Görüş Bildir
Haberler
TV
Teşkilat 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
02.05.2022 - 00:59

TRT 1'in heyecan dolu dizisi Teşkilat 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; patlamaya hazır saatli bombanın durdurulması için 6 saniyesi kalmıştır. Hakkı Dayı'nın patlama öncesi veda ederken hala vatanını düşünmesinin yanında, ekibin endişeli koşuşu yeni bölüme dair merak uyandırmaktadır. Çatışma esnasında yaralanan Serdar, ve operasyonda sorunu çözmeye çalışan Zehra başarılı olabilecek midir? Peki Teşkilat yeni bölümde neler olacak? İşte Teşkilat 45. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in sevilen dizilerinden Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanı  yayınlandı. Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisinin başrolünde Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul ve Gürkan Uygun yer alırken, dizinin yönetmenliğini Burak Arlıer üstlenmektedir. Peki Teşkilat yeni bölümde neler olacak? İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Teşkilat 45. Bölüm Fragmanı

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Ceren'in hayatını kaybetmesi Halit ve diğer tüm ekibin dengesini kaybetmesine yol açar. Ceren'in, Halit'in yıllar önce öldüğünü düşündüğü kızı çıkması ise geçmişteki yarım bırakılan bir sayfanın kapanmasına yol açar.

Halit'in gözünde Yıldırım'ı almak adına bir sebep daha çıkmıştır. Yıldırım'ın peşine düşen Halit'in yanında en büyük destekçisi ise Serdar olacaktır. Serdar'ın ise bu yolda babası ile ilgili kayıp boşluklarını doldurması gerekmektedir. İkili Yıldırım'a ulaşmaya çalıştıkları esnada önlerine beklemedikleri bir isim çıkar.

Öbür taraftan savunma sistemlerine karşı yapılan saldırı tehdidi her geçen saniye devam ederken, ekip bunu yeni öğrenmektedir. Başlarına gelebilecek felaketi önlemek adına 'Doktor' kod adını kullanan terörist ile iletişime geçilmesi gerekilir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın