Görüş Bildir
Haberler
Euphoria Sevenler Buraya: Duyunca "Yok artık!" Dedirten Euphoria Fan Teorileri

Euphoria Sevenler Buraya: Duyunca "Yok artık!" Dedirten Euphoria Fan Teorileri

14.02.2022 - 16:27

Sam Levinson tarafından yaratılan 2019 yapımı Euphoria, kısa sürede en popüler TV dizilerinden biri haline geldi. Bu tipik Amerikan genç drama dizisi, kaotik ve sürükleyici hikayesiyle hayranlarını ekrana bağlamakla kalmıyor, bazı teoriler geliştirmelerine de ortam hazırlıyor. İşte dizi içindeki akıllara durgunluk veren olayları yorumlayarak komplo teorileri geliştiren Euphoria fanlarının ilginç teorilerinden bazıları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gia, Rue’nun izinden gidecek!

1. Gia, Rue’nun izinden gidecek!

Şu ana kadar çok ön planda olmayan Rue'nun küçük kız kardeşi Gia'nın 2. sezonda daha önemli bir rol oynayacağı söyleniyor. Gia'nın potansiyel olarak Rue'nun sonunda dönmesine neden olduğu konusunda çok fazla spekülasyon var. Ne dersiniz? Gia, çevresindeki yaşıtları gibi uyuşturucularla deneyler yapmak ister mi yoksa ablası gibi görünmekten korkar mı?

2. Elliot, Rue’nun gözünde babasının yerini mi alacak?

2. Elliot, Rue’nun gözünde babasının yerini mi alacak?

Elliot'ın ikinci sezondaki karakteri, Rue ve Jules'un ilişkisi için birçok şaşırtıcı değişikliğe ve yeni bir arkadaş dinamiğine yol açtı. Elliot'un niyetinin ne olduğu henüz belli olmasa da hikaye için önemli bir karakter olabilir. Euphoria fanları, Elliot ve Rue'nun babasıyla olan flashback sahnelerini karşılaştırdı. Fragmandan Rue'nin babasıyla dans ettiği ve Rue'nin Elliot'la dans ettiği sahneler ışık ve kurgu açısından çok benzer. Ayrıca son bölümde Rue'nun babasının Elliot tarafından büyütüldüğünü öğrendik. Bu da teoriyi güçlendiren detaylardan biri. Belki Rue, babasını kaybettiği gibi onu da kaybedecek.

3. Jacoblar'ın gizemli oğlu

3. Jacoblar'ın gizemli oğlu

Euphoria fanlarının en çok tartıştığı şeylerden biri, Jacoblar'ın aile portresinde yer alan 'gizemli çocuk'. Bazı çılgın teorilere göre bu gizem, geçmişte yaşanan bazı talihsiz kazalardan kaynaklanıyor. Ayrıca hayranlar, ailenin bu gizemli geçmişinin ardındakileri ve Cal'in neden Nate'den bu kadar nefret ettiğini anlamaya çalışıyor. Belki gizemli çocuğun başına bir kaza geldi ve bu durum Nate'in ailesini daha da çok kızdırdı. Belki de Nate bu yüzden hayata karşı bu kadar kızgın, ne dersiniz?

4. Lexi, Rue'ya kör kütük aşık!

4. Lexi, Rue'ya kör kütük aşık!

Lexi, ilk sezon genelinde biraz arka planda kalan bir karakter oldu, ancak ikinci sezonda ön plana çıkıyor. Lexi'nin Rue'ya karşı ilgi duyduğu ile ilgili birçok teori ve ilk sezonda buna dair ince ipuçları var. Bazı fanlar, Rue ve Lexi arasındaki öpüşme sahnesinin orijinal senaryoda olmadığını ama yönetmen tarafından eklendiğini savunuyor. Ayrıca sahnede Lexi Rue'yu odasında yalnız bırakırken arka planda parlayan bir kalp ve bir gökkuşağı halısı görüyoruz. Hayranların çoğu Rue'nin Jules yerine Lexi ile olması için pek çok neden olduğu konusunda hemfikir. Sizce bu potansiyel aşk üçgeninin kazananı kim olur?

5. Nate yalnızca olaylı DVD'yi geri almak için mi Maddy ile beraber?

5. Nate yalnızca olaylı DVD'yi geri almak için mi Maddy ile beraber?

Nate, Maddy ve Cassie, ah ne aşk üçgeni ama! İzlerken sizin de tüyleriniz diken diken olmadı mı? Nate çok tahmin edilemez bir karakter. Maddie'yi gerçekten seviyor olabilir ama sırf tartışmalı DVD'yi geri almak için onunla beraber olduğuna dair fan teorileri de oldukça yaygın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayağınızı denk alın, en tehlikeli karakter: Faye

6. Ayağınızı denk alın, en tehlikeli karakter: Faye

Zaten ilginç olan karakter listesine bir yenisi daha eklendi: Faye. Fez'in yeni koruyucusu olarak Rue'nun yerini alıyor gibi görünse de 2. sezondaki amacının ne olduğu henüz belli değil. Faye, Fez ve Ashtray arasındaki dinamikle oynamak için sıradan bir yan karakter olabilir, ancak hayranlar onun olay örgüsü için bundan daha büyük bir tehdit olabileceğine inanıyor. Faye öngörülemez ve kaotik, ayrıca kimseye bağlılığı yok. Sizce de kulağa tehlikeli gelmiyor mu?

7. Laurie'nin Rue ile gizli bir planı mı var?

7. Laurie'nin Rue ile gizli bir planı mı var?

Rue geçmişte bazı korkunç kararlar verdi ama akıllanmadı. Hala hata yapmaya ve hem kendisini hem diğerlerini tehlikeye atmaya devam ediyor. Laurie ile birlikte çalışarak kendisi için en iyi hamlelerden birini yaptığına inansa da aslında bu durum ailesi veya Fez için bir sorun yaratabilir. Laurie sakin ve sessiz bir kadın gibi görünse de tehlikeli bir işin içinde yer aldığından muhtemelen onda göründüğünden çok daha fazlası var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
7
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın