Görüş Bildir
Haberler
Sürpriz Gelişmelere Hazırlıklı Olun! Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Sürpriz Gelişmelere Hazırlıklı Olun! Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
27.06.2018 - 02:27

Bilinçaltımız gündelik yaşamda düşündüğümüz ve düşünmediğimiz pek çok konuyu gece rüyalarımıza yansıtır. Uyku hali esnasında rüyalarımızı kontrol edemeyiz. Sık sık rüya gören kişiler soluğu rüya tabirlerini araştırmakta alıyor. Rüyada deprem olduğunu görmek, rüya sahibinin hayatında bazı farklılıklar olacağına ve kişinin hayatının bambaşka yerlere doğru gideceğine rivayet edilir. Sürpriz gelişmelere, yeni ve farklı kararlara tabir edilirken rüya sahibinin geleceği ile ilgili hayırlı adımlar atacağı anlamına da gelir. Rüyada deprem olduğunu görmek, hiç beklenmedik ve ansızın yaşanacak olaylara alamet eder. Peki rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir? Rüyada deprem olduğunu görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada Deprem Olduğunu Hissetmek

1. Rüyada Deprem Olduğunu Hissetmek

Rüyada deprem olduğunu hissetmek de rüyada deprem olduğunu görmekle aynı şekilde yorumlanır ve rüyayı gören kişinin hayatı ile ilgili planlarının ve projelerinin dışında kalan ve tamamen doğal olarak meydana gelecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

2. Rüyada Deprem Olduğunu Görmek ve Dua Etmek

2. Rüyada Deprem Olduğunu Görmek ve Dua Etmek

Rüyada deprem olduğunu görmek ve dua etmek, rüya sahibinin, hayatında gerçekleştireceği büyük yeniliklerin çok hayırlı işlere vesile olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına ve insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir eder.

3. Rüyada Deprem Olduğunu Sanmak

3. Rüyada Deprem Olduğunu Sanmak

Rüyada deprem olduğunu sanmak, rüyayı gören kişinin, işinde gerçekleştirdiği büyük yeniliklerin ileriki dönemlerde başına büyük bir bela getireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorumlanır.

4. Rüyada Depremi Yaşamak

4. Rüyada Depremi Yaşamak

Rüyada depremi yaşamak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok iyi atılımlar yapacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine ve endişe ve korkularından kurtulduktan sonra çok büyük ve saygın biri olma yolunda ilerleyeceğine delalet edilir.

5. Rüyada Büyük Deprem Olduğunu Görmek

5. Rüyada Büyük Deprem Olduğunu Görmek

Kısa sürede yayılacak ve insanlar tarafından günlerce üzerinde yorum yapılacak ya da hüküm verilecek bir olayın yaşanmasına delalet eder. Rüyada büyük deprem olduğunu ve herkesin kaçıştığını görmek, rüyayı gören kişinin bir öneride bulunması fakat bu önerinin kimse tarafından dikkate alınmaması, bu kimselerin sonrasında pişmanlık duyacağı bir vakanın yaşanması anlamına gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyada Gemide Deprem Olduğunu Görmek

6. Rüyada Gemide Deprem Olduğunu Görmek

Korkulu anlar yaşamaya ve deyim yerindeyse yüreklerin ağza gelmesine yorulur. Rüya sahibi ve çevresindekiler kötü anılar arasında yer alacak bir olayın içinde olacak ve can güvenliği için büyük kaygılara kapılacaktır.

7. Rüyada Okulda Deprem Olduğunu Görmek

7. Rüyada Okulda Deprem Olduğunu Görmek

Dört duvar arasında kalması gereken sırları başkalarına veren ve bu şekilde aile bireylerine büyük zarar getiren bir kişinin varlığına yorulur.

8. Rüyada Deprem Yüzünden İnsanların Kaçtıklarını ve Yere Gömüldüklerini Görmek

8. Rüyada Deprem Yüzünden İnsanların Kaçtıklarını ve Yere Gömüldüklerini Görmek

Rüyada bir yerde bir deprem olduğunu, bu yüzden insanların kaçıştıklarını ve bazı kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yerin halkına zorluk verecek büyük bir felaketin geleceğine delalet eder. Rüyada deprem olduğunu hissetmek rüyayı gören kişinin hayatı ile ilgili planlarının ve projelerinin dışında kalan ve tamamen doğal olarak meydana gelecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayat içerisinde çok iyi ve çok büyük bir değişiklik yapmak için girişimlerde bulunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına yorumlanır.

9. Rüyada Deprem Görmek Neye İşarettir?

9. Rüyada Deprem Görmek Neye İşarettir?

Rüyada deprem görmek pek çok şeye işaret etmektedir. Rüyada deprem görmek rüya sahibinin iş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Ayrıca çeşitli devletlerarasında savaş çıkmasına da işaret eder. Rüyada deprem görmek üzüntüye, kedere, zarara, ziyana ve işlerin iflâsına işarettir. Rüyada deprem görmek aynı zamanda korku ve şiddete de işarettir..

10. Rüyada Depremden Kaçıp Kurtulmak

10. Rüyada Depremden Kaçıp Kurtulmak

Rüyada depremden kaçıp kurtulmak, rüyayı gören kişinin gerçekleşmesini planladığı her şeyin başarılı olması için tüm çabasını işlere yönelteceğine dalalet eder. Bu çabanın sonunda ise rüya sahibinin bir hayli fazla zorlanıp, yorulacağı anlamını taşır. Rüyada depremden kaçıp kurtulmak rüya sahibinin işleri pahasına çıktığı bu zorlu mücadelece kendini ispatlamak için son derece kararlı ve ısrarcı olacağına yorumlanır. Rüyada depremden kaçıp kurtulduğunu gören rüya sahibinin kalabalık arasında kalacağına işaret eder. Toplumsal bir hadisenin içerisinde kalacağına yorumlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rüyada Binaların Sallandığını Görmek

11. Rüyada Binaların Sallandığını Görmek

Rüyada binaların sallandığını görmek, rüya sahibinin kötü insanlar göreceğine yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin imanının ve maneviyatının zayıflamasına ve bunun neticesinde zor bir hayat yaşamasına delalet eder.

Rüyada binaların sallanmasını engelleyememek ise halkın günah işlemesine ve günahların artmasına, kıyamet alametlerinin olmasına ve çok zorlu günlerin yaşanmasına ve ahiret hayatı için hazır olmamaya işaret eder.

Bazı yorumculara Rüyada binaların sallanması; rüya sahibinin hatalarının ardından hak etmiş olduğu paraya, çabalarının neticesinde arzu ettiği hayra, başarısızlığın ardında eriştiği şöhrete, güçlüklerin sonrasında hayal ettiği mala, kaybettikten sonra da hayal edilen kazanca işaret eder.

12. Rüyada Depremde Binaların Yıkıldığını Görmek

12. Rüyada Depremde Binaların Yıkıldığını Görmek

Rüyada binaların yıkıldığını görmek, rüya sahibinin büyük bir afetle karşılaşacağı manasına gelir. Rüya sahibinin yaşamı mevcut olanın çok dışında çok farklı bir yöne doğru gitmesine ve bununla birlikte kişinin çaresizlik içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak, rüya sahibinin telafisi olmayan bir kötülükle karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin tüm yaşamının değişime uğrayacağına, güçten düşmüş ve fakir bir kimse olacağına, iş yerini kapatarak iflas edeceğine yorumlanır. Bu doğrultuda kişi tüm mallarını kaybedecektir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
40
38
38
32
28
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın