Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Çoğunlukla Varlıklı Arap Kadınların Başvurduğu Yöntem: Genital Estetik

Son Zamanlarda Çoğunlukla Varlıklı Arap Kadınların Başvurduğu Yöntem: Genital Estetik

Genital estetik alanında Türkiye’nin en çok tanınan isimlerinden Op. Dr. Mehmet Bekir Şen genital estetik ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu: “Son zamanlarda özellikle zengin Arap kadınlarının genital estetik yaptırdıklarını görüyoruz. Genital estetikte adeta Arap Baharı yaşanıyor diyebilirim. Ülkemizi ziyaret eden Arap turistlerin dikkatini turistik ve tarihi mekanların yanı sıra estetik cerrahi operasyonları da çekiyor. Süse ve güzelliğe düşkünlükleri ile bilinen Arap kadınları genital estetik için sıklıkla ülkemizi tercih ediyorlar. Yaşın ilerlemesi, doğumlar veya vücuda su alımının azalmasıyla birlikte genital bölgede çeşitli problemler meydana gelebilir. Genital bölgedeki şekil bozukluklarının giderilmesini sağlayan genital estetik, her yaştan kadına uygulanabilir. Doğuştan kalıtsal olarak ya da sonradan meydana gelen sorunlar, kadınların kendilerini ruhsal anlamda kötü hissetmesine hatta özgüven eksikliğine neden olabilir. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlık için genital estetik uygulamasının önemli olduğunu söyleyebilirim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genital bölgedeki şekil bozukluklarının kadınlarda özgüven eksikliğine neden olduğunun altını çizen Şen, bu durumun zaman içerisinde cinsel hayatı da olumsuz bir şekilde etkilediğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şen, “Genital estetik uygulamalarında temel olarak kadınların sosyal olarak kendilerini iyi hissetmesi kadar sağlık açısından da faydaları olduğunu söyleyebilirim. Cerrahi ya da cerrahi olmayan müdahalelerle genital bölgedeki sorunlar giderilerek estetik açıdan istenilen bir görüntü elde edilir.” ifadelerinde bulundu.

“Her Yaştan Kadın Genital Estetikten Yararlanabilir”

“Her Yaştan Kadın Genital Estetikten Yararlanabilir”

Her yaştan kadının genital estetikten yararlandığının altını çizen Mehmet Bekir Şen, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Her ne kadar genital estetik için bir yaş sınırı bulunmasa da genital organların olgunlaşması ve gelişimini tamamlaması, yaklaşık 18 yaşında olmaktadır. Bu nedenle genital estetik ameliyatlarının 18 yaşından önce yapılması tavsiye edilmez. 18 yaşından sonra yaş için herhangi bir üst sınır bulunmadığını söyleyebilirim.”

“Yaşın İlerlemesiyle Birlikte Genital Bölgedeki Yapılarda Problem Oluşabilir”

“Yaşın İlerlemesiyle Birlikte Genital Bölgedeki Yapılarda Problem Oluşabilir”

“Yaşın ilerlemesi, genital bölgede çeşitli sorunların meydana gelmesine neden olur. Genital estetik ile genital kaslar onarılır, vajinoplasti operasyonuyla genişlemiş vajinanın vajinanın çapı daraltılır. Böylelikle vajina eski haline döndürülür. Yapılan çalışmalar birbirinden farklı olduğu için genital estetik uygulamalarının kapsamlı olduğunu söylemek mümkündür. Genital bölgede yapılan uygulamalardan bazıları; labioplasti, kliteroplasti, vajinoplasti şeklinde sıralanabilir. Genital estetik uygulamalarıyla amaç, estetik açıdan istenmeyen bir görünüme sahip olan kişilerde genital bölgenin şeklinin değiştirilmesidir. Bu sayede genital bölgedeki sorunlar nedeniyle ruhsal ve fiziksel olarak kendisini kötü hisseden kadınların çok daha rahat bir yaşantı elde etmesi sağlanır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın