Görüş Bildir
Haberler
Tası Tarağı Toplayıp Gittiler! İstanbul'dan Kaçıp Başka Şehirde Yaşamaya Başlayan Ünlüler

etiket Tası Tarağı Toplayıp Gittiler! İstanbul'dan Kaçıp Başka Şehirde Yaşamaya Başlayan Ünlüler

İstanbul'un kalabalık oluşu, giderek artan trafiği zaman karşı yarışması kısacası her türlü stresi sıradan insanlar gibi ünlü isimlerinde canına tak edebiliyor. Sonra radikal bir karar alıp şehri terk edebiliyorsunuz. 

İşte size son yıllarda İstanbul'un kalabalık ve gürültülü yaşamını bir kenara bırakıp farklı şehirde yaşamaya karar veren ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeliz Doğramacılar

Yeliz Doğramacılar

İstanbul'u bırakıp Adana'da yeni bir hayata başlayan güzel oyuncu 2 çocuğu ve eşi ile birlikte çiftlik hayatı yaşıyor. Instagram hesabından herkesi kıskandıran oyuncu halinden oldukça memnun gibi gözüküyor.

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Geçtiğimiz yıl Muğla'da bir çiftlik satın alan Yılmaz Erdoğan organik tarım ürünlerine merak sardı. Film projelerine devam eden Erdoğan sadece iş için İstanbul'u tercih ediyor. Onun dışında tüm zamanını Köyceğiz'deki evinde geçiriyor.

Sümer Ezgü

Sümer Ezgü

Uzun süre Ankara'da yaşadıktan sonra İstanbul'a yerleşen Sümer Ezgü daha sonra yazları gittiği Antalya'ya tamamen yerleşme kararı aldı ve İstanbul'daki evini Antalya'ya taşıdı. Sadece işi olduğunda İstanbul'a geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksel Ak

Yüksel Ak

Eski Türkiye güzellerinden olan Yüksel Ak önce mankenliği ve sunuculuğu bıraktı daha sonra ise İstanbul'u terk etti. İlk evliliğini manken Şenol İpek ile yapan Yüksel Ak daha sonra İzmirli iş adamı Osman Rimer ile evlenerek İzmir'e yerleşti. Ares ve Kaya isimli iki tane oğlu bulunuyor.

Şenay Düdek

Şenay Düdek

Menajerlikten sunuculuğa kadar bir çok iş yapan ünlü gazeteci Şenay Düdek de İstanbul'u bırakıp giden isimlerden birisi. Bir dönem Hülya Avşar, Seren Serengil ve Fulden Uras gibi isimlere menajerlik yapan, daha sonra televizyon kanallarında sunuculuk ve özellikle köşe yazılarıyla herkesin tanıdığı Düdek uzun süredir İzmir'de yaşamını sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgü Namal

Özgü Namal

Reklamcı sevgilisi ile ilk çocukları Nefes olduktan sonra Kaş'a yerleşen çift mutlu aile yaşantılarını gözlerden ve İstanbul'dan uzakta yaşıyor. İkinci kez anne olan Özgü Namal kalabalıktan uzak yaşamayı tercih eden ünlülerden oldu.

Ege

Ege

90'ların efsaneleşen pop yıldızlarından şarkıcı Ege, Muğla - Güvercinlik'te tek başına yaşıyor. Ege, Bodrum'da sahne çalışmalarına devam ediyor. İş için dönem dönem İstanbul'a geliyor.

Atilla Saral

Atilla Saral

Manken ve oyuncu olan  Atilla Saral, Asos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi satın alarak İstanbul'dan uzaklaştı. İstanbul'un yoğun temposundan yorulduğunu dile getirerek Asos'da yeni bir hayata başlayan oyuncu sebze yetiştirmeden at bakımına kadar birçok şey yaparak mutlu olduğunu dile getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Sunuculuk ve oyunculuk yapan Yeliz Yeşilmen iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlenip kendi memleketi de olan Adana'ya yerleşti. Asya ve Birbey adında iki çocuğu olan Yeşilmen, pırıltılı yaşamını bırakıp tamamen sade bir yaşam sürdürüyor.

Yeşim Büber

Yeşim Büber

Yeşim Büber tekne hayatını tercih eden ünlülerden oldu. Tüm yaşamını eşi ve ikizleri ile yaz kış tekne de geçiren oyuncu İstanbul'a da tekneleri ile geliyor Kanlıca'da demir atıp bir süre sonra istediği başka yere geçiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
702
160
88
40
27
25
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RuroniKenshin

yılmaz erdoğan hakkariliyim hakkariliyim demesini biliyor ne yapmış hakkariye bi söylesin bakalım.

benjaminfranklin

San-at-cı onlar para gani :D ne yapayım şimdi ogretmen maaşı ile gidip arazı tekne mi alayım anam:D

benjaminfranklin

Ağzını açma kuşlar aniden geliyor kendi kafeslerine kapatıp çıkarmıyorlar? muhendis ogretmen aydın olmak ..............duz cizgi!

ömer gül

tekne olayı zor olmaz mı ya çocuklar küçük filan.

benjaminfranklin

:D aynı şeyi merak ettik yeminle:D