Görüş Bildir
Haberler
Serdem Paçal Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Serdem Paçal Hangi Okulda Okuyor?

Serdem Paçal Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Serdem Paçal Hangi Okulda Okuyor?

Elif Ateş
10.05.2022 - 13:53

Başrollerini Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisinin Fikriye karakterini canlandıran oyuncu Serdem Paçal, seyirciler tarafından oldukça sevildi. Bu dizi, genç oyuncunun ilk televizyon projesi oldu. Bundan önce tiyatro geçmişi bulunan oyuncu, geleceğin parlayan yıldızlarından biri olarak görülüyor. Peki Serdem Paçal kimdir, kaç yaşında, nereli? Serdem Paçal hangi okulda okuyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Serdem Paçal Kimdir?

Serdem Paçal Kimdir?

Genç oyuncu Serdem Paçal, 19 Temmuz 2002 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Aslen Balıkesirli olan sanatçı, ilk tiyatro eğitimini Gaziantep Belediyesi'nin sanat merkezinde aldı. Manisa Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. Aynı zamanda Manisa Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk eğitimine devam etti.

Adana Belediyesi'nin 2017 yılında düzenlediği Devlet Tiyatroları Festivali'nde Sırça Köşk adlı oyunda Laura karakterine hayat verdi ve oyun ödül aldı. Hayallerini Sahneye Taşı adlı yarışmada katıldığı oyun ile iki kere Ege birinciliği, bir kere Türkiye birinciliği ve yedinciliği ödülüne layık görüldü.

Serdem Paçal Hangi Okulda Okuyor?

Serdem Paçal Hangi Okulda Okuyor?

Serdem Paçal, Nişantaşı Üniversitesi'nde Havacılık bölümü okuyor. Şuanda 2.sınıf öğrencisi olan oyuncu, Kanunsuz Topraklar dizisinde Fikriye karakterine hayat verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın