Görüş Bildir
Haberler
İlkokullar Ne Zaman Açılacak? 15 Şubat'ta Kimler Okula Gidecek?

İlkokullar Ne Zaman Açılacak? 15 Şubat'ta Kimler Okula Gidecek?

Koronavirüs pandemisi sebebiyle Türkiye'de eğitimde karmaşa yaşanıyor. İlk dönemin büyük bir kısmını online eğitimle geçiren öğrenciler, ikinci dönemde yüz yüze eğitim olup olmayacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün düzenlediği basın toplantısıyla 2020-2021 eğitim dönemi ikinci yarısında yüz yüze eğitim olup olmayacağını açıkladı. Peki, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullar açılacak mı? İşte Bakan Selçuk'un yaptığı yüz yüze eğitim açıklamasının detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Dün yapılan Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, okulların geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün yaptığı açıklama ile detayları paylaştı.

Alınan son karara göre; 15 Şubat’ta tüm köy okulları ve bağımsız anaokulları açılacak ve yüz yüze eğitim başlayacak.

1 Mart’ta ise ilkokul öğrencileri okula gitmeye başlayacak. Öğrenciler haftada iki gün okula gidecek. Ayrıca LGS ve YKS sınavına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri 1 Mart itibariyle yüz yüze eğitime geçecek.

KARARI VELİLER VERECEK

Bakan Selçuk, isteyen velilerin öğrencileri okula göndermeyebileceğini de sözlerine ekledi. Okula gitmeyen öğrencilerin eğitimi yine EBA TV üzerinden yapılacak.

Öğretmenler Aşılanacak

Öğretmenler Aşılanacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitime başlamadan önce öğretmenlere koronavirüs aşısı yapılacağını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın