Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Ülkemizde son dönemde yaşanan olaylar özellikle kadınların isyan etmesine sebep oldu. Hem sosyal medyada hem sokaklarda seslerini duyurmaya çalışan kadınların çağrısı yurt dışına da ulaştı.
'localwinemum' isimli sosyal medya kullanıcısı, son yaşanan olaylarla ilgili bir paylaşımda bulundu.
Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'ni imzalayan ilk ülke olmasına dikkat çeken genç kadın, gelinen son durumu üzüntüyle paylaştı.
İşte o video;
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Kocaeli Üniversitesi, Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldum. Yazma uğraşının her alanında kendimi geliştirmeye çalışırken, değişen dünya ile birlikte yazdıklarımla internet ortamında da yerimi aldım.
2017 yılında Onedio ailesine dahil oldum ve o günden beri çeşitli kategorilerimizde içerik ürettim. Son yıllarda ise sosyal medyada viral olmuş pek çok türde videoyu sizlerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın