Görüş Bildir
Haberler
Senin Cildin Kaç Yaşında?

etiket Senin Cildin Kaç Yaşında?

Ecivicivokke
29.06.2024 - 18:01

Bu testte verdiğin cevaplara göre cildinin kaç yaşında olduğunu tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cilt tipin nasıl?

2. Günlük cilt bakımında neler yapıyorsun?

3. Peeling yapıyor musun? Ne sıklıkla?

4. Güneş kremi kullanma alışkanlığın nasıl?

5. Sağlıksız alışkanlıkların var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Beslenme alışkanlıkların nasıl?

7. Günde kaç saat uyuyorsun?

8. Stres seviyen nasıl?

Senin cilt yaşın 20!

Senin cilt yaşın 20, cildine çok iyi bakıyorsun ve bu gerçekten harika! Günlük rutininde temizleyici, tonik, nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorsun, bu da cildinin parlak ve sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, haftada birkaç kez peeling yaparak ölü derilerden kurtuluyorsun, bu da cildinin daha taze ve canlı görünmesini sağlıyor. Güneş kremi kullanmayı asla ihmal etmiyorsun, bu da seni güneşin zararlı UV ışınlarından koruyor. Sigara kullanmıyor ve sağlıklı besleniyorsun, bol sebze ve meyve tüketerek cildine ihtiyacı olan besinleri sağlıyorsun. Tüm bu özenli bakım ve sağlıklı yaşam tarzı sayesinde cildin parlak, pürüzsüz ve genç kalıyor. Böyle devam et, cildin sana teşekkür edecek!

Senin cilt yaşın 35!

Senin cilt yaşın 35, ama cildine çok iyi baktığın için yaşının çok daha altında görünüyor! Günlük olarak temizleyici, tonik, nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorsun. Haftada birkaç kez peeling yaparak cildinin taze ve canlı kalmasını sağlıyorsun. Güneş kremi kullanmayı ihmal etmemen, cildini UV ışınlarından koruyor. Sağlıklı besleniyorsun; bol sebze ve meyve tüketerek cildine gerekli besinleri sağlıyorsun. Günde 7-9 saat uyuyarak cildine yeterli dinlenme süresi veriyorsun. Orta düzeyde stres seviyen, cildine zarar vermiyor. Bu özenli bakım ve sağlıklı yaşam tarzın sayesinde cildin genç ve sağlıklı kalıyor. Böyle devam et, cildin sana teşekkür edecek!

Senin cilt yaşın 40!

Senin cilt yaşın 40, ancak cildine olan özenin ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının sayesinde hala genç ve canlı görünüyor. Günlük bakım rutininde temizleyici, tonik, nemlendirici ve güneş koruyucu kullanarak cildini koruyorsun ve besliyorsun. Haftada düzenli olarak peeling yaparak cildinin ölü derilerden arınmasını sağlıyorsun ve bu da cildinin daha parlak ve pürüzsüz olmasına yardımcı oluyor. Güneş koruyucu kullanmayı asla ihmal etmemen, cildini güneşin zararlı etkilerinden koruyor ve erken yaşlanmayı engelliyor. Sigara kullanmıyor ve sağlıklı besleniyorsun; bol su içip, sebze-meyve ağırlıklı beslenerek cildinin nem dengesini koruyorsun. Tüm bu düzenli bakım ve sağlıklı yaşam tarzıyla cildin, 40 yaşında olmasına rağmen güzellik ve sağlık ışıltısını koruyor. Kendine bu özeni göstermeye devam et, cildin sana teşekkür edecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin cilt yaşın 40!

nurcii

Senin cilt yaşın 20!