Görüş Bildir

Eroinle 13 yaşında tanışan bir babadan, çocuğunun velayetini madde bağımlılığı yüzünden kaybeden İskoç bir anneye... İşte en ilham verici değişimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Austin Greene

Austin Greene

Austin Greene'in 13 yaşında tanışıp bağımlısı olduğu eroin, hayatına mal oluyordu. Onu geçici olarak yürüyemez hale getirirken kızından da uzaklaşmak zorunda kalmasına sebep oldu. 27 yaşındaki adam uyuşturucudan kurtulma gücünü kendinde buldu ve kızıyla olan ilişkilerini düzelttiğini söyledi.

Holly Fitzwater

Holly Fitzwater

Bir diğer eroin bağımlısı da İskoç bir anne. 8 yılın ardından yanakları çöken ve kendini 'ölüme yakın' şeklinde tarif eden anne hem çocuğundan oldu hem evinden. 'Kolay olmadı pek çok kez tekrar kullanmak istedim.' diyen anne şu an her şeyin yolunda gittiğini ve başarabildiğini söyledi.

Faith Hill

Faith Hill

6 yıl boyunca kullandığı meth, tüm dişlerini kaybetmesine ve aşırı derecede kilo kaybına sebep oldu. Birçok denemesi olan Faith isimli kadın en son 2020 yılında tamamen kullanmayı bıraktı ve ayık kalmayı başardı. Bunun üzerine TikTok'ta ilham verici videolar paylaşmaya başladı.

İşte o kadının değişimi: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
7
4
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın