Görüş Bildir

Amerika'da birçok başarıya imza atan 33 yaşındaki Bilgisayar Mühendisi Cihan Öner, vatan hasretine daha fazla dayanamayarak tüm kariyerini bıraktı ve memleketi Marmaris'e döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dünyaca ünlü Tesla firmasında müdür olarak çalışan Cihan Öner, 2 yıl önce aldığı karar ile ülkesine dönerek turizmci oldu.

Dünyaca ünlü Tesla firmasında müdür olarak çalışan Cihan Öner, 2 yıl önce aldığı karar ile ülkesine dönerek turizmci oldu.

Önder, kendisine en çok sorulan 'Peki bu kadar güzel bir kariyeri neden bırakıp geldiniz' sorusunu 'Bunun en önemli nedeni maneviyat ve vatan hasreti' cümlesiyle cevaplandırdı.

Önder, kendisine en çok sorulan 'Peki bu kadar güzel bir kariyeri neden bırakıp geldiniz'  sorusunu 'Bunun en önemli nedeni maneviyat ve vatan hasreti' cümlesiyle cevaplandırdı.

Amacının Marmaris'te atalarının topraklarında farklı başarılar elde etmek olduğunu ekledi.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
14
11
8
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tamer Önen

para biriktirip kendine turizm sektöründe bir kariyer planlamış. döndüğü yer de sonuçta marmaris. ayrıca şunu da söylemek lazım. herkes en çok kendi ülkesind... Devamını Gör

metin tan çözer

Bu beynini ziktimin vatan hasretinden ziyade, fazlasıyla birikim yaptıktan sonra AB para biriminin buranın 35 katı olduğu için gelmediyse ben de vatanhainiyi... Devamını Gör

ozlems.design

teslasini satmış ve o parayla doların 35 olduğu ulkesine özlediği için gelmişmis yersen 😂