Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Türk televizyon tarihinin akıllarda iyi bir yer edinen dizilerin başında gelen Kurtlar Vadisi yapımının yerine gelecek yeni bir dizi yakında ekranlarda yerini alacak. Yeni Kurtlar Vadisi olarak anılmaya başlayan Yalnız Kurt isimli dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile bir hayli dikkatleri üzerine çekiyor. ATV'nin iddialı dizisi Yalnız Kurt, tanıtımlarıyla da büyük ses getirmişti. Başrolünde Cihan Ünal'ın yer aldığı Yalnız Kurt'un yayın tarihi, sonunda belli oldu. Peki, Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Yalnız Kurt hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu ATV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yalnız Kurt, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye'de yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak olan Yalnız Kurt dizisinin yayın tarihi, nihayet belli oldu.

Yayınlanan 1. bölüm fragmanına göre dizi, ilk bölümüyle 28 Ocak 2022 Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yaşanılan dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak bir hikayeyi konu alacak Yalnız Kurt dizisi Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları da yer alacak. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturacak.

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimler?

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimler?
  • Cihan Ünal,

  • Kürşat Alnıaçık,

  • Damla Colbay,

  • Hasan Deniz Yaran,

  • Murat Han,

  • Deniz Evin,

  • Polat Bilgin.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın