Görüş Bildir
Haberler
En Çok Görülen 10 Rüya ve Anlamları

En Çok Görülen 10 Rüya ve Anlamları

KaygusuzABdal
09.02.2015 - 09:26 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 23:06

En Çok Görülen 10 Rüya ve Anlamları

Gördüğünüz rüyaların ne anlama geldiklerini merak ediyor musunuz? En çok görülen rüyaların merak edilen yorumlarını sizler için derledik.

Kaynak: http://www.kicinaciktakalmis.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Köpek Görmek

Rüyada Köpek Görmek

Rüyada huysuz köpekler görmek rüya gören kişi için düşmanları ve değiştirilmeyecek talihsizlikleri ifade eder. Rüyada bir köpek rüya sahibini seviyor ise; karlı ve kazançlı günler geçirecektir. 

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-kopek-gormek/

Rüyada Kavga Etmek

Rüyada Kavga Etmek

Rüyada kavga etmenin manası güç ile tabir edilir. Gerçek yaşamda kavga etmeyen bir kimse için bu rüya; olumlu ve hayırlıdır. İnsan ilişkileri kötü ve saldırgan bir kimse için bu rüya olumsuz olarak yorumlanır.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-kavga-etmek-gormek/

Rüyada Başbakan Görmek

Rüyada Başbakan Görmek

Rüya sahibi için gücü temsil eder ve arzu edilene ulaşacağına işaret eder. Eğer kişi devlet kademesinde bekleyen bir işi varsa; bu işin sonucu arzu edildiği gibi sonuçlanacaktır.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-basbakan-gormek/

Rüyada Yangın Görmek

Rüyada Yangın Görmek

Bu rüya; gören kişinin yanmadığı ve zarar görmediği sürece zenginlikle ve kazançla ifade edilir. Kişi çok büyük bir yangın görürse; ticaret ile uğraşan kimseler için çok ele geçecek çok yüklü miktarda paraya işaret eder.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-yangin-gormek/

Rüyada Balık Görmek

Rüyada Balık Görmek

Rüyada balık gören bir kimse; kısmetli bir kişi olacak ve bolluk içinde yaşayacaktır. Canlı balık gören kimse ise; yaşamında huzur ve mutluluğa kavuşacak demektir.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-balik-gormek/

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Ağlamak

Rüyada Ağlamak

Bu rüya kötü havadisler alınacağına ve neticesinde üzüntü çekileceğine delalet eder. Hane içinde yaşanılacak tartışmalara ve kavgalara işaret ederken rüyada ağlayan insanlar görmek; uzun bir ayrılık döneminden sonra hoş bir birlikteliğin sinyalini verir.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-aglamak-gormek/

Rüyada Sevişmek

Rüyada Sevişmek

Rüyada gizli bir ilişki yaşayan ve o kişiyle sevişen bir kimse; sonu ihanetle bitecek bir ortaklık geçirecektir. Bir diğer tabire göre ise; aile rızası olmadan gerçekleştirilecek bir evliliğe işaret eder.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-sevismek-gormek/

Rüyada Bebek Görmek

Rüyada Bebek Görmek

Neşeli bebek görmek; güzel bir haber işitileceğini; hasta ya da ağlayan bir bebek görmek ise; sıkıntılara delalet eder. Rüyada oyuncak bebek satın almak; uzun sürecek ailevi problemlerin habercisidir.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-bebek-gormek/

Rüyada Diş Görmek

Rüyada Diş Görmek

Rüya sahibinin hoş olmayan bir hastalıkla mücadele edeceğine delalettir. Rüyada dişlerin az olduğunu görmek; kötü haberler alınacağına ve iş hayatında başarısızlıklar yaşanılacağına işaret eder.

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-dis-gormek/

Rüyada Altın Görmek

Rüyada Altın Görmek

Bu rüya genellikle kötü yorumlanır. Rüyada görülen diğer sembollerle birlikte tabir edilmesi gerekir. Rüyada altın bozdurmak; rüya sahibinin yaşadığı bazı sıkıntılarından dolayı dertlerinin artmasına ve üzüntüye düşmesine yorulur. 

Kaynak: www.kicinaciktakalmis.com/ruyada-altin-gormek/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
38
33
19
17
15
13