Görüş Bildir
Haberler
Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Sarı, Beyaz, Siyah ve Yavru Kediler İle Sezgilerinize Güvenin

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Sarı, Beyaz, Siyah ve Yavru Kediler İle Sezgilerinize Güvenin

GNS
27.06.2023 - 16:06

Rüyalarımızın bize bir şeyler anlatmaya çalıştığını her zaman biliriz. Bilinçaltımızda gizli kalan pek çok konu, rüyalarımız sayesinde yeniden bizim karşımıza çıkar ve bizi düşünmeye sevkeder. Gördüğü rüyayı son derece önemseyen ve mutlaka anlamını bilmek isteyenlerin sorguladığı konulardan biri de 'rüyada kedi görmek'. Rüyada kedi görmek pek çok yorumcu açısından farklı anlamlara işaret edebilmekte. Biz de sizler için rüyada kedi görmenin anlamını açıklıyoruz. Peki rüyada kedi görmek ne demek? Rüyada sarı, siyah, beyaz, yavru, saldırgan kedi görmek ve anlamları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi görmek pek çok yorumcuya göre, kişinin çocuk sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibinin kadın ve evli olması durumunda; eşinden dolayı birtakım sıkıntılar yaşayacağına, çevresindeki insanlar ile arasının bozulacağına delalet eder.

Kedi figürü aynı kahve falında olduğu gibi; nankörlük, ara bozma gibi anlamları ifade eder. Rüyada görülen kedi, içinde bulunulan duruma ve olaya göre laubali, samimiyetsiz ve iki yüzlü bir erkeği de temsil eder.

Farklı yorumculara göre çocuk sahibi bir kadının rüyasında kedi görmesi; çocuğuna karşı fazla zorlayıcı bir tutum gösterdiğini, eğitim açısından çocuğunu daraltacak davranışlar sergilediğini ve bu konuda gereksiz bir çaba sarf ettiğini işaret eder.

Bazı yorumlarda kedi görmek zinadan meydana gelen ve ıssız bir yol üzerinde bırakılmış bilinmeyen kız çocuğuna işaret eder.

Bazı yorumlarda kedi görmek zinadan meydana gelen ve ıssız bir yol üzerinde bırakılmış bilinmeyen kız çocuğuna işaret eder.

Eğer ruhunuz daralmışsa ve mutsuzluğa doğru adım adım ilerlemekle meşgulseniz, bu doğru.

Rüyada Kedi Saldırması Ne Demek?

Rüyada Kedi Saldırması Ne Demek?

Kedilerin varlıkları her zaman altıncı hislerle bağlantılı olarak görülür. Kediler sezgileri yüksek hayvanlardır. Bu sebeple rüya sahibinin kendisine kedi saldırdığını görmesi; sezgileri konusunda daha dikkatli olması ve onları dinlemesi aynı zamanda kendine daha iyi bakması gerektiği anlamına gelir.

Rüyanızda kedi gördüyseniz ciddi hastalıklar sizi bekliyor olabilir.

Rüyanızda kedi gördüyseniz ciddi hastalıklar sizi bekliyor olabilir.

Rüyanızın detayına indiğimizde kedi ile kavga ettiyseniz, bu ciddi hastalıkların göstergesi olarak yorumlanır. Eğer gördüğünüz rüya sabah saatleri içerisindeyse, 6 gün ila 666 gün arasında devam edecek ciddi bir hastalık geçirebilirsiniz.

Rüyada Kedi Kovalamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kedi Kovalamak Ne Anlama Gelir?

Rüya sahibinin rüyasında kedi kovalaması, kendisini sorumlu hissettiği yanlış davranışlar, inançlar ya da fanteziler olarak yorumlanır. Kedi kovalamak, kanıtlanmamış bencil inançları ifade eder. Rüyasında kedi kovalayanların gerçek yaşantılarında başarısız oldukları düşüncesi olduğu şeklinde yorumlanır. Diğer tabirlere göre ise kedi kovalamak para, güç ya da öbür insanlardan daha üstün olma gibi tanrısal inançlara delalet edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel günler ve evlilik yolunda doğru adımlar da sizi bekliyor olabilir

Güzel günler ve evlilik yolunda doğru adımlar da sizi bekliyor olabilir

Eğer rüyanda kedi taşladıysanız güzel günler geçireceksiniz. Hayırlı bir kısmet ile yoluna devam edecek ve evliliğin hemen ardından yüzünde nurlar ile doğan bir çocuk sahibi olacaksınız.

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada görülen sarı kedi özgürlük temsilidir. Rüya sahibi hayatının kontrolünü ele almaya çalışan ve özgürlüğünü arzulayan biridir. Bağlılık fikrinden nefret eden bu kişi çevik ve esnek yapısıyla içinde bulunduğu sorunlu durumlardan çıkmayı çok iyi bilir. Rüyada görülen sarı kedi, farklı ve yeni yöntemler öğrenmek veya bir tutumu değiştirmek durumunda kalmaya delalet eder.

Rüyada Eve Beyaz Yeni Kedi Girdiğini Görmek

Rüyada Eve Beyaz Yeni Kedi Girdiğini Görmek

Rüya sahibinin haneye yeni doğan beyaz kediler görmesi, eve az ama sık aralıklarla para gireceği şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda kedilerin çiftleştiğini gören rüya sahibine bolluk ve bereketin geleceği söylenir. Yeni doğmuş beyaz kedi her zaman bereketi ifade eder.

Rüyada Yavru Kedi Görmek Ne Demek?

Rüyada Yavru Kedi Görmek Ne Demek?

Rüyada görülen yavru kedi, kişiye yardımcı olacak bir bahçıvan, temizlikçi ya da benzeri biri gibi yorumlanır. Rüya sahibinin işlerini basitleştiren ve gündelik koşuşturması esnasında yetişemiyor olduğu işlere koşacak, eksik kalan durumları tamamlayacak ve arkasını toplayacak birinin varlığına işaret eder. Diğer bir yoruma göre ise rüyayı gören kişinin birinden vefasızlık göreceğini tabir eder.

Rüyada Yavru Kedi Sevmek

Rüyada Yavru Kedi Sevmek

Rüyasında yavru kedi seven kişi, kendiyle barışıktır. Çoğu yorumcuya göre rüyada yavru kedi seven kişi hayata olumlu yönden yaklaşır ve en kötü durumlarda bile her zaman bir umut besleyerek yoluna devam edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Yavru Kedi Beslemek

Rüyada Yavru Kedi Beslemek

Yavru kedi beslediğini gören rüya sahibi, zamanında yardım etmiş olduğu kişiler tarafından gelecekteki iş yaşantısında parasal anlamda destek göreceği şeklinde yorumlanır. Daha öncesinde yardımcı olduğu bu kişilerin, her durumda maddi desteklerini eksik etmeyecekleri söylenir. Aynı zamanda rüya sahibinin de yardımsever biri olduğu ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüyada Dişi Kedi Görmek

Rüyada Dişi Kedi Görmek

Rüyada görülen dişi kedi, kişiye aynı anda hem fayda hem de zarar sağlayacak bir duruma işaret eder. Farklı yorumlar değerlendirildiğinde dişi kedi, kötü karaktere sahip bir kadın ile karşı karşıya kalınacağını gösterir.

Rüyada görülen dişi kedi eğer evcilse; bu rüya sahibinin içindeki sıkıntılarını aşacağını ve bunlardan kurtulacağını ifade edebilir. Eğer sokak kedisi ise; çevresinde yer alan bir kişinin kendisine yönelik tutumu sonucu problemli bir durumda yer alabileceğini gösterir.

Rüyadaki evcil dişi kedinin tırmaladığını görmek, yaklaşık bir senelik zaman dilimi içerisinde rüya sahibinin mutluluk ve huzura erişeceğini ve bunun kalıcı olacağını anlatır. Aynı zamanda eve gelecek bereketin işaretçisidir.

Fakat bir diğer yorumcuya göre rüyadaki dişi kedi iki yüzlü ve kurnaz bir kadın olma şeklinde de açıklanabilir.

Rüyada Siyah Kedi Gördüm Ne Demek?

Rüyada Siyah Kedi Gördüm Ne Demek?

Siyah kedi gören rüya sahibinin; yakın bir dönem içerisinde herhangi bir sebebe tabii olarak, anlatılamayacak kadar sıkıntılı ve huzursuz bir hissiyatla başa çıkmak durumunda kalması beklenir. Siyah kedi gören rüya sahibi, diken üstünde geçireceği bir dönem yaşayacağını anlamalıdır. Rüya sonrasında yaşanılan sorunlardan kurtulmak ve çıkış noktası bulmak adına çaba gösterilmelidir.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Beyaz kedi görmek, rüya sahibinin çok yakın bir dönemde aile ve iş yaşantısında sorunlu ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyasında beyaz kedi gören kişi, azim ve sabır ile bu sorunları aşacaktır. Beyaz kedi gören rüya sahibi, sorunlar karşısında sabırlı olması durumunda refaha kolayca kavuşacaktır.

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada görülen beyaz kedi yavrusu, kişinin iş yaşantısındaki kazancının ve iş bolluğunun azalacağına ve bu duruma karşı tedbir almazsa zor bir dönem geçireceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişi; yakınındaki eş, dost ve akrabalarından biri ile sorun yaşayacağını anlatır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusunu Sevmek Ne Demektir?

Rüyada Beyaz Kedi Yavrusunu Sevmek Ne Demektir?

Rüyasında beyaz kedi seven kimse; yaptığı bazı hatalar sebebiyle yolunda giden işleri kendisinin zora soktuğunu ve bu yüzden sorun yaşadığına işaret eder. Kendi yarattığı sorunların kişiyi sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme sokacağını ifade eder. Aynı zamanda diğer bir yoruma göre ise rüyada beyaz kedi sevmek, aile içinden birinin büyük bir üzüntü yaşayacağı yönünde yorumlanır.

Rüyada Konuşan Kedi Görmek

Rüyada Konuşan Kedi Görmek

Rüya sahibinin konuşan bir kedi görmesi onun duygusal yönden fantezilere bağlı olduğunu ya da daha fazla objektif olması gerektiğini ifade eder. Aynı zamanda hayatını başka insanlara karşı ifşa etmeye korktuğu bir yalan etrafında yaşandığı da yorumlanır.

Rüyada Kedi Görmek Neye İşarettir?

Rüyada Kedi Görmek Neye İşarettir?

Rüyada kedi görmek kimi yorumculara göre bolluk ve bereketin simgesi olacağı anlamını taşır. Başka bir yoruma göre ise kişinin hayat sorunlarıyla çok meşgul olduğunu gösterir. Bir borcu varsa ödemekte zorlanabileceğini anlatır. 

Kediler itaatkar olmayan ve ani hareketleri olan hayvanlar olmalarından dolayı, asiliğin simgesidir. Başına buyruk hareket eden kediler, rüyada yaşanacak sorumları temsil eder. Fakat bu sorunlar genel olarak geçici ve küçüktür.

Rüyada Kedi Tırmalaması Ne Demek?

Rüyada Kedi Tırmalaması Ne Demek?

Rüya sahibi bir kedinin kendisini tırmaladığını görüyorsa, kendinin ya da çevresindeki diğer insanların mükemmel olduğuna dair kapalı bir inancı taşımaktadır. Fazla hassas ve koruyucu olduğunuz bir yanılsamanın içerisinde buna bağlı bir şekilde yaşadığınızı simgeler. Kanıtlanamayan şeylere agresif bir tutumla dikkat gösterdiğinizi belli eder. Rüya sahibi kendisini tırmalayan kediyi korkutmuştur. Bu da kendisinin mükemmel olmadığını düşünmesi demektir. 

Aynı zamanda rüya sahibinin kedi tırmalaması görmesi dengesizliği ya da yanılgıyı gösterir. Kötü kötü bağlı olduğumuz ve inandığımız imkansız, korkutucu ya da aşırı şeylerin temsilidir. Rüyada görülen kedi tırmalaması, gerçekleşmesi mümkün olmayan fırsatlardan dahi korktuğunuzu gösterir.

Rüyada Kedi Doğurmak

Rüyada Kedi Doğurmak

Rüya sahibinin rüyasında kedi doğurması, yanlış varsayımları olduğunu ve bu varsayımlar üzerinden korkular biriktirdiğini gösterir. Kediler, hayatınızda bir şeyin netlik kazanmadığında ve kanıtlanmadığında, umutsuzluğa düştüğünüzü ve korktuğunuzu yansıtır. Rüyada kedi doğuran kimse gerçek hayatında tam anlamıyla umutsuzluk ya da depresiflik içerisindedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Kedi Kovalamak Ne Demek?

Rüyada Kedi Kovalamak Ne Demek?

Rüyasında kedi kovaladığını gören kimse; bilinçaltı yoluyla verilen bu kehanetin rüya sahibini zor zamanlar için uyardığını işaret eder. Önemli olaylar birbiri ardına gelebilir. Rüya sahibi kendini yabancı, dışlanmış, reddedilmiş ya da terk edilmiş gibi hissedeceği bir durumun içine girebilir. Bu durumda kaçmak, uzaklaşmak ya da çevredeki tehlikeyi savmak isteyebilir.

Rüyada Kedi Öldürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kedi Öldürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında bir kediyi kestiğini ya da öldürdüğünü gören kimsenin; hırsızı alt edeceğinizi işaret eder. Rüyasında kedi öldüren kişi feraha çıkacaktır. Aynı zamanda saldıran bir kediyi öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin hayatında büyük bir başarı göstereceğini ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada Kedi Kurtarmak Ne Demektir?

Rüyada Kedi Kurtarmak Ne Demektir?

Rüyasında kedi kurtardığını gören kimsenin çevresini ihmal ettiği düşünülür. Rüya yorumcularına göre rüya sahibi; çevresiyle ve ailesiyle gerektiği kadar ilgilenmemektedir. Zor durumdaki bir kediyi kurtardığını görmek ise evinin güvende olacağını işaret eder.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
168
84
69
55
51
43
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?