Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Hasan Denizyaran Kimdir? Hasan Denizyaran Nereli ve Kaç Yaşında?

Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Hasan Denizyaran Kimdir? Hasan Denizyaran Nereli ve Kaç Yaşında?

Atv ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisinin yayınlanan fragmanındaki aksiyon sahneleri seyircide merak uyandırdı. Senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı Yalnız Kurt  ilk bölümüyle 28 Ocak Cuma 20.00'de atv'de izleyicisiyle buluşacak. Peki, Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Hasan Denizyaran kimdir? Hasan Denizyaran nereli ve kaç yaşında? İşte Hasan Denizyaran hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ve atv ekranlarından yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. Yarın akşam izleyicilerle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Hasan Denizyaran da rol alacak. Peki,  Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Denizyaran ile ilgili tüm bilgiler...

Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Hasan Denizyaran Kimdir?

Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Hasan Denizyaran Kimdir?

26 Mayıs 1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Lise öğrenimini de İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a oyunculuk eğitimi için geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk bölümünde eğitim aldı. 1.88 boyundaki oyuncu, üniversiteden sonra 1 yıl kadar modellik yaptı.

Çeşitli reklam filmleriyle ekranda boy göstermeye başlayan Hasan Denizyaran 2014 yılında Sungurlar dizisinde yer aldı. 2016 yılında Hayat Sevince Güzel adlı dizide Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik ile birlikte yer aldı. 2017'de Gözde Mutluer, Burak Yörük, Turan Cihan Şimşek ve Sina Özer'in baş rolünde yer aldığı 4N1K adlı yapımda yer almıştır. 2019 yılında Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in baş rolünde olduğu Afili Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? sinema filminde başrolde yer almıştır.

Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Kimdir?

Yalnız Kurt 'Altay Kurtoğlu' Kimdir?

Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.

Hasan Denizyaran Rol Aldığı Yapımlar?

Hasan Denizyaran Rol Aldığı Yapımlar?

Denizyaran, çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. Ardından 2016 yılında Hayat Sevince Güzel dizisinde adını duyurdu. 2017 yılında ise Deniz Coşkun'un “4N1K” filminde oynadı.

2019'da Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in baş rolünü paylaştığı Afili Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? sinema filminde başrolü canlandırdı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın