Görüş Bildir

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde zabıta ekipleri, yumurta satan kadının yumurtalarını yere atıp kırınca çevredekiler tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün öğle saatlerinde Esenyurt'ta yaşandı. Zabıta ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi metrobüs durağının üstgeçidinde seyyar yumurta satan kadınların ürünlerine el koymak istedi. Ürünlerini vermek istemeyen kadın satıcılarla, zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı. Görevlilerden biri, kadınlardan birinin elinden yumurtaları alarak yere attı.

Bu sırada oradan geçen başka bir kadın yaşananları cep telefonları kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde yumurta sepetini yere fırlatan zabıta görevlisi kendisini görüntüleyen kadına, 'Çektin mi?' diye soru sorduğu görülüyor.

Zabıta tarafından ürünleri yere fırlatılan N.G., 'Bir baktım zabıta geldi sütlerimi aldı, kaçırdı. Sonra yumurtama saldırdı. Yumurtayı ben çekince hırslandı bu sefer de yere çaldı. Hepsi yere döküldü kırıldı. Sonra hırsla sepeti yere vurdu. Vuracaktı vuramadı. Bir daha gelmeyin buraya diyerek diğer ürünlere saldırdı. Biz de yalvardık arkadaşla birlikte. Onun ürünlerini aldılar, benim ürünleri de yere döktüler' diye konuştu.

Cep telefonu kamerasına kaydedilen o anlar 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
42
24
7
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Vatanı kurtardı gururlu, büyük zabıta! Yalakalık yaparak üç kuruş maaş için vatanı sattığını kendinden bile saklamaya çalışırken üstelik.

Adam Eva

Elemanin teki milyonlarca vurgun yapıyor. Herkes hırsız olduğunu biliyor ama herkes beyefendi diyor laf demeye korkuyor ama garibanı görünce bütün yasaları u... Devamını Gör

Sıradan Biri

Yandaş şirketlerin milyonlarca vergi borcu tek kalemde siliniyor, yandaş müteahhitlerin yaptığı usulsüzlükler göz ardı ediliyor ama vatandaş 2 koli yumurta s... Devamını Gör

Hermione Granger

ağzına sağlık. aynısını yazacaktım.