karşı karşıyayız!

Chrissy Metz, Aralık 2021'de verdiği bir röportajda son sezonda izleyicilerin karakterlerin sağlık sorunlarıyla karşılaşacaklarını belirtiyor. Metz, final sezonunda çocukların aile için önemli ve alınması gereken kararlara da vurgu yapılacağını ekliyor. Metz, hayranları üzen bir açıklamada da bulunuyor: 'Dizideki iki çok önemli karakterin yolculuklarının sonuna tanık olacağız. Bu herkes için çok zor olacak.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jack daha geri planda

Jack daha geri planda

Milo Ventimiglia, Mario Lopez ile yaptığı röportajda Jack'in 6. sezonda daha hayali bir planda olduğunu söylüyor. “Spoilerlara bakıldığında Jack'le ilgili bir ayrıntı göremiyorsunuz. Dizi başladığında hikâye geçmişten günümüze geliyordu. Ancak artık bunun tam tersini yapıyoruz. Gelecekten ilerliyoruz. Başlangıçta Jack'in ölümü bir sırdı. Ve bu ölümün Rebecca ve çocuklar üzerindeki etkisini gördük. Şimdi ise Rebecca'nın mirasının izindeyiz. Bu sezon göreceğimiz şey Rebecca'nın hayatını ve çocuklar üzerindeki etkisini daha çok yansıtıyor.'

Chrissy Metz final sezonunun yazarlarından biri

Chrissy Metz final sezonunun yazarlarından biri

Chrissy Metz, People dergisine yaptığı açıklamalarda son sezonun yazarlarından biri olduğunu belirtti. 6. sezonda 9. bölümün yazarlarından biri olan Metz, yeni şeyler denenmesine destek verilmesini heyecan verici buluyor. Gerçek hayatında da şarkı sözleri yazan oyuncu, dizinin yazarlarından biri olduğu için oldukça mutlu olduğunu ifade ediyor. Bu durumun kendisi için yeni bir girişim olduğunu da ekliyor.

Yönetmen koltuğunda tanıdık yüzler var

Yönetmen koltuğunda tanıdık yüzler var

Chrissy Metz ve Kelechi Watson'ın yazarlık yaptığı bu sezon, yönetmen koltuğunda da tanıdık yüzler bulunuyor. Chris Sullivan, Mandy Moore ve Jon Huertas dizinin final sezonunda bazı bölümlerde doğrudan yönetmen koltuğunda yer alıyor. Hatta Mandy Moore, Instagram hesabından Chrissy Metz'in yazdığı bölümü yönettiğini paylaşmıştı. Her ismin doğrudan bir bölüm yönettiği 6. sezon dizi ekibine de unutulmaz anılar bırakmış gibi duruyor.

Rebecca'nın hatırlayacağı son anı merak konusu!

Rebecca'nın hatırlayacağı son anı merak konusu!

6. sezonun ilk bölümü Alzheimer teşhisi konan Rebecca'nın şu sözlerini içeriyor: 'Hafızamı kaybediyorum. Bazen mum tamamen sönmeden son anım ne olacak diye merak ediyorum.' Tıpkı Rebecca gibi dizinin sıkı takipçileri de bunu merak ediyor. Çoğu hayran Rebecca'nın son anılarının hayatının aşkı Jack ve çocuklarıyla ilgili olacağı konusunda hemfikir! İzleyip göreceğiz.

Ne olursa olsun çok ağlayacağız gibi görünüyor!

Ne olursa olsun çok ağlayacağız gibi görünüyor!

This Is Us, final sezonunda yer alan 18 bölümle 6 yılı geride bırakarak ekranlara veda ediyor. Neredeyse her bölüm gözyaşlarına boğulmanıza sebep olan bu duygu yüklü dizinin final sezonunda da peçetelerinizi bol bol kullanacaksınız gibi görünüyor. Kardeş ve aile bağlarının önemini samimi ve gerçekçi bir şekilde gösteren This Is Us gibi bir dizi daha bulmak zor olacak. Ne diyelim, Pearson ailesini çok özleyeceğiz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın