Görüş Bildir
Haberler
Ozark Severler Yaklaşın: Ozark 4. Sezon Hakkında Bildiklerimizi Açıklıyoruz!

Ozark Severler Yaklaşın: Ozark 4. Sezon Hakkında Bildiklerimizi Açıklıyoruz!

25.02.2022 - 10:30

Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından 2017’de ekranlara kazandırılan Amerikan suç draması, bizi 2017'de Byrde ailesinin büyüleyici ama tehlikeli dünyasına ve onların kara para aklama operasyonlarına sürükledi. E iyi de yaptı! Ozark, izleyicilerin doyamadığı diziler arasında yerini aldı. Platformlardaki en ünlü dizilerden biri haline gelen bu Amerikan yapımı suç draması herkesi ekranlara kilitledi. An itibarıyla da gözler yeni sezona çevrildi. Bir Ozark fanıysanız ve aklınızda yeni sezonla ilgili sorular varsa doğru yerdesiniz. İşte dördüncü sezona dair tüm detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ozark’ın neden beşinci sezonu yapılmayacak?

Ozark’ın neden beşinci sezonu yapılmayacak?

Ozark’ın yıldız oyuncusu Jason Bateman, Collider ile yaptığı 2020 röportajında diziyi dört veya beş sezondan daha fazla uzatmanın belki de dizinin hem kalitesinden hem yoğunluğundan ödün vereceğini savundu. Röportajda 'Bu şekilde daha uzun süre devam edersen uçurumdan ya da dağın zirvesinden geçeceksin ve sonunda köpekbalığının üzerinden atlayacaksın. Yani, Marty Byrde ve Wendy Byrde'ın zekâsı düşünüldüğünde, bu şekilde daha uzun süre devam ederlerse ya öldürülecekler ya da hapse atılacaklar.' dedi. Ozark'ın sona ermesi fikri hayranları üzecek olsa da henüz yolun sonuna gelmediğinizi hatırlatalım. Dördüncü sezon sizlere Byrde ailesinin Chicago'nun banliyö yaşamından Ozark'taki suç girişimlerine yolculuğunun son bölümünün bir özetini sunuyor.

Dördüncü sezon ikinci kısım ne zaman yayınlanacak?

Dördüncü sezon ikinci kısım ne zaman yayınlanacak?

Ozark dördüncü sezon, 21 Ocak 2022'de ilk kısımla geri döndü. Ancak şu anda ikinci kısmın ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir açıklama yok. Tüm sezon 14 bölümden oluşacak ve yedi tanesi şimdiden geldi bile. The Hollywood Reporter'a göre ikinci kısmın 2022’nin ilerleyen aylarında başlaması bekleniyor. Birinci kısmın henüz yayınlanmış olduğunu düşünürsek muhtemelen son 7 bölüm için en az birkaç ay daha bekleyeceğiz.

Dördüncü sezon ikinci kısım için fragman yayınlandı mı?

Dördüncü sezon ikinci kısım için fragman yayınlandı mı?

Şu anda Ozark dördüncü sezon ikinci kısım için henüz bir fragman yayınlanmadı. Birinci kısım için birden fazla teaser yayınlandı. Birinci kısma ait son fragmanı ise Netflix'e ulaşmadan iki hafta önce yayınlandı. Buradan yola çıkarak ikinci kısım için de birden fazla teaserın sizi beklediğini tahmin ediyoruz. Can alıcı son fragman için ise ikinci kısmın yayınlanacağı tarihe yakın bir zaman belirlenebilir.

Dördüncü sezonda kimleri izleyeceğiz?

Dördüncü sezonda kimleri izleyeceğiz?

Ozark’ın kemik ekibinden birçok tanıdık yüz dördüncü sezon ikinci kısımda geri dönecek, bazıları ise olmayacak. Birinci kısımdaki bazı büyük ölümler Ozark izleyicilerini fazlasıyla üzdü: Şerif John Nix (Robert C. Treveiler), Frank Cosgrove Sr. (John Bedford Lloyd), Darlene Snell (Lisa Emery) ve Wyatt Langmore (Charlie Tahan). Kısım ikide Jason Bateman'ın Marty Byrde ve Laura Linney'nin Wendy Byrde olarak dönüşünü göreceğiz ve çocukları Charlotte ve Jonah da sırasıyla Sofia Hublitz ve Skylar Gaertner tarafından canlandırılacak. Kuzeni Wyatt'ın ölümünden sonra Ruth Langmore ve Byrde'lar arasındaki gerilim her zamankinden daha yüksek olacak gibi görünüyor. Peki ya Frank Cosgrove Jr. geçmişlerine rağmen bir müttefik olabilir mi dersiniz? Tahminler onun da geri döneceği yönünde. Ayrıca özel ajan Maya Miller'ın da Omar Navarro'yu tutukladıktan sonra bitmemiş bir işi var gibi görünüyor. Navarro'nun kız kardeşi ve Javi'nin annesi Camilla'yı oynayacak olan Veronica Falcón'u henüz görmedik. Dördüncü sezon için eklenen iki yeni konuk yıldızdan biri olan Falcón'u ikinci kısımda görmeyi umuyoruz. Diğer konuk yıldız Ali Stroker'a gelince, kendisini birinci kısmın sonunda az da olsa gördük. Fakat Ruth'un annesinin eski arkadaşı olduğu için ikinci bölümde Ruth'u destekleyeceğini ve daha sık görüleceğini tahmin ediyoruz.

Ozark’ın yönetmen koltuğunda değişiklik var!

Ozark’ın yönetmen koltuğunda değişiklik var!

Jason Bateman Ozark'ın yönetmen koltuğundan bu sezon kalkıyor. Bateman, pandemi nedeniyle yönetmen koltuğundan çekildiğini açıkladı ve 'Normalde ilk iki bölümü yapacaktım. Ancak protokolleri, yönergeleri, COVID-19 ile ilgili tüm komplikasyonları inceledikten sonra çevremizi güvende tutmak adına bu sezon yönetmen koltuğunda oturmak istemedim. Çünkü oyunculardan biri hastalanırsa hepimiz haftalarca eve gitmek zorunda kalırız ve çekimler aksar.” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın