Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomenlerine Bile Taş Çıkaracak Bu Evcil Hayvanları Görünce Fakirliğinizi Sorgulayacaksınız!

Sosyal Medya Fenomenlerine Bile Taş Çıkaracak Bu Evcil Hayvanları Görünce Fakirliğinizi Sorgulayacaksınız!

Goril, köpek ve kedi... Ünlüler camiasının sahiplendiği evcil hayvanların kazandığı paralar, sahiplerinden kalan miraslar tam anlamıyla dudağınızı uçuklatacak! Bazılarının mesleği bile var!

Anlattık...👇

Kaynak: https://www.trendymatter.com/richest-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Justin Bieber, "Oscar"

1. Justin Bieber, "Oscar"

Justin Bieber ve Hailey Bieber, 2018'in noelinde sahiplendiler. Bu köpeğin dünya çapında bile milyonlarca hayranı var!

2. Alman kontesi Karlotta Leibenstein, "6. Gunther"

2. Alman kontesi Karlotta Leibenstein, "6. Gunther"

Dünya genelinde en zengin evcil hayvanlardan biri olarak kabul edilen Gunther adlı Alman Çoban Köpeği'nin net değeri yaklaşık 500 milyon dolar olarak tahmin ediliyor. Ayrıca, kendi adına hazırlanan dört bölümlük bir Netflix belgesel dizisi olan 'Gunther's Millions'ın sahibi ve Madonna'nın evini satın almış bir köpek olarak biliniyor. Hikayeye göre, Gunther VI, büyük babası Gunther III'ün mirasını devralan bir köpek olarak tanımlanıyor. Gunther III ise Alman Kontesi Karlotta Leibenstein'a aitti, ancak Leibenstein'ın gerçekten var olup olmadığı konusunda şüpheler bulunuyor.

3. "Nala"

3. "Nala"

İşte sosyal medya fenomenlerinin sadece insanlarla sınırlı olmadığını gösteren bir örnek: Nala adındaki kedi. Nala'nın Instagram'da 4.5 milyon takipçisi ve hepimizin sahip olmayı arzuladığı o mavi onay işareti bulunuyor. Ayrıca, Nala'nın kendi kedi maması markası var ki bu, pazarlama gücünü ve etkisini kanıtlıyor. Dünya genelinde gelir açısından ikinci sırada yer alan bir kedi olarak kabul ediliyor ve aynı zamanda Instagram'da en fazla takip edilen kedi unvanına sahip olan Guinness Dünya Rekorları'na da adını yazdırmış durumda. Tahmini net değeri 100 milyon doları aşıyor.

4. "Jiffpom"

4. "Jiffpom"

JiffPom, ün, hayranlar ve tartışmasız sevimlilik konusunda listemizin başında yer alıyor. Instagram'da 9.4 milyon takipçiye sahip bu tüylü köpek dostumuzu Target gibi tanınmış reklamlarda ve Katy Perry'nin 'Dark Horse' müzik videosunda görmek mümkün. Ayrıca bu sevimli köpeğin birçok ödülü de bulunuyor. Bunlardan biri, arka ayakları üzerinde en hızlı 10 metre koşma rekoru (6.56 saniye), diğeri ise ön patileri üzerinde en hızlı 5 metre koşma rekoru (7.76 saniye). Ayrıca, ünlü arkadaşları bizimkinden fazla gibi görünüyor; Shawn Mendes ve Ariana Grande gibi ünlülerle yakın ilişkiler içinde veya burun buruna gelmiş durumda.

5. Taylor Swift, "Olivia Benson"

5. Taylor Swift, "Olivia Benson"

Benson, tahmini net değeri 97 milyon dolar olan bu kedi, dünya üzerindeki en zengin üçüncü kedi olma unvanını taşıyor. Üstelik ünlü görünümleri de cabası. Benson, birkaç kez Taylor Swift'in müzik videolarında başrol oynadı ve adına bir ürün hattı bulunuyor. Ayrıca, Ned Sneakers ve Coca Cola gibi çok arzulanan reklamlarda da yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Doug"

6. "Doug"

Doug, Buzzfeed, Cosmopolitan ve TIME dergisinin sayfalarında yer aldı. Londra Eye, Buckingham Sarayı ve Zafer Takı gibi dünya genelindeki yerlere davet edildi ve bu yerlerde ünlü komik özçekimler yaptı. 2014'ten bu yana spot ışığında olan bir internet fenomeni olarak kabul ediliyor ve kendi çocuk kitabına sahip. 2020 itibarıyla net değeri yaklaşık olarak 1.6 milyon dolar ve o zamandan beri artmaya devam ediyor.

7. Zendaya, "Noon Coleman"

7. Zendaya, "Noon Coleman"

Emmy ödüllü aktris Zendaya'nın 2015 yılında aldığı bir hediye olan siyah minyatür schnauzer cinsi bir köpeği olan Noon adında bir köpeği var. Noon, Zendaya'nın beş yatak odalı ve banyolu evinde yaşıyor. Bu evde açık hava yüzme havuzu ve büyük bir limon ağacı koleksiyonu da bulunuyor.

8. Jennifer Aniston, "Lord Chesterfield Aniston"

8. Jennifer Aniston, "Lord Chesterfield Aniston"

Jennifer Aniston, köpeği Lord'u evlat edindiğini duyurduğunda bu duyuru 13 milyonun üzerinde izlenme aldı. Bu, sadece varlığıyla internet üzerinde milyonlarca kişiyi bir araya getiren sevimli bir köpekti. Lord, Jennifer'ın diğer köpekleri Clyde ve Sophie ile birlikte ünlülüğün tadını çıkarıyor ve paparazzilerin ilgisini çekiyor.

9. "The Grumpy Cat"

9. "The Grumpy Cat"

Tardar Sos, 'The Grumpy Cat' olarak ün kazanmış bir kedi. Pazartesi ruh halini tam anlamıyla yansıtan bir kedi olarak ünlenmişti. Grumpy Cat, ayakkabı koleksiyonları ve onun huysuzluğuna adanmış çizgi filmlerle dikkat çekmişti. 2019 yılında vefat etmesine rağmen, ünü ve huysuzluğu özellikle pazartesi günlerinde hala hatırlanıyor. Hayatı boyunca en az 1 milyon dolarlık bir net değere sahipti.

10. Boujee Smith-Schuster

10. Boujee Smith-Schuster

JuJu Smith-Schuster, gençliğinde bir köpek tarafından ısırılmasının ardından köpek korkusunu yenmesine yardımcı olan Boujee adlı köpeğine minnettar. Boujee'nin 192.000 takipçili bir Instagram hesabı var ve bu hesapta havuz kenarında rahatlaması ve Portia adlı sevgilisiyle lüks arabalarda oynaması görüntüleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Diddy Kong

11. Diddy Kong

Bu yavru marmoset, Miami'den insanlar tarafından evlat edinildi ve banyo yaptığı bir video viral hale gelince ünlü oldu. Kendisine popüler bir video oyun karakterinin adı verildi ve Snoop Dogg, Neil Patrick Harris ve Cara Delevingne gibi birçok ünlü tarafından takip ediliyor. Diddy Kong, podyumda yürüdü ve Wiz Khalifa'nın müzik videosunda yer aldı.

12. "Lauren", "Layla", "Sadie", "Sunny" ve "Luke"

12. "Lauren", "Layla", "Sadie", "Sunny" ve "Luke"

Oprah'ın sevimli evcil hayvanlarının her birinin kendi trust fonları var ve bu fondlar 2007 yılında oluşturulmuş. Bu ünlü evcil hayvanlar, Oprah ile birlikte kendi dergisi olan Oprah dergisinde bile görüldüler. Oprah'ın gösterişli yaşam tarzına gelen eleştiriler göz önüne alındığında, köpeklerinin de aynı konforlu hayatı yaşadığını görmek kimseyi şaşırtmıyor. Onlar en taze yiyecekleri yiyorlar, ki Oprah bu yiyecekleri kendi yetiştiriyor, havaalanı sıralarını veya başka herhangi bir sırayı bekleme gereği duymuyorlar.

13. "Bubbles"

13. "Bubbles"

Michael Jackson, yaşarken Bubbles'ı birçok uluslararası turuna götürdü ve hatta Osaka Belediye Başkanı ile bir görüşmede yanında bulundurdu. Michael'ın ölümünden önce, 2 milyon Amerikan doları şempanzeye bırakılması için düzenlemeler yapmıştı. Bubbles şu anda Kaliforniya'daki en iyi barınakta yaşamaktadır.

14. "Winnie Gomez"

14. "Winnie Gomez"

Winnie, Selena'nın rahat koltuğunda keyif yapıyor ve Selena, Instagram'da en çok takip edilenlerden biri olarak hüküm sürerken köpeği de ona eşlik ediyor!

15. "Pumpkin"

15. "Pumpkin"

Bu rakun, hayatın en güzel şeylerinden birini, özellikle de kendisine özel hazırlanan gurme yemekleri yemeyi seviyordu. Hala bugün sayılamayacak kadar çok takipçisi var, tam olarak 1.1 milyon takipçi ve bu sayı giderek artıyor. Bu sevimli rakun, avokado yemek ve çay içmek gibi bir yaşam tarzına sahipti ve şimdi muhtemelen gökyüzündeki lüks evinde aynı keyfi sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Peach Barrymore"

16. "Peach Barrymore"

Peach, Barrymore'un evinin her yerinde özgürce dolaşabilme yeteneğine sahip ve hatta yatak odasında uyuyabiliyor. Sabahları diğer hayvanlarını görmekten hoşlanıyor ve hatta kedisini Purina'nın Tidy Cats için bir sponsor anlaşmasıyla tanıttı.

17. "Hamlet"

17. "Hamlet"

Hamlet'ın kendi başarılı bir blogu bile bulunuyor, üstelik 319K takipçisi olan bir Instagram hesabı da var. Hem ününün tadını çıkarıyor hem de Epilepsi savunucusu ve terapi domuzu olarak yeteneklerini daha büyük bir amacın hizmetinde kullanıyor. Hamlet, günün büyük bir kısmını yatakta geçirmekten ve Melanie ile sarılmaktan büyük keyif alıyor.

18. "Lionel"

18. "Lionel"

Lionel, kendi adına kurulan bir web sitesiyle giyim ürünleri tanıtıyor. Bu web sitesi, erkeklerden kadınlara ve çocuklara her türlü giyim seçeneği sunuyor. Ayrıca, telefon kılıfları, su şişeleri gibi ev eşyaları ve aksesuarları da satıyorlar. Lionel, 144K takipçisi olan Instagram hesabıyla büyük bir izleyici kitlesine sahip. Birçok marka, onun neşeli kişiliğiyle iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyor. Lionel, gerçekten ilham verici bir kişilik haline gelmiş durumda!

19. "Ludwig"

19. "Ludwig"

Ludwig, Instagram'da 227 bin takipçiye sahip.

20. "Bandit Pinkett-Smith"

20. "Bandit Pinkett-Smith"

Pinkett-Smith ailesi, evlerinde birçok evcil hayvana sahip, bunlar arasında Bandit adında tatlı bir köpek de bulunuyor. Bandit, Jada'nın 'Red Table Talk' adlı şovunda konuk olarak yer aldı ve ileride daha fazla projede yer almayı planlıyor. Ayrıca Bandit, ünlü köpek eğitmeni Cesar Millan'ın hediyesi olarak Jada'ya verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Choupette"

21. "Choupette"

Choupette, oldukça şık bir kedi. Zira 2011'de Karl Lagerfeld tarafından alındığından beri öyle. Ünlü Chanel Moda Evi'nin el çantasından ilham kaynağı olabileceği spekülasyonları bile var. Choupette'ın online medya varlığı ve ünlü babası, ona moda dergilerinde çok arzu edilen birkaç yer kazandırdı. Lagerfeld, insanların ona hayran kaldığını ve onun, daha fazla dikkat çekmeye doğru ilerlediğini söylemişti. Kimi insanlar için onun için bir Twitter hayran hesabı bile oluşturulmuş ve Jared Leto, 2023 Met Gala için ona bürünmüş.

22. "Toby Rimes"

22. "Toby Rimes"

Toby Rimes, bazı çevrelerde 'efsanevi' olarak bilinen bir köpektir. Toby'nin 92 milyon dolar değerinde bir servet miras aldığı söyleniyor. Ancak Toby'nin serveti hakkında çelişkili hikayeler ve gizemli detaylar bulunuyor. İddialara göre, Toby, aynı ismi taşıyan bir kaniş ailesinden gelmektedir. İlk kanişin 1931 yılında New York'lu milyoner Ella Wendel tarafından sahiplendiği söylenmektedir. Ella'nın ölümünün ardından köpeğine 30 milyon ile 80 milyon dolar arasında tahmini bir servet bıraktığı iddia edilmektedir.

23. "Gigoo"

23. "Gigoo"

Ebeveynlerinizi seçemezsiniz, ancak Gigoo'nun seçme şansı olsa bile, sanırım farklı bir seçim yapmazdı. Gigoo, İngiliz yayıncı tycoon Miles Blackwell'in evcil hayvanıydı ve Miles Blackwell'in ölümünden sonra bu tavuk 15 milyon dolar miras aldı.

24. "Trouble"

24. "Trouble"

Leona Helmsley'in sahibi olduğu Trouble adlı köpek, iddialara göre ölüm anında 12 milyon dolar değerindeydi. Bu küçük köpek, sahibinin lüks yaşam tarzına ayak uydurarak aşırılığın bir sembolüydü. Trouble, günlük olarak en kaliteli yemeklerden biri olan yengeç keki ve elit malzemelerle hazırlanan sebzelerle beslenirdi. Ölümünde ise, yaşamı gibi, Helmsley'in ailesinin 12,000 metrekarelik mezarlığında Helmsley'in yanına gömüldü.

25. "Tommaso"

25. "Tommaso"

Bu siyah dört yaşındaki İtalyan kedi, adına sahip olan 13 milyon doların üzerinde bir servete sahip. Tommaso, şimdiye kadar var olmuş en zengin kedilerden biri olarak kabul ediliyor. Sahibi Maria Assunta, başlangıçta servetini inşaat sektöründe önde gelen biri olan kocasından miras aldı. Kedisine duyduğu aşk o kadar büyüktü ki tüm parasını onun adına bıraktı. Umarım hepimiz bu kadar güçlü bir aşk bulabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. "Conchita"

26. "Conchita"

Bu köpek, Miami'nin Kraliçesi olarak tanınıyor ve 12.4 milyon dolarlık bir mirasa sahip. Sadece 1 pound ağırlığındayken, çoğu köpekten daha fazla ağırlık taşıyor ve kendine yetiyor. Onu Tiffany elmaslarla süslenmiş bir tasma takarken veya kendi şoförüyle altın kaplama bir tasmayla ile gezerken görmek mümkün.

27. "Pontiac"

27. "Pontiac"

Betty ve köpeği Pontiac gerçekten özel insanlardı. Pontiac, kendi başına değerli bir altın rengi retriever köpekti. İlk olarak rehber köpek olarak çalıştı ve Betty'nin en çok ihtiyaç duyduğu yerde ona yardımcı oldu. Pontiac son derece nazik ve dost canlısıydı, bu yüzden Bayan White gibi insanların yüzünü güldürerek hizmet dolu bir hayat yaşadı. Betty'nin vasiyetinde Pontiac'ın 5 milyon dolara kadar miras alacağı söylentileri vardı.

28. "Felix Matthews"

28. "Felix Matthews"

Felix, Avustralyalı bir Bernedoodle ve her zaman Matthews'a sevgisini gösteriyor, onun tüm gösterişli maceralarına ve tatillere eşlik ediyor. Bu köpek özellikle televizyonunun başından ayrılmayı asla sevmiyor ve kendi Tumblr hayran hesabına bile sahip.

29. "Moonie"

29. "Moonie"

Moonie, 2016'da vefat etti, ancak ünlü Reese Witherspoon gibi arkadaşlarla ve Taco Bell reklamlarıyla tanınan Gidget gibi ünlü bir ev arkadaşıyla unutulmaz bir mirasa sahipti. Bu köpek, birçok insanınkinden daha fazla rol ve görünüşe sahipti, Cher gibi müzik videolarında ve reklamlarda yer aldı.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0