Görüş Bildir
Haberler
Sezon Başladı! Dört Büyüklerin Transferlerini Analiz Ediyoruz!

Sezon Başladı! Dört Büyüklerin Transferlerini Analiz Ediyoruz!

godot
01.09.2022 - 18:04

Süper Lig'de 4 büyükler hareketli bir transfer sezonu geçirdi. Heyecanla inen çocuklar, bir türlü gelmeyen yıldızlar derken bu yaz transfer gündemine doyduk. Bakalım kimler gelmiş, neler yapmışlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray: Nokta Atışı Transferler!

Galatasaray: Nokta Atışı Transferler!

Defans

Stoper mevkisinde Sevilla'ya imza atan Marcao'nun yerini  Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı ile dolduran sarı kırmızılı ekip sol beke Altay'dan Kazımcan Karataş'ı, sağ beke ise Olimpik Lyon'dan Leo Dubois'yı transfer etti.

Orta Saha

Öncelikli olarak orta sahada arayışları olan Galatasaray, 6 numaraya Arsenal'den Lucas Torreira'yı ve 8 numaraya de Porto'dan Sergio Oliviera'yı transfer ederek orta sahasını güçlendirdi. Her iki mevkiyi de yedekleyecek bir oyuncu arayışında olan Galatasaray AZ Alkmaar'dan da Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna kattı. 

Forvet

Nokta atışı transferleriyle öne çıkan Galatasaray forvet hattını da Napoli'nin yıldız golcüsü Dries Mertens ve Benfica'dan Haris Seferovic ile güçlendirdi. Ayrıca geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün de bu sezon Galatasaray için büyük bir hücum silahı olacak.

Gelir- Gider

Bonservis bedeline yaklaşık 23 milyon Euro harcayan Galatasaray yollarını ayırdığı oyunculardan da 12.4 milyon Euro bonservis ve kiralama bedeli kazandı.

Fenerbahçe: Transfer Döneminin En Hareketli Takımıydı!

Fenerbahçe: Transfer Döneminin En Hareketli Takımıydı!

Kaleci

Göztepe'den ayrılan İrfancan Eğribayat'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe kaleyi bu yıl da Türk kalecilere emanet edecek.

Defans

Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin Napoli'ye transferiyle boşalan stopere Marsilya'dan Luan Peres ve Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi transfer etti. Ayrıca sol beke Al Ahli'den Kuzey Makedonyalı Ezgjan Alioski'yi transfer ederek kanatları da güvence altına aldı.

Orta Saha

Ön liberoya Flamengo'dan William Arao'yu transfer eden Fenerbahçe 10 numarayı ise Santa Clara'dan Lincoln Henrique ile güçlendirdi.

Forvet

Fenerbahçe'nin bu yaz en çok üstünde durduğu yer hücum bölgesiydi. Karagümrük'ten Emre Mor, PSV Eindhoven'dan Bruma ile kanatları güçlendiren sarı lacivertliler forvet arkasına Caglilari'den Joao Pedro'yu santrafora ise Watford'dan tecrübeli golcü Joshua King ve genç futbolcu Tiago Çukur'u transfer etti.

Gelir- Gider

Toplamda 26.25 Milyon Euro gelir elde eden Fenerbahçe 26.31 Milyon Euro harcama yaptı ve gelir gider dengesini korumayı başardı.

Beşiktaş: Sisteme Uygun, Alternatifli Bir Kadro!

Beşiktaş: Sisteme Uygun, Alternatifli Bir Kadro!

Defans

Sözleşmesi biten Vida'nın yerine Wolherhampton'dan Roman Saiss ve İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ile dolduran Beşiktaş, savunmanın soluna ise West Ham'dan Arthur Masuaku'yu transfer etti.

Orta Saha

Kiralıktan dönen Salih Uçan, Kartal Kayra Yılmaz ve Rizespor'da kiralık olarak oynayan Gedson Fernandes ile orta sahasını güçlendiren Beşiktaş orta sahasında yeni transferler iddialı bir görüntü çiziyor.

Forvet

Beşiktaş bu sezon en flaş transferlerini ise forvet hattına yaptı. Burnley'den Wout Weghorst'u kadrosuna katan Beşiktaş, eski oyuncusu Cenk Tosun ve Kasımpaşa'da geçen sezon harika işler yapan Jason Muleka'ya da siyah beyazlı formayı giydirmeyi başardı.

Gelir- Gider

Toplamda 8.50 Milyon Euro gelir elde eden Beşiktaş 16.15  Milyon Euro harcama yaptı.

Trabzonspor: Son Şampiyon İşi Şansa Bırakmadı!

Trabzonspor: Son Şampiyon İşi Şansa Bırakmadı!

Defans

Birkaç isim dışında savunma hattında kadrosunu koruyan Trabzonspor bir dönem Barcelona forması giyen Marc Bartra'yı kadrosuna kattı. Savunmanın soluna Kasımpaşa'dan genç yıldız Eren Elmalı'yı getiren Trabzonspor, savunmanın sağına ise Udinese'den Jens Larsen'i monte etti.

Orta Saha

Kasımpaşa'nın genç yıldız adayı ön libero Doğucan Haspolat ve Levante'den on numara Enis Bardhi'yi kadrosuna katan Trabzonspor zaten en güçlü alan olan orta sahasını daha da alternatifli hale getirdi.

Forvet

Hücum hattına bonservisi Aston Villa'da bulunan Trezeguet'i transfer eden Trabzonspor o hücum bölgesine fazla transfer yapmadı.

Gelir- Gider

Toplamda 12.60 Milyon Euro gelir elde eden Trabzonspor  bu sezon transfere 13.15  Milyon Euro harcama yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın