Görüş Bildir
Haberler
Popo Bakımından Sünnet Derisinden Yüz Maskesine Ünlülerin Yaptırdığı Sıra Dışı 12 Bakım

Popo Bakımından Sünnet Derisinden Yüz Maskesine Ünlülerin Yaptırdığı Sıra Dışı 12 Bakım

Fulin
20.07.2018 - 11:10

Gelişen imkanlar ve teknoloji sayesinde kozmetik, bakım ve estetik alanı da hiç olmadığı kadar gelişiyor. Bunun bir sebebi de elbette talep artışı. Talep arttıkça yeni yöntemler ve bakımlar ortaya çıktı. İşte şu an ücretleri sebebiyle sadece ünlülerin uygulattığı, yakın zamanda popülerleşme potansiyeli olan bakımlar.

1. Sünnet derisi cilt bakımı.

1. Sünnet derisi cilt bakımı.

Buna aslında 'penis bakımı' deniyor ama yapılan işlem Koreli yeni doğan bebeklerin sünnet derilerinden alınan hücreler ile yapılıyor. Ünlülerin tercih ettiği bu yöntemin cildin genç görünmesine katkı sağladığı düşünülüyor.

2. Dirsek ve diz bakımı.

2. Dirsek ve diz bakımı.

Kolayca kuruyan, kararan ve yaşlandıkça fazla derinin biriktiği bu bölgeler için özel bakımlar var. Yoğun nemlendirme ve lazerle renk açma işlemleri ile daha genç diz ve dirseklere sahip olabiliyorsunuz.

3. Göğüs bakımı.

3. Göğüs bakımı.

Büyük göğüslüler göğüs çatalının kırışması ve çatlak izlerine yabancı değil. Bu izlerden kurtulmak ve daha yumuşak görünümlü bir dekolte bölgesi için lazer uygulamaları oldukça popüler.

4. Popo bakımı.

4. Popo bakımı.

Özel davetler öncesinde tercih edilen popo bakımı tıpkı yüze yapılan cilt bakımı gibi temizleme, peeling, maske ve nemlendirme aşamalarından oluşuyor. Bölgenin daha sıkı, pürüzsüz ve dolgun görünmesi esas alınıyor.

Ayrıca bakınız:

5. 24 saatlik göğüs büyütme.

5. 24 saatlik göğüs büyütme.

Evet, yanlış okumadınız. Bu yöntem aslında uzun süredir var ama sadece 24 saat sürdüğü için pek fazla talep edilmiyor. Göğüslere serum fizyolojik (yani tuzlu su) enjekte ediliyor ve 24 saatliğine büyük göğüslere sahip oluyorsunuz. Düğün veya özel davetler için tercih edilen bir uygulama.

6. Arı zehri bakımı.

6. Arı zehri bakımı.

Arı zehrinin kırışıklıkları açtığı iddia ediliyor. Bu zehir elbette seyreltilip başka maddelerle karıştırılarak uygulanıyor.

7. Sülük bakımı.

7. Sülük bakımı.

Pek çok hekim karşı çıksa da, sülüklerin emdiği kanla dolaşımının canlanacağını ve gençleşeceğini düşünen pek çok insan var.

8. Kırmızı halı bakımı.

8. Kırmızı halı bakımı.

Ödül törenleri ve düğün gibi özel günler öncesinde yapılan bu bakım tam iki saat sürüyor. İçinde LED ışık terapisinden oksijene her şey var. Bu yoğun bakımın ardından cilt pırıl pırıl oluyor ve ertesi gün yapılacak ağır makyaja hazır hale geliyor.

9. Ateş bakımı.

9. Ateş bakımı.

Çin'den çıkan bu uygulamada yüzün üstüne alkol dökülmüş bir havlu konuyor ve havlunun üstü hafifçe ateşe veriliyor. Çok tehlikeli olsa da yüksek ısının cilde iyi geldiği düşüncesi hakim.

10. Kuş kakası maskesi.

10. Kuş kakası maskesi.

Kuş kakasının, özellikle bülbülün kakasının cilde çok iyi geldiği ve kusurları ortadan kaldırdığı söyleniyor. Toz haline getirilen dışkı krem veya maske olarak kullanılabiliyor.

11. Bebek ayağı bakımı.

11. Bebek ayağı bakımı.

Ayaklarınızı bebeklik dönemine döndürmeyi vaat eden bu bakım aslında herkesin ulaşabileceği kimyasal peeling işlemi. Tüm deri soyuluyor ve yenilenmiş ayaklara kavuşuyorsunuz. Biraz acılı olduğunu öngörmek zor değil.

12. Vajina için buhar banyosu.

12. Vajina için buhar banyosu.

Sıcak buhar veren klozet benzeri bir oturma sistemiyle yapılan vajina banyosunun hormonal ve floral dengeyi düzenlediğini söylüyorlar. Artısı elbette gözeneklerin açılması ve cildin yumuşaması.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
118
33
20
18
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yuuki

bakim yapilmadik yer birakmamislar ki gel de simdi guzel olma

FF

Eşeğin amı bitti artık insan amına su kaçırıyoruz...

alper arslan

kendall bitirdin beni. arabesk oldum senin yüzünden.