Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Damla Colbay Kimdir? Damla Colbay Nereli ve Kaç Yaşında?

Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Damla Colbay Kimdir? Damla Colbay Nereli ve Kaç Yaşında?

Atv ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisinin yayınlanan fragmanındaki aksiyon sahneleri seyircide merak uyandırdı. Senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı Yalnız Kurt  ilk bölümüyle 28 Ocak Cuma 20.00'de atv'de izleyicisiyle buluşacak. Peki, Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' kimdir? Damla Colbay nereli ve kaç yaşında? İşte  Damla Colbay hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ve atv ekranlarından yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. Yarın akşam izleyicilerle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Damla Colbay da rol alacak. Peki, Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Damla Colbay ile ilgili tüm bilgiler...

Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Kimdir?

Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Kimdir?

Benim adım Esra Türkmen… Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on iki yaşındaydım. Viking tuttu elimden… Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok dedi. Ama ben dinlemedim; âşık oldum.

Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Damla Colbay Kimdir?

Yalnız Kurt 'Esra Türkmen' Damla Colbay Kimdir?

14 Ocak 1993'te İzmir'de dünyaya gelen Damla Colbay, üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı 'Demet' karakteriyle tanındı. 2015-2016 yılları arasında yayımlanan Hayat Mucizelere Gebeisimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve 'İnci' karakterini oynadı. 2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde 'Eylem' karakterini canlandırdı. 2019 yılında Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırdı.

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan 1.73 boyundaki oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

Damla Colbay Rol Aldığı Yapımlar?

Damla Colbay Rol Aldığı Yapımlar?
  • Kara Para Aşk

  • Hayat Mucizelere Gebe

  • İçerde

  • Zengin ve Yoksul

  • Hekimoğlu

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alfisti

Dr. Zeynep Can nami diger Etik Reyiz