Necmettin Batırel’den Seçmene ‘Tehdit’: “Kurunun Yanında Yaş da Yanarmış”
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Özellikle dolar hakkında yaptığı “şakkadanak” tespiti ile bilinen Necmettin Batırel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki çekti.
Batırel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük farkla kazandığı İstanbul, Ankara ve İzmir için hükümetin hiçbir şey yapmaması gerektiğini savundu.
3 büyükşehirde yaşayan halk için “ne hali varsa görsünler” diyen Türkiye Gazetesi yazarı, “Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam, tek kuruş destek vermem. Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler. Kurunun arasında yaş da yanarmış yanarsa yansın” ifadelerini kullandı.
Necmettin Batırel’in paylaşımı 👇
Özgür Demirtaş, Necmettin Batırel'in tehdidine tepki gösterdi. 👇
Necmettin Batırel'in paylaşımı sosyal medyada konuşuldu.👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın